Re: Co se komu v dneska zdálo
Poslední dny mám fakt docela špatné sny. Už se mi to nelíbí.
První byl, že jsem přeplavala přehradu v Plumlově tam i zpět, tam na druhém břehu byli nějací lidé, co mi nevěřili, že to dokážu přeplavat zase zpátky, ale ono jo, pak jsem se dostala do nějaké chaty a ještě s někým jsem tam našla dopis na rozloučenou od bývalého spolužáka, že se zabil.
Druhý byl, že jsem byla s několika známými a rodinou na nějaké chalupě, seděli jsme venku na zahradě… A tam byla studna, ze které jsme pili vodu a vařili jídlo a tak. A o něco později jsem zjistila, že je ta voda radioaktivní, tak jsem to odmítla pít, ale všichni mě přemlouvali, že je to v pohodě, dyť je ta voda úplně čistá…
Ale stejně jsem to nepila.
Třetí byl, to se mi zdálo dneska, že jsem byla na nějakém srazu s gymplem, a postupně se tam se mnou všichni přestali bavit, protože prý poslouchám strašnou hudbu a každému to vnucuju.
Nejzajímavější byl ale rozhodně ten první, to jsem si aji trochu pohledala, co to má jako teda znamenat.
A prý že:
přehrada - symbolizuje vaše potlačené emoce
plavati, a cíle dosáhnouti - těžko splnitelného přání dosáhnouti, též změna
cesta z jednoho břehu na druhý - významný předěl v životě snícího, neboť vědomě opouští jeden stav a nachází nový
dopis najít - sňatek s administrativním pracovníkem-pracovnicí
, dopis číst - důvěru rodiny míti, ale též ztráty a smutek
přítel mrtvý - brzký sňatek
smrt - znamení odcházejících starých věcí, přání ukončit něco, co podle snícího již nemá smysl, změna po jedné životní etapě
Zajímavé...
Závěr: Budu se vdávat, hurá.