Autor |
Zpráva |
mike sullivan
Shimmy
Registrován: stř 27. úno 2008 16:19:03 Příspěvky: 3062 Bydliště: Kralovice (Plzeň-sever)
|
Re: Aký ste mali deň...?#2
jo, normálně se to používá a moc škodlivý to snad neni, zatim žiju ale jak řiká linda - když už tam máš jenom to kusadlo, tak je to fuk
|
čtv 07. črc 2011 21:05:45 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
To už bylo způsobů... Nejdřív se to trhalo, pak se to dusilo, teď se to zase trhá... Normálně... Kupte si do zásoby mastičku za 300,- nebo kolik... Kapička na klíště, ono natáhne bačkory okamžitě, a pak ho už jen sedrolíte a vydesinfikujete... Sranda na pár minut a snad to i funguje... Muzeum - viděl sem v TV... Čuměl sem, že to dali zadara a že tam bylo tolik lidí (zvlášť když to muselo bejt o muzejní noci zavřený kvůli strachu z množství návštěvníků...). Z reportáže na TV Nova se zdálo, že to snad zrenovují fakt pořádně a pěkně - myslim obsah těch výstav Snad to nebude až moc novoty a zachovají starý historický ráz muzea... Zrovna čtu knížku o historii toho muzea a je to zajímavý Do technickýho bych taky šel. Prej drahý vstupný no, ale chci vidět, jak to tam změnili. Možná na to dojde do srpna, ale možná taky ne...
|
čtv 07. črc 2011 21:14:35 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Znám dva lidi, co měli boreliózu, ale u obou to mělo celkem mírný průběh Teda kamarádka se léčila rok, ale jinak nic
|
čtv 07. črc 2011 21:20:47 |
|
|
mike sullivan
Shimmy
Registrován: stř 27. úno 2008 16:19:03 Příspěvky: 3062 Bydliště: Kralovice (Plzeň-sever)
|
jinak ještě k tomu muzeu.. ty hlídači byli docela benevolentní.. lítali tam lidi (děti) s velkejma batohama, nafukovacíma míčema a tak
|
čtv 07. črc 2011 21:23:06 |
|
|
linda
Administrátor
|
No jak jsem zjistila, že je to zadarmo, tak jsem si to rychle rozmyslela... A jak píše D_M, taky nechápu, že najednou nevadilo, že se tam navalí takovejch lidí... Ono je tam drahý vstupný? To je škoda Ale stejně tam chci jít... ale tohle počká až někdy na podzim, v létě tam bude asi víc lidí (ty děti se na ty prázdniny nějak zabavit musej, že). Johnny: jo, je pravda, že většina lidí má průběh asi mírnější... A spousta nejspíš ani nepozná, že nějakou nákazu prodělala... Já četla o těch případech, co s tim bojujou hodně dlouho, jsou to teda spíš výjimky, ale stejně je lepší dávat si pozor...
|
čtv 07. črc 2011 21:29:23 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Johnny píše: Znám dva lidi, co měli boreliózu, ale u obou to mělo celkem mírný průběh Teda kamarádka se léčila rok, ale jinak nic Moje ségra ji měla, když studovala vysokou... Skončila v nemocnici, protože to doktorka prvně nepoznala, na tři týdny a potom byla ještě další měsíce doma, nakonec musela opakovat ročník. Ještě k tomu byla na pokoji s jednou příšernou důchodkyní, která, když ségra telefonovala, furt odpovídala na ty dotazy mířený do mobilu, a když ségra náhodou usnula, stoupla si nad její postel a mluvila na ni. Řekla mi, že tohle bylo její nejhorší období života... Ona ta borelióza teda není žádná prdel
_________________ we're all gonna die
|
čtv 07. črc 2011 21:43:19 |
|
|
D_M
Psycho
|
Haha, až budu muset někdy do nemocnice, tak mě prosim rovnou odstřelte... Vstupný do technickýho - drahý jak pro koho no... 170,- pro dospělý... Ale zas je to tam velký no... Myslim, že tam ani o prázdninách nebude narváno, pokud nepůjdeš o víkendu nebo o svátku... Studentský je 90,- což jde A vedle máš zemědělský muzeum
|
čtv 07. črc 2011 22:01:45 |
|
|
linda
Administrátor
|
Tak na studenstký můžu zapomenout... Sice moje kartička platí někdy do října nebo listopadu, ale podvádět nebudu... hlavně jsem ji měla dávno vrátit, že... A těch 170 korun je teda o něco víc, než jsem čekala... takže až na podzim... Já bych ta den 2 muzea asi nezvládla, jedno bohatě stačí
|
čtv 07. črc 2011 22:09:44 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
mike sullivan píše: jo, normálně se to používá a moc škodlivý to snad neni, zatim žiju ale jak řiká linda - když už tam máš jenom to kusadlo, tak je to fuk no, nepomohlo to ale díky za radu
|
čtv 07. črc 2011 22:27:45 |
|
|
D_M
Psycho
|
linda píše: Tak na studenstký můžu zapomenout... Sice moje kartička platí někdy do října nebo listopadu, ale podvádět nebudu... hlavně jsem ji měla dávno vrátit, že... Hmm... Já sem jí "ztratil", takže sem jí už asi 4x použil a minimálně do listopadu ještě použiju... Dost možná jí budu používat až do 26... Kdybych nějak uměle prodlužoval studium, stejnak bych měl nárok na slevu minimálně do 26 ne? Jsou borci, co si takhle koupí i studentskou MHD na tuhle kartičku, ale to už asi nerisknu...
|
čtv 07. črc 2011 22:43:38 |
|
|