Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 23:35:44

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
A jak by měl tvůj den vypadat, aby sis řekla, že máš nějakej život? :)

pát 26. srp 2011 23:23:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

linda píše:
Vždyť tebe ta práce připravila o život, když kvůli ní žádnej nemáš :D

Tak víkendy sou v pohodě no... :-) Ty bývaly v době študií přizabitý...
Ale co mám asi tak kurňa dělat? Za to může tahle pošahaná civilizace... :-D Kdyby bylo po mym, tak dělám třeba jen 5-6 hodin denně... Nebo 3-4x týdně... :-D Ale prachy prostě potřebuju, protože jinak se tady moc přežít nedá...
Ale mohl bych odjet někam do Afriky a připojit se k nějakýmu kmenu :-) Makat jen pár hodin denně... Měl bych to zvážit, dokud sem mladej... :-D

sob 27. srp 2011 12:39:10
Administrátor
Administrátor

Přesně o tomhle jsem s kamarádkou x-krát přemejšlela. Bohatě by stačilo, kdyby člověk dělal přesně tak, jak píšeš. Když si představíš, kolik času tou prací vlastně strávíš, je to fakt hrozný. Když se podniká, tak to ještě jde, přeci jen děláš na sebe... Lidi jsou pořád v práci a nemaj pořádně čas ani ne sebe, ani třeba na děti. Ta naše civilizace je prostě fakt v prdeli, ale nad tim se nesmí přemejšlet, jinak by z toho člověku hráblo :D
Do Afriky určitě můžeš i jako starší, nemusíš tak spěchat... :D

sob 27. srp 2011 13:10:39
Psycho
Psycho

Je to prostě strašnej konzum no. Makáme, aby sme mohli konzumovat. Aby sme měli co konzumovat a za co... Většina lidí maká, aby měla na něco, co je stimuluje k tomu, aby mohli další tejden jít zase makat... :-D
Ale jako proč ne, práce osvobozuje. Když to člověka baví... Jen je toho trochu moc, když se to tak vezme. Pak máš ty extrémní případy, že chlap maká, vydělává, ale doma ho ženská seřve, že je moc v práci a nevěnuje se rodině... :-D
A podnikání... To by podle mě bylo ještě horší. Je to hodně zodpovědný a většinou i trochu riskantní, takže se musí člověk hodně snažit a makat, aby se mezi tou konkurencí udržel... Asi... :-)

sob 27. srp 2011 13:19:13
Administrátor
Administrátor

Jo, ale vyděláváš pro sebe (a pro stát, jasně :D), neděláš pro nějakýho manažera, kterej dřepí v kanclu a bere nehorázný prachy :D
Tý práce je moc, i když to člověka baví. Strávíš tam třetinu dne, a to nepočítám cestu a přestávku na oběd. Obvykle lidem tohle celý zabere minimálně 10 hodin z celýho dne, to je prostě strašně moc. Přijde domu, uvaří večeři, zeptá se dětí na školu a může jít spát :D
Práce osvobozuje? Jako že si vyděláš strašnou spoustu prachů, do důchodu odejdeš v 35 a pak si jenom užíváš? :D Jo, i tohle se stává... :D
Ale teda jsem smířená s tim, že tohle všechno mě nejspíš čeká taky, tak to prostě je a asi i bude...

sob 27. srp 2011 13:27:40
Psycho
Psycho

Osvobozuje... Spíš to myslim... a myslim, že i to heslo je tak myšlený.,.. :-D ... tak, že když makáš, tak na nic jinýho nemyslíš. Zapomeneš na starosti, soustředíš se na práci a většinou to i celkem utíká... Ale asi je to původně myšlený spíš ve vztahu k fyzický práci.. Už jen proto, že určitý fyzický úkony sou docela repetitivní, což je vlastně svym způsobem druh meditace... :-D
No a na tebe taky dojde... :-D Vyhejbáš se tomu už pěkně dlouho... :-D

sob 27. srp 2011 13:33:54
Administrátor
Administrátor

Já bych právě potřebovala jenom nějakou brigádu, ale vlastně stejně hledám jenom práci na plnej úvazek, což teda připisuju tomu, že jsem se s tim už fakt smířila :D
Když děláš práci, která se opakuje, tak se na to časem nemusíš tolik soustředit a můžeš si vesele myslet na to, co tě užírá i doma :D Mám s tim bohatý zkušenosti z doplňování zboží i z pokladny v supermarketu :D A stejně by mi asi nejvíc vyhovovalo něco podobnýho, ale tam už ani nepíšu, s tim blbym titulem mám prostě smůlu. Jak jsem si mohla takhle zkazit život :D

sob 27. srp 2011 13:49:26
Psycho
Psycho

:-D Lidi s titulem sou nezaměstnatelný no...
Ty teda stále sháníš? Nebo nějaký ten kurz rekvalifikační?

sob 27. srp 2011 13:58:44
Administrátor
Administrátor

Ten kurz by byl až někdy za měsíc, dřív určitě ne. Takže samozřejmě pořád shánim... Radši bych nějakou práci než kurz, takže to nemůžu nechat a čekat...
Nejhorší je, že mi ta pani na úřadě ani nic nenabízí :D Vždycky přijdu a řekne mi, že tam pro mě nic nemá, že pro ženy tady u nás skoro nic neni.
Kamarádka teď hledá už aspoň dva měsíce a taky nic, a to už má nějakou praxi v administrativě za sebou. Ale byla to státní správa, takže asi nic moc, jak sama říká...
A já fakt neumim vykládat, v čem jsou moje přednosti a co umim :D Když dojde na nedostatky, tak bych mohla mluvit dlouho, ale to mi asi spíš škodí... :)

sob 27. srp 2011 14:05:33
Psycho
Psycho

Tak to je pech, držim palce... Stejnak je to zvláštní. Co víc bys měla mít než vejšku? Praxi, jasně... Ale kde vezmeš pořádnou praxi, kdy jsi dělala vejšku... Chyba v matrixu... :-D

sob 27. srp 2011 14:20:31
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 101  Další