Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 16:32:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 598 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Další
 Naše studia/flákání stále pokračují 

Co jste?
Smrad 7%  7%  [ 6 ]
Puberťák 7%  7%  [ 6 ]
Nerd 0%  0%  [ 0 ]
Příživník 10%  10%  [ 8 ]
Flákač 18%  18%  [ 15 ]
Haluzář 8%  8%  [ 7 ]
Vlezdoprdelista 0%  0%  [ 0 ]
Pracant 1%  1%  [ 1 ]
S maturitou 6%  6%  [ 5 ]
Bc. 4%  4%  [ 3 ]
Mgr./Ing. 2%  2%  [ 2 ]
Na ZŠ 0%  0%  [ 0 ]
Na SŠ 13%  13%  [ 11 ]
Na VŠ 7%  7%  [ 6 ]
Na úřadu práce 0%  0%  [ 0 ]
Na brigádě 1%  1%  [ 1 ]
Na nemocenské/dovolené 1%  1%  [ 1 ]
Poctivě pracující občan 1%  1%  [ 1 ]
Král bramborových lidí 12%  12%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 83

Naše studia/flákání stále pokračují 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Naše studia/flákání stále pokračují
To by mě taky naštvalo :D .

úte 06. zář 2011 14:26:46
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Já jel kdysi na dvanáct a měli jsme na osm, to jsem si připadal like a boss... :-D

úte 06. zář 2011 14:38:19
Marmalade
Marmalade

Já si naštěstí včas všiml že mám dneska na desátou.. :happy:

úte 06. zář 2011 17:52:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

Hmm, asi sem už nebudu tolik chodit, poněvadž toho mám teď ve škole dost a navíc mi kixl noťas.. ale tak uvidíme no. :) Nějak to nestíhám. Mimochodem, IT v kvintě je pěkně na hovno - psaní všema deseti, pf. :D A jenom jedna hodina dějáku tejdně - to je brutálně málo. :( A ta rusanda na tělák nám (můj bože proč?!!) zůstala i dál, takže jsme hned první den provedli voodoo rituál a snad to zabere a někam jí to odfoukne, popř. zjistí, že pitvoření malejch dětí opravdu není její životní cíl.

úte 06. zář 2011 21:39:08
Administrátor
Administrátor

Jak to, že máte tak málo dějepisu? To je fakt škoda...
Psaní všema deseti je užitečná věc, i když teda nevim, proč to někdo zařadil do hodin informatiky, když se dá dělat spousta zajímavějších věcí, např. Pascal :D
Tělocvik, fuj... Já bych ten tělocvik zrušila. Nějaký kecy o tom, že je to jedinej pohyb, kterej ty děti maj, jsou nesmysly. V tomhle systému si skoro nikdo nezacvičí, kdyby se to obešlo bez nějakejch trapnejch nástupů a zbytečností typu skákání přes kozu, mohlo by to mít nějakej smysl. Těch 45 minut je sice málo, ale kdyby se aspoň smysluplně využily, mělo by to pro ty děti větší užitek. Nějaký normální cvičení, lehký posilování (bez nějakejch nástrojů), protahování, ... by bohatě stačilo. Hlavně nic, u čeho se ty děti zpotí, vždyť v tý škole se ani neni kde osprchovat, kdy to těm pitomejm učitelům tělocviku konečně dojde... Cvičit se dá i bez pocení.
Jako když je v těch 45 minutách jedinou žákovou aktivitou nějaký malý rozcvičení a pak tři skoky přes kozu a dva kotouly, je to prostě špatně. Nevim teda, jak to funguje na školách dneska, ale za mých školních let to byla hrůza.

úte 06. zář 2011 22:05:31
Cigaro
Cigaro

My měli na gymplu super tělák, to byly jedny z nejlepších hodin. A zpocení jsme byli vždycky jak psi… :D Ale to bude spíš tím, že já mívala tělák s klukama, takže to nebyla žádná ulejvárna. :) Holky dělaly většinou nějaké míň náročné hlouposti…

úte 06. zář 2011 22:47:19
Shimmy
Shimmy

Jedna hodina dějepisu je tragická, to musí vyučujícího těšit, co do vás všechno dostane *cool* To by mě zajímalo, co pěkného a poučného do vás nacpou namísto toho :D
Linda: ale dneska už je kotoul asi taky tahle high level gymnastika :D Já bych ho prozatím nechal, dokud to pro dětičky nebude život ohrožující záležitost :)

úte 06. zář 2011 22:57:25
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Fuj :D Já úplně nenáviděla, když jsme se zpotila, vlastně to nenávidim dodnes :D
Na gymplu jsme měly pohodu, kluci to měli asi horší, ale to mi bylo jedno :D
Na základce jsme měli tělocvik společnej, dvě třídy v jedný tělocvičně... tam vzniknul můj odpor k tělocviku a debilním tělocvikářům... Dvě uječený pizdy, který nám nikdy nic neukázaly, jenom na nás řvaly :roll: Tělocvik nesnášely snad všechny holky, kluci to všechno snášeli o něco líp.
A jak jsem zjistila, podobnej vztah k tělocviku si odneslo ze školy strašně moc lidí, ti tělocvikáři bejvaj častokrát neskuteční pitomci (naštěstí to neplatí vždycky, na gymplu jsme měly fakt dobrou ženskou, která měla pochopení pro spoustu věcí).

Johnny: je pravda, že dneska jsou děti asi ještě nešikovnější než dřív, ale to je jenom o důvod víc dělat ten tělocvik pořádně a naplno využít těch 45 minut smysluplným cvičením, který jim něco dá... Těch různejch cvičení je hodně, navíc vystudovanej tělocvikář by snad neměl mít nějakej větší problém sestavit nějaký vhodný cviky sám, aby to bylo pestřejší...
Když to funguje v hodinách zdravotního tělocviku, mohlo by to fungovat i v tom normálním.
Jenomže to by ten tělocvikář musel něco dělat, a ne jenom 45 minut pískat na píšťalku, nadávat a buzerovat...

úte 06. zář 2011 23:06:44
Cigaro
Cigaro

Jo, my holky měly kdysi jeden rok taky takovou tělocvikářku, co to strašně prožívala a byla nepříjemná. Pak naštěstí otěhotněla… :D To se pak nedivím, že někteří lidi tělocvik nesnáší, pokavaď bych měla mít někoho takového víc let, tak bych tělocvik taky nesnášela.
Ale pak už jsme měly dobrou tělocvikářku… Jo, měla pochopení… Chápala, že mě ty prostocviky a aerobiky nebaví, takže mě brzy s radostí, že se mě zbaví, poslala za klukama. :D S klukama jsme měli fajn tělocvikáře, pořád stejného celých 8 let, takže pohodka. A taky měl pochopení… Když se mi někdy nechtělo nic dělat, tak jsem s ním celou hodinu prokecala. :D

úte 06. zář 2011 23:30:10
Marmalade
Marmalade

Katuna píše:
A jenom jedna hodina dějáku tejdně - to je brutálně málo.

Aaaaaaaaaaaaaaa, závidím ti :( Dějepis jednou týdně bych brala, nebo bych to proměnila v nepovinnej předmět, nějak tomu totiž nevěřím.. Tělocvik zrušit úplně! :D A hlavně máme příšernou učitelku jak na tělocvik, tak na děják. :D Jinak na psaní všema deseti se dají aspoň nasbírat jedničky :)

stř 07. zář 2011 13:48:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 598 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Další