Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 13:44:23

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
Tyjo ty banky sou fakt strašný... Snad jen u mBank sem našel co sem potřeboval a mám představu o tom, co tam kolik stojí. Většina ostatních má na webu jen obecný reklamní kecy. Jak ste si vůbec mohli někdo vybrat účet? Vždyť sou to všechno zloději a podvodníci... :-D
Chtěl bych si porovnat aspoň pár kont, ale to neudělám, protože bych musel minimálně do konce měsíce hledat jejich ceníky, který prostě buď na webu vůbec nemaj nebo sou napsaný schválně nečitelně...

pát 08. črc 2011 11:08:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

víš co, to prostě příjdeš do první pobočky banky, kterou uvidíš a máš účet :D

pát 08. črc 2011 11:14:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Věřim, že právě kvůli tomu maj schválně tak nepřehledný a málo informativní stránky... :-D Člověk je línej, koukne na ty slogany "zadarmo" "bez poplatků"... Další info nikde nebo jen šílený tabulky s nic neříkajícíma záhlavíma, jejichž význam musíš dohledávat zas někde jinde na webu banky... Tak rači zajdeš na pobočku, že se jako zeptáš.. No a tam už tě zpracují.. :-D Agh... Neni lepší mít to pod polštářem? :-D Když je náhodnej přebytek, tak to prostě dát někam na spoření a pak prochlastat... :-D
Takhle to cpete nějakejm mafiánům, který každýmu měsíčně strhnou "pár korun".. Pro ně je to slušnej balík, vy nad těma pár stovkama ročně mávnete rukou... :-D Jen proto, že to tak dělaj všichni... Proč mi prostě nemůžou dát výplaty do ruky? :-D
Nechce se mi nechat se oškubávat... Nechce se mi trávit tu hodiny zjišťovánim informací...

pát 08. črc 2011 11:25:54
Psycho
Psycho

mno jo :) svět už hold tak funguje...

pát 08. črc 2011 11:31:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Tak třeba bys zaměstnavatele ukecal, aby ti to třeba posílali složenkou, nebo něco takovýho... :D

Jinak já před lety to vybírání vůbec neřešila, kamarádka mi prostě řekla, že má účet u KB, pobočka KB byla blízko, tak jsem tam šla taky :D Já se nedávno pokoušela hledat ty jejich ceníky, ono je to fakt docela časově náročný. Naštěstí mě zajímá jenom pár věcí (hlavně ta karta na platby přes internet), jinak mi to je celkem jedno. No a pak teda poplatek za vedení účtu... Nakonec tě stejně oberou všichni, akorát každej někde jinde...

To mi připomnělo, že u nás na škole kdosi v rámci nějaký semetrálky (či čeho) srovnál tarify různejch operátorů, a došel prej k závěru, že průměrnej uživatel utratí všude zhruba stejně :D Co má jeden levnější, má zas druhej dražší, tak se to prostě nějak vyrovná... Zkoušet najít někoho, kdo tě "obere" míň, je asi fakt jenom ztráta času...

Jeremy: jo... a fungoval tak vždycky, řekla bych. A nejspíš se to nikdy nezmění :) Takže se s tím, milý D_M, musíš smířit :D

pát 08. črc 2011 11:37:37
Jet Pilot
Jet Pilot

Jo nemáte někdo doporučení na dobrej studentskej účet? Taky si ho už chci konečně založit, ale nechce se mi tím nějak zabývat :D .

pát 08. črc 2011 11:40:13
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Mamka dělala v České spořitelně, tak mám účet tam... Na nějaké poplatky sere pes.

pát 08. črc 2011 11:42:48
Administrátor
Administrátor

No já měla u KB :D Ale od tý doby, co jsem si ho zakládala, se určitě změnily podmínky... dřív tam byl nějakej základní zadarmo a nějakej lepší (dostala jsi tu embosovanou kartu, či co to je, a hlavně tu kartu na platby přes net), ten stál 20 kč měsíčně. Nejspíš tam byly i nějaký jiný výhody, ale já to moc nezkoumala.

pát 08. črc 2011 11:47:35
Cigaro
Cigaro

Já mám taky u České spořitelny...

pát 08. črc 2011 11:56:42
Jet Pilot
Jet Pilot

Ok, takže Česká spořitelna :D , někdy tam zajdu v létě.

pát 08. črc 2011 11:57:57
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 101  Další