Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 23:35:35

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 101  Další
 Filmy (3.0) 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Filmy (3.0)
Soul Surfer

Bylo to docela hezký, i slzu jsem uronila... O příběhu Bethany Hamilton jsem slyšela už předtim, tak jsem byla zvědavá, jak dopadl ten film. Líbilo se mi, jak byla natočená ta scéna s tím útokem -- jedinej krátkej okamžik a hotovo. Žádný zdlouhavý záběry na přibližujícího se žraloka a podobně...
Mám ráda příběhy podle skutečný události, líbilo se mi prostředí (asi se odstěhuju na Havai :D), líbila se mi ta ústřední melodie a samozřejmě i poselství filmu :)
This movie was rated 4.0 stars out of 5

pát 22. črc 2011 19:54:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Maxipes Fík píše:
To ses na to díval teď? :)

Už nevim, ale podle času příspěvku myslim, že ne. Obyčejně koukám na filmy až po 20. hodině... :-D

Harry Potter: Plánujeme následující týden, nejspíš v Pa... Na Pottera nejsem, spíš brácha. Filmy se mi celkem líbí, je to hezky udělaný... Jen postrádám souvislosti.. a kdo je kdo... :D Ale to je jedno, stejně je mi už teď jasný, že ten prsten do tý sopky nakonec hodí... :| :D
Jo a chceme jít na normální s titulky... To 3D je teď už většinou jen marketing. Zvlášť, když z toho dělají 3D až na kompu a neni to 3D točený...

Max: Run, Lola, Run - mám to stejně jen sem na to nekoukal v poslední době. Viděl sem to kdysi dávno v TV asi na ČT2 a líbilo se :-)

Jinak sem v poslední době koukal jen na samý béčka, pže nešel net a železný zásoby obsahujou jen béčka... :-D Oko dravce - nebylo až tak špatný, možná jestli máte rádi Transformery, tak vám nebude vadit, jaká to byla kokotina... :-D A-Team - dle očekávání... Legie - podprůměr, mohlo to být mnohem lepší (dle námětu)...

sob 23. črc 2011 21:43:07
Psycho
Psycho

Byl jsem včera přemluven jít na film a nelituju: Čtyři lvi. Naprosto šílená politicky nekorektní černá britská komedie o tom, jak se parta naprosto vypatlaných muslimů chtějí odpálit. :-D Smál jsem se snad celý film v kuse.
Bezkonkurenčních This movie was rated 5.0 stars out of 5 , i když kolegům se to zase tak nelíbilo. :)

ned 24. črc 2011 11:17:46
Boom!
Boom!

http://piperbayard.files.wordpress.com/2011/04/in-bruges-poster.jpg

Ehm... jsem si to sehnal, protože jsem měl včera chuť na nějakou komedii a jelikož na čsfd píší, že je to Drama/Krimi/Thriller/Komedie, tak jsme na to začali s Foxi vesele s očekáváním koukat...a...
...takovou depku jako po skončení toho filmu jsem už dlouho neměl!!!! :crazy: :crazy: :crazy:

Ani hodnotit to nebudu, protože když si na to vzpomenu, tak je mi úzko :D Ale jako špatný to nebylo, akorát jsem od toho nečekal takovou depkárnu, no :D

pon 25. črc 2011 12:47:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Depku? Jako mělo to dost ponurou atmosféru a bylo tam dost vražd a tak, ale depku? :)

The Watership Down

Díval jsem se včera na filmové zpracování a nic moc, začátek byl slibný, animace se mi taky líbila, ale celkově to bylo všechno strašně uspěchané, oproti knížce tam bylo plno věcí neskutečně zjednodušených (nález první kolonie, vykreslení Efrafy, vykreslení jednotlivých charakterů), až se mi zdálo, že kdybych nečetl knížku, tak bych to snad vůbec nechápal... Ale na druhou stranu chápu, že se to během filmové stopáže moc stihnout nedá..

This movie was rated 3.0 stars out of 5

pon 25. črc 2011 13:01:58
Boom!
Boom!

Maxipes Fík píše:
Depku? Jako mělo to dost ponurou atmosféru a bylo tam dost vražd a tak, ale depku? :)

Jo! :( Oba jsme z toho byli chvilku v hajzlu :shout: :-D

pon 25. črc 2011 13:04:12
Marmalade
Marmalade

Maxipes Fík píše:
The Watership Down

Díval jsem se včera na filmové zpracování a nic moc, začátek byl slibný, animace se mi taky líbila, ale celkově to bylo všechno strašně uspěchané, oproti knížce tam bylo plno věcí neskutečně zjednodušených (nález první kolonie, vykreslení Efrafy, vykreslení jednotlivých charakterů), až se mi zdálo, že kdybych nečetl knížku, tak bych to snad vůbec nechápal... Ale na druhou stranu chápu, že se to během filmové stopáže moc stihnout nedá..
This movie was rated 3.0 stars out of 5

Na to se taky chystám - knížku sem naštěští taky četl :) pak taky zhodnotím..

pon 25. črc 2011 13:06:20
Psycho
Psycho

Hawkey: No jo, ale vy dva zase máte depku, i když omylem šlápnete na mravenca. :)
Tol: Tak pak řekni, ale dost by mě zajímal názor někoho, kdo to nečetl.

pon 25. črc 2011 14:11:08
Boom!
Boom!

Maxipes Fík píše:
Hawkey: No jo, ale vy dva zase máte depku, i když omylem šlápnete na mravenca. :)

Có!? >:o :haha: :haha:

pon 25. črc 2011 14:12:30
Psycho
Psycho

Povídám, že jste poserové...

:-D

pon 25. črc 2011 14:25:05
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 101  Další