Dead Set mě docela bavilo, vůbec si to teda nepamatuju, ale zanechalo to ve mě pozitivní pocit.
A když tady Barča hodnotí v půlce sezóny seriál, tak by nebylo špatné si udělat takové shrnutíčko.
Dexter - zklamání veliké. Nemá to koule, když už to vypadá, že je starý dobrý Dexter zpátky
, tak to hned doserou, ti dva villainové mě nebaví, celé to pánbíčkářské klábosení mě nudí.... Tak snad bude příští série poslední, výborná a výživná
. Každopádně touhle sérií u mě ten seriál docela klesl.
House - tam se sice neděje moc podstatných věcí, ale pořád si to drží velmi vysokou kvalitu, takové ty epizodní pošťuchovačky jsou pořád zábavné. Bohužel se vyplnilo to, čeho jsem se obával - ve vězení byl jen chvilinku, určitě z toho mohli vytřískat víc, ale nevadí.
Big Bang - to je pořád sranda, i když se tam taky vůbec nic neděje. Kvalita dílů docela kolísá (nejgeniálnější díl rozhodně Raj + hluchá děva), ale víc jak jednu sérii už to asi taky nemá cenu.
HIMYM - kvalitativní propad už se docela zastavil, ale taky už to mele z posledního, ohledně názvu seriálu se neděje vůbec nic, ale má to své momenty, každopádně by to taky mohla být předposlední série...
Family Guy - to je pořád stejná sranda.