Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 14:50:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 258 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Další
 Ideál ženské krásy III. 
Autor Zpráva
Cigaro
Cigaro

Příspěvek Re: Ideál ženské krásy III.
Tak to jo. :) To já budu muset časem začít právě kvůli šedinám. To mám nejspíš dědičné po taťkovi, ten taky začal brzy šedivět… (ještě že neplešatí, uff). :D

čtv 07. črc 2011 16:15:19
Ego Brain
Ego Brain

Barča píše:
Tak to jo. :) To já budu muset časem začít právě kvůli šedinám. To mám nejspíš dědičné po taťkovi, ten taky začal brzy šedivět… (ještě že neplešatí, uff). :D

môj tato bol plešivý nejak po 20-ke :(
ale ukľudnujem sa že som po mame... aspoň čo sa týka šedín

čtv 07. črc 2011 16:22:36
Cigaro
Cigaro

Jasně. :) Já jsem zas ráda, že nejsem po mamce, ta má vlastní barvu nějakou divně blonďatou… takže to bych si barvila vlasy taky už někdy od 15. :)

čtv 07. črc 2011 16:31:36
Jet Pilot
Jet Pilot

Já sem ráda, že nejsem zrzavá po tátovi :) .

čtv 07. črc 2011 16:39:22
Profil ICQ
Psycho
Psycho

holky nebojte se :) gen plešatosti se u holek neprojevuje... byť ho stále můžou přenést na svoje děti :) ...katuš možná nepozoruje šediny, protože si ty vlasy prostě barví no :lol: to se pak těžko hledají šediny :D

čtv 07. črc 2011 16:56:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Jeremy: to bys poznal na odrostech :D

Mně taky šedivěj vlasy, s tim jsem se už tak nějak smířila... Barvit se nechci, ty barvy příšerně smrděj (pořád za to nadávám mámě :D).

Jo a Kaťuš, jaký tabletky to bereš, prosim tě? :D Uvažuju, že bych si taky něco pořídila :D

čtv 07. črc 2011 17:19:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

jeremy: to je pravda :D tak radšej asi neprestanem s farbením :lol:

linda: no ja sa snažím striedať v dostatočne vzdialených intervaloch farbu na vlasy a hennu na vlasy nech ich toľko nezaťažujem..
a tabletky? skúsili sme už viaceré... momentálne som dobrala Dona Hair
http://www.donnahair.sk/
zdajú sa mi v pohode len sú to šupy takže sa ťažko prehĺtajú...

a predtým som ešte skúšala Inneov, ale tie boli strašne drahé, potom Dermax a Revitalon - tie boli cenovo v pohode...
nejem ich celý rok, mali by sa vždy na jar a na jeseň, tak nejak dvakrát do roka si kupim tabletky na 2 alebo 3 mesiace a papám...

buď si to nahováram alebo to fakt pomáha ale ako vravím, kedysi som rozpustené vlasy kvoli riedkosti nosiť nemohla...

linda ja som si o tebe myslela že máš husté vlasy, neviem prečo :-?

čtv 07. črc 2011 17:28:23
Administrátor
Administrátor

Díky, vypadá to zajímavě (až na tu cenu teda :D). Podívám se na složení a na podzim si to teda možná koupim...
No, možná usuzuješ podle nějaký fotky, co jsem sem dala... Já mám docela štěstí, že ty vlasy častokrát vypadaj docela objemně (hlavně od doby, co jsem přešla na přírodní kosmetiku), ale když si zapletu cop, je krásně vidět, jak jich je maličko... A to ani nemluvim o tom, že konec toho copu je tak uzoučkej, že je to skoro až k pláči...
Přijde mi, že snad každá slečna, kterou ve městě potkám, má víc vlasů než já :D A v první řadě to mám denně na očích doma, sestra má tak minimálně trojnásobek vlasů, možná spíš tak pětinásobek... :D a druhá sestra jich má taky víc, i když zdaleka ne o tolik...

čtv 07. črc 2011 20:01:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Marmalade
Marmalade

Mně se ty vlasy (strana 15) celkem líbí, protože ať si udělám s vlasama cokoliv, stejně budou hnusný a splihlý a fuj :D Takže takové vlasy bych klidně brala, ale teda asi bych si je trošku ostříhala, přeci jen když jsem měla vlasy po pas, bylo s tím hodně práce a je to takový nepěkný a tak :D Ale ono asi dost ovlivňuje fakt, že si barvím vlasy od jedenácti a to ještě na černou (teď červenou), která ty vlasy sakra ničí... Lidi prostě budou vždycky chtít vypadat obráceně, než jací jsou (třeba jsem vždycky chtěla kudrnatý vlasy... Asi abych si je pak mohla žehlit :D)

čtv 07. črc 2011 20:34:29
Profil Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Máte to těžké, nechtěl bych být ženská :D
Mě teď rostou úžasné dvojbarevné vlasy šedo-tmavě hnědé nebo tak přesnou barvu nevím, to je překvapení na potom, teď je to moc krátké, aby se to poznalo á :OT!:

čtv 07. črc 2011 21:27:50
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 258 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Další