Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 15:56:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Další
 NESNÁŠIM... (2) 
Autor Zpráva
Cigaro
Cigaro

Příspěvek Re: NESNÁŠIM... (2)
linda: Mně to k tobě vůbec nesedí. :)

stř 13. črc 2011 23:44:59
Administrátor
Administrátor

Bohužel je to tak. Celá záležitost zahrnuje jednoho muže (kterýho jsem si navíc ještě zidealizovala :D), jeho přítelkyni a mou občasnou neschopnost se s tímto faktem nějak vyrovnat. Samozřejmě mu přeju to nejlepší, ale čas od času mě to nějak sebere a pak se za to nesnášim... (proto ta stížnost na hnusnou, pokryteckou a nepřející povahu).
A s tim pokrytectvím je to ještě horší -- celý tohle moje chování je v naprostym rozporu s tim, v co věřim (a co jsem schopna hlásat).
Asi bych to sem neměla psát, ale tak naštěstí nehrozí, že by sem zavítal... A i kdyby jo, tak by se v tom nepoznal :lol:
Takže to nebyla jen tak planá stížnost, zkrátka jsem taková. Hnusná a pokrytecká.

čtv 14. črc 2011 0:17:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Marmalade
Marmalade

Já jsem se v tom celkem našla a poslední dobou zjišťuju, že je to asi normální (nedávno jsem se o tomhle bavila s pár lidma a všichni mi řekli, že jsou naprosto stejní... A přitom to byli třeba i lidi, kteří by podle mě byli schopní vystoupit na balkonek před milion lidí a hlásat o světovým míru a lásce :D) :) Furt melu o tom, že je jednoduché změnit své vlastnosti a že každý může být dobrý, a pak se chovám jak ta největší svině (hlavně jsem škodolibá, žárlivá a závistivá :D Ale teda týká se to jen pár lidí..) Asi jsme jen lidi a mít pocity (i negativní) není nic špatného. A mimochodem, nepřát ostatním štěstí, to je typická česká vlastnost :D

...Ráno si tenhle příspěvek přečtu znovu a budu se stydět :D nevadí, jsem ospalá, unavená a nevím, co říkám :D

Naposledy upravil Samara dne čtv 14. črc 2011 1:18:43, celkově upraveno 1

čtv 14. črc 2011 1:04:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Samara: vtipný je, že já to všem ostatním přeju :D Jako jemu taky, ale kdyby pochopil, že to jsem pro něj ta pravá, bylo by všechno lepší :D
Ale neberte mě moc vážně, jsem taky ospalá, unavená a nevím, co říkám (jsem si jistá jenom tim, že jako obvykle přehánim a zveličuju všechno, co jde) :D

čtv 14. črc 2011 1:13:47
Marmalade
Marmalade

Ale jo, fakt ti rozumim :D A jestli to nepřeješ jednomu člověku (a navic z celkem rozumného důvodu), tak je to v pohodě.

čtv 14. črc 2011 1:17:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Však to je normální věc. Každý myslí první na sebe. :) A kdo říká, že ne, ten je pokrytec. Popř. určitě se velmi malé procento lidí najde, kterým jde skutečně prvně o druhé, ale ti holt nejsou normální a je to proti přírodě. :)

čtv 14. črc 2011 1:17:34
Administrátor
Administrátor

Jsem ráda, že mě chápete :D
Ale stejně se za to nesnášim. Už jenom proto, že se nesnažim tyhle emoce okamžitě kontrolovat, ale klidně jim na několik minut dovolim, aby ovládaly moje myšlení :D
Jako mohlo by to bejt horší, za ten cca. rok, co má tu svou skvělou a báječnou přítelkyni ( :D), mě ty nevhodný emoce přepadly asi podruhý nebo potřetí, ale i tak je to víc, než se hodí...
Asi bych to tu neměla rozebírat, co? :D Kazim si pověst... :D

čtv 14. črc 2011 1:25:50
Shimmy
Shimmy

jo, kazíš si pověst kyborga :D dokonalý člověk je monstrum :)

čtv 14. črc 2011 1:28:24
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Asi ty svoje příspěvky smažu... :D
Ne, už mám svoje emoce zase dávno pod kontrolou, to byla chvilková slabost, za kterou se budu stydět asi ještě hodně dlouho... nejspíš do další ztráty kontroly :D

A chtěla bych bejt dokonalá. Aspoň na 5 minut. Pak bych snad konečně byla spokojená sama se sebou :D

čtv 14. črc 2011 1:33:43
Shimmy
Shimmy

Néé nemaž to, zas budeme vypadat jak dementi, co se sešli ve 2:00 a nemohou udržet téma :( :D

linda píše:
A chtěla bych bejt dokonalá. Aspoň na 5 minut. Pak bych snad konečně byla spokojená sama se sebou :D

Jo a zadělala by sis na problémy v mezilidských vztazích ve svém okolí do konce života :D
závist? :whistle:

čtv 14. črc 2011 1:45:43
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Další