Tak, asi to napíšu sem, než do mojí představovačky
pro vás, kteří nezaregistrovali na facebooku změnu mého stavu na "zadaný"...
ano už je to tak... jmenuje se Bohdanka, poznali sme se asi před dvěma rokama na Moraváku, kde sem chlastal i s Katarínou a Standou a Bohdanka tam taky pěkně nalitá jezdila na kole kolem fontány
no pak sme se tak letmo vídali dva roky, občas sme se pozdravili...až do letošní Zahradní slavnosti Ústavu Hudebních Věd, kam oba chodíme
tam sme se oba pěkně zvlášť opili a pak sme se dali do řeči, hodně jí to slušelo a bylo vidět, že měla zájem... nicméně pak si ostatní řekli, že pujdou na rozjezd a Bohdanka, protože bydlí za rohem od školy šla domů. No všichni mě na České opustili a já si říkal co teď?...tak sem vyrazil do nonstopky pro cigarety a jak sem se k blížil k cíli... uviděl sem... Bohdanku
v tu chvíli sem si řekl, že tohle se prostě dneska má stát
taak sme koupili flašku a ještě seděli na moraváku, kde potkala svoje dobrý kamarády... no a pak sme šli ke mě. Já to bral čistě milenecky, bylo to krásný... jen sme se pak tak nějak milenecky každej týden sešli, popili, přespala u mě... pak dva dny v týdnu, pak tři... no a najednou sme po měsíci zjistili, že se do sebe racionálně zamilováváme
bylo to hodně zajímavý, jelikož sem s ní vlastně spal, když sem ji vůbec ale vůbec neznal a to postupný poznávání, to bylo prostě úžasný
je dost znalá v historii, politice, literatuře a punku
což já nejsem, takže se krásně doplňujeme a miluju, když něco vypráví
je to blondýnka, mimochodem moje první blondýnka v životě, měří 172 centimetrů... krásná ne-vychrtlá, štíhlá sexy postava, má modro šedý oči, který mají nádhernej tvar
no a i když má koutky směrem dolů, tak se umí krásně usmívat
Navíc teď odložila brýle, protože byla na laserové operaci, což jí sluší mnohem víc a hlavně jí brýle neničí tu krásu těch očí
takže tak... ať to víte