Re: Aký ste mali deň...?#2
Rád bych se dozvěděl minimálně účel, když už teda ne přímo komu to patřilo... Ještě budu pátrat sám, popř. se na někoho zkusim obrátit... Když se mi to nebude dařit nebo vypátrám něco hodně zajímavýho, tak se zkusim obrátit na nějaký muzeum, ale momentálně těžko odhadovat, jak by se k tomu oni postavili...
Jinak dneska super letní den...
Měly bejt bouřky, déšť, horko... Bylo jen to horko... Vyrazili sme teda jen na krátkej výlet - do Koněpruských jeskyní. Je to od nás kousek. Jenže...
Vyjedeme a za městem uzavírka...
Tak holt nezbylo nic jinýho, než si najet rači nechci vědět kolik kilometrů... Objedeme uzavírku, najedeme na původní trasu, projedeme městem a další uzavírka...
Takže z půlhodinový cesty byla asi hodinová...
Ale jeskyně paráda. Kdyby tam někdo někdy cestoval, tak si projděte i tamní naučnou stezku
Naše famílie na tohle vždycky kašlala - do jeskyní a pryč... Ale mě se ta stezka fakt líbila... Super výhledy do okolí plus lom, kde se daj najít zkameněliny...
Nakonec sme šli tu stezku i na druhou stranu proti silnici a bylo to tam taky zajímavý - starej lom. Je to kousíček od parkoviště a stojí to za to... Jenže... lovil sem tam kešku. Výsledek - keška 1 já 0
Nebo spíš já 9 a brácha 4 klíšťata...
Z toho se jen 3 stihly zakousnout naštěstí, zbytek sme setřepali.
No a po příjezdu sme ještě vyrazili do rybníka, takže luxus. Už mě i to bolení hlavy přešlo...
Zítra voraz, v pátek asi na výlet do Prahy, v sobotu hledání, v neděli příbuzný a mám půlku měsíce v háji. Abych se začal připravovat do práce pomalu...