Skvěle bylo!
Asi nejlepší prázdniny vůbec. Zahájili jsme to tou Moravou, tam bylo krásně
Fesťák byl super, jenže pak začalo pěkně chcát a okolo půlnoci jsme se museli odklidit pryč, takže jsme neviděli Moonspell
Taková škoda. Druhej den už byly na programu jen s prominutím sračky (Xindl X a spol.
). No a pak jsem byla dlouho klasicky u babičky, kde se mi povedl parádní kousek - zrovna náhodou totiž přijeli naši vzdálení příbuzní, Američánci.
Přiletěli až z USA, aby viděli, kde vyrůstal jejich děda, kterej po okupaci v roce 1968 utekl do Ameriky, a ze všeho byli totálně unešený
Úžasný lidi, tohle
Hezky jsme si popovídali, dokonce jsem jim i vysvětlovala naše školství, protože to vůbec neznaj, a když jsem Stevenovi říkala, že bych ráda do USA, popřál mi "Good luck", takže to nemůže nevyjít.
No a zbytek prázdnin jsme strávili s kamarádkou u nás na chatě, to bylo taky super. Naučili jsme se spoustu duet na kytaru, a na jedný zkoušce jsem se dokonce na bicí naučila ten příšernej riff z Metra, to se musím pochválit.
Dál mě zatím víc nenapadá, kdyžtak to potom doplním. No.. a určitě jsem vám všem hrozně chyběla, žejo?