Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 12:45:44

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
No koukám, že všichni vybíráte zajímavym stylem :-D Proto je u nás asi tolik bank a maj tak hrozný podmínky. Lidi to nebaví řešit a rači prostě platí... :-D
Cena vedení účtu - jsou účty co sou úplně zadarmo, ale pak tě zas fakt obíraj jinde :-) Ale sou taky účty, kde se platí třeba měsíčně desítky, ale i stovky korun... Já chci každopádně ten zadarmo :-D

Ta mBank nevypadá špatně. Podle toho co sem zjistil, tak to tam skutečně jde udělat tak, že se jim neplatí vůbec nic. Jako skutečně ani korunu :-) Což je rozdíl, když jinde se to měsíčně šplhá kolem stovky a vejš... Háček je jen v tom, že se tam platí za výběr z bankomatu (prej snad lib. bankomatu v ČR) - první 3 výběry za nějakejch 9 Kč, což jde (4. a další výběr za 35 Kč). Aby člověk neplatil ani těch 3x 9 Kč, musí tou kartou měsíčně zaplatit nad asi 4 nebo 5 tisíc... Když zaplatim nad 2 tisíce měsíčně, mám jeden výběr zdarma. Čili dá se to ohlídat, a když teď budu vydělávat a platit různý věci, teoreticky bych to mohl mít fakt úplně zadara :-) Bonus je v tom, že nemusim ani na pobočku a všechno se dá řešit online, což mi vyhovuje. Včetně uzavření smlouvy...
Háčky tam můžou bejt při platbách do zahraničí ohledně horších kurzů a tak, ale to bych zas tak často nedělal...
Celkem se mi to líbí, ale rád bych to měl s čim porovnat...

Komplikuje to jedna věc - ještě bych si totiž mohl založit spořící účet :-) Úroky sou malý, ale proč ne, aspoň omezit inflaci... Ale to už je vyloženě HC to zkombinovat... Nejlíp asi mít dva účty... Nebo spořit někde úplně jinde a jinak...

pát 08. črc 2011 11:58:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

No, schválně jsem se podíval na výpisy z účtu, co mi chodily, a mám tady měsíčně max. 20 korun nějaké poplatky... Přičemž 9,50,- bylo poštovné za ten výpis, ale už jsem si to dávno zrušil. Ale je docela sranda, že platím 5 korun za došlou platbu. :)

pát 08. črc 2011 12:11:13
Psycho
Psycho

Max: Tak to máš v pohodě, to ještě jde... Studentský konto?

Koukám na Českou spořitelnu - tam bych mohl mít absolventskej účet... Ale moc se mi to nezdá :-) Platí se za docela dost věcí, včetně tý příchozí částky 5 Kč... Něco by se dalo vychytat stylem jako u tý mBank, ale přijde mi to složitější. Navíc je to jen na 2 roky...

Klasický konto u ČSOB je ještě horší než to absolventský no... Navíc maj na webu jen omezený množství informací se mi zdá.

Ještě hůř na tom je RB - ti sice nabízí eKonto, což by teoreticky mohla být konkurence k mBank, ale na webu sem prostě nenašel žádný info o cenách...

Tak prostě musim ještě hledat nebo to udělám jako vy a půjdu do toho mBank, což se mi teď zdá nejvýhodnější. Holt si budu hlídat, abych vybíral jen velmi zřídka hotovost z bankomatu - což se dá, prostě vyberu najednou víc peněz a zbytek platit přes net... No a uvidim třeba po půl roce, kolik mě to vlastně stálo. V nejhoršim to zrušim...

pát 08. črc 2011 12:35:30
Psycho
Psycho

Jo. A ještě nějaké výhodné nebo co. Fakt prakticky platím jen za ty příchozí platby, což mám většinou jednou měsíčně. A ještě dost platím za výběr z cizího bankomatu, ale to jsem vybíral tak jednou ročně někde jinde. ČS má bankomaty všude...

pát 08. črc 2011 12:52:07
Psycho
Psycho

To je pohoda no... Výpoveď můžeš dát bez omezení? Mě napadlo, jestli to třeba pak nemaj ošéfovaný tak, že až nebudeš student, že to u nich musíš třeba ještě rok mít, aby tě mohli okrádat... :-D

pát 08. črc 2011 13:24:12
Psycho
Psycho

To netuším, ale stejně ještě nějaký ten rok plánuju být student, takže to neřeším. :-D A stejně u nich asi zůstanu, celá rodina jsme u nich. :)

pát 08. črc 2011 14:08:49
Psycho
Psycho

Linduš, chceš pozvánku na ten google+?

sob 09. črc 2011 18:06:02
Johnny
Johnny

http://www.youtube.com/watch?v=7v2OJvHS ... re=related

Tohle je fakt šílený, kam se na ně hrabou němci :D

ned 10. črc 2011 2:34:04
Psycho
Psycho

_jane_ píše:
http://www.youtube.com/watch?v=7v2OJvHSGu8&feature=related

omg :) to je KoRn revival ne?... absolutní kopírka jak stylu, tak image :) dokonce i pohyby :D a i ty podělaný žárovky ze stropu, který měli korni v klipu Issues :D

ned 10. črc 2011 9:04:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

Jeremy Bc. píše:
_jane_ píše:
http://www.youtube.com/watch?v=7v2OJvHSGu8&feature=related

omg :) to je KoRn revival ne?... absolutní kopírka jak stylu, tak image :) dokonce i pohyby :D a i ty podělaný žárovky ze stropu, který měli korni v klipu Issues :D

Já nevim, mě je to tak nějak jedno :D Mě jenom zaujalo to publikum :D Japonci no .. :D

ned 10. črc 2011 11:23:43
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 101  Další