Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 7:35:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 280 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Další
 Zranění a nemoci II 
Autor Zpráva
Shimmy
Shimmy

Příspěvek Re: Zranění a nemoci II
Nijak zvlášť :D

stř 24. srp 2011 23:28:40
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Škoda, aspoň k něčemu mohla ta čekárna posloužit :D

stř 24. srp 2011 23:38:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Posloužila k tomu, že jsem si přečetl 150 stran Vojny a míru. A pak k tomu, že jsem si sedl na strategické místo a pozoval jsem jakési šílené medičky, co se učí i v létě. Chodily nahoru a dolů, na přednášku, na oběd a kamsi do sklepa. A sestry které měly osmihodinovou směnu jsem viděl přicházet i odcházet. A taky mi posloužila k tomu, že se mi poněkud roztekla sádra a teď se v ní cítím o něco pohodlněji :)

stř 24. srp 2011 23:53:51
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Obdivuju tvůj pozitivní přístup :)
Já bych tam byla asi skoro šílená, protože tyhle různý čekárny obvykle nemívaj okna... Nevim, kdy se s tímhle konečně vypořádám, ale asi bych měla konečně začít :D Nevim, co je horší: místnosti bez oken, nebo místnosti, kde jsou na oknech mříže (nebo jiná věc bránící otevření). No, radši na to nebudu myslet :D

čtv 25. srp 2011 0:08:31
Shimmy
Shimmy

Všechny tři hematologické ambulance co znám mají okna, taky by mi to vadilo a potom bychom se tam nejspíš upekli :D A v Olomouci obecně moc nenarazíš na čekárny bez oken, je to tam všechno příjemně prostorné a oknové :)

čtv 25. srp 2011 10:48:53
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Seš frajer no... Já bych je všechny seřval minimálně... :-D Nejdýl sem v čekárně čekal asi 1,5-2 hodiny... Zdálo se mi to šíleně moc, tak sem odešel... To bylo myslim na kožnim... Piha neroste, ale je teď trochu divná... :-D Asi bych se tam měl zajít ukázat, ale čekat 2 hodiny... Hned tak mě tam neuvidí...

čtv 25. srp 2011 19:51:44
Administrátor
Administrátor

Johnny: tak to je dobrý :) Ať si vybavim jakoukoliv čekárnu, kde jsem v posledních letech čekala, tak buď tak okna nebyly, nebo nešly otvírat... Jako kdyby jim ti pacienti měli snad utéct, nebo co :D

D_M: ty jo, to mi připomnělo, že už asi před dvěma lety mě posílala doktorka na kožní (kvůli nějakýmu znamínku). Pořád jsem tam nebyla, asi bych si tam měla konečně dojít, chci si to nechat odstranit, když to půjde.

A dneska jsem si byla pro nějaký věci u jedný bylinkářky a zeptala se na to loupání kůže na rukou. Hned měla odpověď -- spála :D A že prej by to chtělo nějakýho zodpovědnýho doktora, kterej nad tim nemávne rukou, ale udělá nějaký vyšetření. Mně pak ještě došlo, že mě občas bolívá v krku, ale protože to během pár dnů vždycky přejde, nikdy jsem tomu nevěnovala pozornost a nijak to neléčila. Takže by to možná fakt mohla bejt nějaká opakujícící se nedoléčená streptokoková infekce... Takže si, D_M, dojdi za nějakym zodpovědnym doktorem :D
Já to ale asi nechám bejt, vlastně se mi nic neděje, tak nechci bejt za hypochondra... Navíc by si doktor ještě vzpomněl, že mě v 19 při vstupní prohlídce poslal na krev a EKG (či kam) a já se na obé vykašlala. Tak se mu radši vyhýbám, aby mi nevynadal :D Jo, lidem, jako jsem já, by asi měli zvýšit to pojistný, protože se nechováme zodpovědně... Ale dokud mi nic neni, tak mě k doktorům prostě nic nedostane...

čtv 25. srp 2011 20:38:14
Psycho
Psycho

Linduško, ty bys ty doktory měla vzít z gruntu. Tady mě k nim posíláš a koukej, jak to sama vedeš... :-D
Já sem zdravej mimochodem... Až na to občasný vykašlávání krve...
Ne, sranda, zatim naštěstí ne... :-D

čtv 25. srp 2011 20:41:23
Administrátor
Administrátor

Ale já jsem zdravá, mně nic neni :D Možná jenom nějakej ten streptokok, ale vzhledem k tomu, že mi vlastně nic neni, by to stejně nikdo neřešil. Na kožní si jednou dojdu, už mě to znamínko stejně strašně štve :D
Na krev si časem taky dojdu, chci konečně vědět, jakou mám krevní skupinu :D
Tohle mám asi po mámě, ta by taky každýho jenom posílala k doktorům, sama tam téměř nechodí :D

čtv 25. srp 2011 21:00:48
Boom!
Boom!

To byl večer a noc, kurňa :|
Napřed mě chytl průjem a pak i velmi prudké zvracení. Myslel jsem, že umřu. A zase nic :) :D

stř 07. zář 2011 6:40:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 280 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Další