Autor |
Zpráva |
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Re: NESNÁŠIM... (2)
linda: Mně to k tobě vůbec nesedí.
|
stř 13. črc 2011 23:44:59 |
|
|
linda
Administrátor
|
Bohužel je to tak. Celá záležitost zahrnuje jednoho muže (kterýho jsem si navíc ještě zidealizovala ), jeho přítelkyni a mou občasnou neschopnost se s tímto faktem nějak vyrovnat. Samozřejmě mu přeju to nejlepší, ale čas od času mě to nějak sebere a pak se za to nesnášim... (proto ta stížnost na hnusnou, pokryteckou a nepřející povahu). A s tim pokrytectvím je to ještě horší -- celý tohle moje chování je v naprostym rozporu s tim, v co věřim (a co jsem schopna hlásat). Asi bych to sem neměla psát, ale tak naštěstí nehrozí, že by sem zavítal... A i kdyby jo, tak by se v tom nepoznal Takže to nebyla jen tak planá stížnost, zkrátka jsem taková. Hnusná a pokrytecká.
|
čtv 14. črc 2011 0:17:17 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Já jsem se v tom celkem našla a poslední dobou zjišťuju, že je to asi normální (nedávno jsem se o tomhle bavila s pár lidma a všichni mi řekli, že jsou naprosto stejní... A přitom to byli třeba i lidi, kteří by podle mě byli schopní vystoupit na balkonek před milion lidí a hlásat o světovým míru a lásce ) Furt melu o tom, že je jednoduché změnit své vlastnosti a že každý může být dobrý, a pak se chovám jak ta největší svině (hlavně jsem škodolibá, žárlivá a závistivá Ale teda týká se to jen pár lidí..) Asi jsme jen lidi a mít pocity (i negativní) není nic špatného. A mimochodem, nepřát ostatním štěstí, to je typická česká vlastnost ...Ráno si tenhle příspěvek přečtu znovu a budu se stydět nevadí, jsem ospalá, unavená a nevím, co říkám
_________________ we're all gonna die
Naposledy upravil Samara dne čtv 14. črc 2011 1:18:43, celkově upraveno 1
|
čtv 14. črc 2011 1:04:19 |
|
|
linda
Administrátor
|
Samara: vtipný je, že já to všem ostatním přeju Jako jemu taky, ale kdyby pochopil, že to já jsem pro něj ta pravá, bylo by všechno lepší Ale neberte mě moc vážně, jsem taky ospalá, unavená a nevím, co říkám (jsem si jistá jenom tim, že jako obvykle přehánim a zveličuju všechno, co jde)
|
čtv 14. črc 2011 1:13:47 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Ale jo, fakt ti rozumim A jestli to nepřeješ jednomu člověku (a navic z celkem rozumného důvodu), tak je to v pohodě.
_________________ we're all gonna die
|
čtv 14. črc 2011 1:17:17 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Však to je normální věc. Každý myslí první na sebe. A kdo říká, že ne, ten je pokrytec. Popř. určitě se velmi malé procento lidí najde, kterým jde skutečně prvně o druhé, ale ti holt nejsou normální a je to proti přírodě.
|
čtv 14. črc 2011 1:17:34 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jsem ráda, že mě chápete Ale stejně se za to nesnášim. Už jenom proto, že se nesnažim tyhle emoce okamžitě kontrolovat, ale klidně jim na několik minut dovolim, aby ovládaly moje myšlení Jako mohlo by to bejt horší, za ten cca. rok, co má tu svou skvělou a báječnou přítelkyni ( ), mě ty nevhodný emoce přepadly asi podruhý nebo potřetí, ale i tak je to víc, než se hodí... Asi bych to tu neměla rozebírat, co? Kazim si pověst...
|
čtv 14. črc 2011 1:25:50 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
jo, kazíš si pověst kyborga dokonalý člověk je monstrum
|
čtv 14. črc 2011 1:28:24 |
|
|
linda
Administrátor
|
Asi ty svoje příspěvky smažu... Ne, už mám svoje emoce zase dávno pod kontrolou, to byla chvilková slabost, za kterou se budu stydět asi ještě hodně dlouho... nejspíš do další ztráty kontroly A chtěla bych bejt dokonalá. Aspoň na 5 minut. Pak bych snad konečně byla spokojená sama se sebou
|
čtv 14. črc 2011 1:33:43 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Néé nemaž to, zas budeme vypadat jak dementi, co se sešli ve 2:00 a nemohou udržet téma linda píše: A chtěla bych bejt dokonalá. Aspoň na 5 minut. Pak bych snad konečně byla spokojená sama se sebou Jo a zadělala by sis na problémy v mezilidských vztazích ve svém okolí do konce života závist?
|
čtv 14. črc 2011 1:45:43 |
|
|