Re: Aký ste mali deň...?#2
Klistata jsou z vesmiru nebo spis dalsi nepovedenej vladni experiment...
V Koneprusich sme samozrejme hledali a nasli celkem pekny kousky... Ale mam dojem, ze se to asi nesmi odnaset a hlavne je tam NP, takze nesmis chodit mimo vyznaceny cesty... Kdyz se nekdo diva...
Dneska dalsi den bez internetu. Pisu od tety - ma tu pojebanou klavesnici, proto pisu bez hacku sorry...
Musel sem znovu - uz po 3. - volat poskytovateli. Samozrejme zase o nicem nevedeli, takze sem je musel zase servat. Pry to postoupi dal jako stiznost, ale to je tak asi vsechno... Internet nejde a nezda se, ze by byli ochotni s tim neco udelat... Navic je vikend, takze sou ty kurvy jeste linejsi...
Jen me sere, ze ten net potrebuju kvuli planovani vyletu, hledani a potrebuju kua doresit ten ucet...
Nastesti sme dneska teda misto Prahy jeli na zamek do Breznice - celkem fajn, ale nejak extra nenadchlo. Zato doporucuju pamatnik Vojna u Pribramy - prijemne prekvapilo. Pekne expozice o komunistyckejch zverstvech a hlavne zrekonstruovanej pracovni tabor. Myslel sem, ze to bude maly a oser, ale libilo se. Navic plny vstupny za 40,- coz dokonce zahrnuje hodinovou prohlidku s vykladem pruvodce... No kde tohle maji?
Tak se tu mejte pekne. Snad to ty mrchy liny doresi a do Po budu zase online...
Zacinam hledat novyho poskytovatele. Bohuzel tady unas asi jen mobil...