Re: Co se komu v dneska zdálo
No mě se dneska zdálo, že byl už ten Jeremyho fesťák a že mě na něj Jeremy vezl na koni
(wtf?? seru na to, asi přestanu chodit na tohle fórum
), mimochodem párkrát sem málem spadla ze sedla, s náma jel ještě brácha na dalším koni a jeli sme přes naši vesnici. Pak sme tam dorazili, brácha po mě u vstupu chtěl prachy, tak sem mu dala 150 v drobných mincích a šli sme dovnitř. Bylo to v jakýmsi větším bytě, šla sem si sednout na nějakou pohovku a uvědomila si, že všichni kolem mě sou normálně oblečení, jenom já mám na sobě jakýsi plesový šaty, tak mi to přišlo jako strašné faux-pas a navíc mi byla zima. Chtěla sem se jít domů převlíct, ale objevila se tam jedna moje kámoška a že prý za chvíli budou hrát Black Pistol Fire. Pak si to už moc nepamatuju, jen vím, že sme tam pak seděli na pohovkách a koukali na sport v televizi
. Pak už byla nějak noc a brácha po mě chtěl ať du koupit jídlo do fastfoodu, si pamatuju, jak to tam hezky vonělo, sem si koupila nějakej gyros a snědla ho po cestě, narazila sem na bráchu, byl opilej a prý přišel z after party toho fesťáku, tak sme tam asi ještě šli zpátky a byli tam akorát samí neznámí lidi a pak se mi asi začlo zdát něco jinýho.