D_M: Humor Haló, haló má s humorem ve Four Lions co společného?
ad Fighter: To byl dost průměr teda.
A jinak shrnutíčko za poslední cca. dva týdny.
Saw 5
Strašně zbytečný díl, už si ani moc nepamatuju, o co tam šlo...
Tôkyô sonata
Zajímavý film z pohledu japonského nazírání na vztah otec x rodina, žena x muž... Ke konci trošku podivné, ale úplný konec byla nádhera.
Chocolate
Normální rubačka v thajském stylu, ale ta holka byla teda dobrá, to zase jo.
Yes Man
Líbilo. Carreyho nijak zvlášť nemusím, tady mě občas taky štval, ale Zooye všechno zachraňovala.
Každopádně králem toho filmu byl bez jakýchkoliv pochyb Rhys Darby, co by Carreyho šéf. Ten člověk je naprostý génius.
Tchyně a uzený
Zrovna jsem zapnul TV, když to začínalo, tak jsem si říkal, že se podívám. Je to podle knížky té oné české spisovatelky, co ju teď zabil manžel. Mno, dement, kráva a totální pizda se spolu neustále hádají, všichni jsou strašně, ale strašně blbí, až to člověka začne neskonale srát.
Aby toho nebylo málo, tak se do toho ještě přidá nadržená fuchtle... Ze začátku to byla teda komedie, potom to bylo docela solidní drama, ale jelikož se všichni zúčastnění chovali jak kreténi, tak mi ty jejich osudy byly úplně někde.
High Fidelity
Jakési divné to bylo. Taky mi tak nějak bylo jedno, co se stane, pár světlejších chvilek to mělo, obvzlášť ten jeden jeho kolega byl dokonalý (nemyslím Jacka Blacka, ten mě štval.
).
Little Nicky
Tak tohle byla kardinální kokotina.
Sandler mě sral po 5 minutách, celé to bylo strašně blbé, jediná vtipná věc tam nebyla.
It's a Wonderful Life
Klasika. Ale nijak extra zajímavá. Dost mě štval ten jejich odsuzující přístup ke kapitalismu, ale konec byl dojemný, i když trošku kýčovitý.
Slabší
Sunset Blvd.
Nevím, ale celou dobu jsem si film-noir představoval jako ponurou, propršenou detektivku, kde je detektiv v baloňáku s doutníkem v hubě. Tohle na to mělo náběh prvních 20 minut, potom to byla dost průměrná romance. Hodně přeceňovaná věc.
Roman Holiday
Krásná Audrey Hepburn (škoda, že se ostříhala
), sympatický Gregory Peck, jinak taky nic extra, ale dívalo se na to hezky.
Teda, viděl jsem docela dost těch starých klasik, ale vůbec žádná mě nijak zvlášť nezaujala, jako dívá se na to hezky, všechno odsýpá, ale všechny ty jejich příběhy jsou takové obyčejné, klišovité, nic, co by člověka vzalo za srdce a trošku to s ním emocionálně zacloumalo...