Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 6:37:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  Další
 PC 
Autor Zpráva
Marmalade
Marmalade

Příspěvek Re: PC
Bluescreen mi nikdy moc nepomohl :D A PC ti pořád jde, nebo jsi na nouzovym režimu? Protože jestli pořád fachá bez problému, tak to je normální, že to furt hází chyby tam, kde nejsou :D

EDIT: Jo, a ještě při jaké příležitosti se ten Bluescreen objevil, nebo se objevil při startu/jen tak bez příčiny?

úte 09. srp 2011 13:34:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

PC mi teď jede normálně, akorát mám všechno dokurvený od Vist, ale to je vedlejší :lol: .
Blueescreen se objevuje dost často, normálně mám zaplej noťas a najednou mi to naběhne a pak se komp restartuje, některý dny to neudělá vůbec a někdy třeba 2x za večer, co ho mám puštěnej...už mi to tak dělá asi půl roku :D , jako vím, že potřebuju přeinstalovat celej komp, ale bojím se, aby to nebyl hardwareovej problém, to si rovnou můžu šetřit na novej noťas :(

úte 09. srp 2011 13:59:13
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

Koukala jsem na oficiální support a pár dalších stránek a takhle a asi by to chtělo jen aktualizovat nebo přeinstalovat ovladače :) Ohledně ovladačů ale nevim skoro nic... Každopádně pro případ, že by se cokoliv stalo, si nejdůležitější data někam zálohuj, stát se může všechno. Jinak jak Visty, tak XPčka, hází chyby jen tak, aby se neřeklo :D Takže možná by prostě pomohl upgrade na ty sedmy :)

úte 09. srp 2011 14:10:25
Jet Pilot
Jet Pilot

Upgrade na Sedmičky mám už delší dobu slíbenej od jednoho odborníka, ale nějak se k tomu nemá :D .
Ovladače mám taky už starý to vím...no doufám že to kompletní formát a reinstall vyřeší, potřebuju, aby mi noťas aspoň ještě rok vydržel.

úte 09. srp 2011 14:14:05
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

Ten upgrade trvá asi 20 minut, takže jestli se k tomu nějak nemá, tak si nejsem jistá tím "odborník" :D ... A noťas určitě vydrží, protože tohle na nějakej vážnější problém nevypadá *mrk* :crazy:

úte 09. srp 2011 14:18:31
Jet Pilot
Jet Pilot

Já mám slíbenej komplet reinstal se vším všudy, což asi zabere pár hodin.
A chápu ho, proč se mu nechce :D
Dík, tak si mě uklidnila, lidi okolo mě strašily, že mi odchází třeba pevnej disk, kámoš měl taky období modré smrti a pak mu cosi v noťasu odešlo...

úte 09. srp 2011 14:32:32
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Jo no krásná chybka... :-D Naštěstí tady to máš vysvětlený http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 57609.aspx - i když je to na jenou verzi operačního systému - nechce se mi to hledat přesně na Visty. Asi by to mělo bejt stejný...
Znamená to, že se operační systém snaží číst z adresy v paměti, ale nemá tam přístup, takže to nepřečte... Což je trochu problém... :-D Jak ti tam píšou máš prostě udělat kompletní aktualizaci - operačního systému, ovladačů... Což je ovšem dost obecnej krok, kterej se obecně prostě radí skoro u každýho problému na prvnim místě... :-D Takže může pomoct, když si zaktualizuješ wokna i ovladače... No a nebo pomůže prostě přeinstalování celýho systému...
Ohledně ovladačů je to asi složitější, pokud si nenainstaluješ nějakej šikovnej software, kterej je zaktualizuje za tebe... To bys musela trochu pohledat, žádnej neznám, nepoužívám... Nebo vysledovat, jestli se ta chyba nevyskytuje jen třeba při používání nějakýho konkrétního zařízení (CD, USB, ...), ale to už je trochu složitější... Jinak bys obecně musela updatovat ovladače základní desky atd... Asi bych začal tou základní deskou... Ručně se dají určitě stáhnout ze stránek výrobce podle typu desky, kterou máš... No a nebo to prostě dohledat přes nějakej ten aktualizační nástroj, nevim jestli maj Visty už něco takovýho v sobě...

úte 09. srp 2011 18:18:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Další modrá smrt, skoro sem to nestihla přečíst ale něco podobnýho tam bylo..

pon 15. srp 2011 21:40:04
Profil ICQ
Johnny
Johnny

:lol:

pon 15. srp 2011 23:37:41
Marmalade
Marmalade

To jo :) Protože se to snaží číst ze stránkovácího souboru, kterej tam ale není - nebo resp. není přístupnej. :)

úte 16. srp 2011 8:53:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 42  Další