Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 14:40:05

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
No, já se nakonec rozhodla, že si teda klidně něco připlatim. Takže teď váhám mezi Nokia E52 a Nokia C6-00. Ještě mě teda napadnul třeba LG GD880 mini, ale nevim, jsem zvyklá na Nokii... A hlavně se v těhle věcech vůbec nevyznám... nesnášim rozhodování :D
Ale měla bych se rozhodnout co nejrychlejc, dneska se mi ten telefon zase vypnul a odmítal se zapnout. Chudáček můj...
No, takže nejspíš si vyberu jeden z těch dvou... U jednoho bych musela doplatit 700 korun a u druhýho asi 1000, takže to vyjde docela nastejno...
E52 je lehčí, neni to dotykovej displej (nebudu muset šílet, že tam budou otisky :D), ...
S C6-00 bych byla v pokušení pořídit si časem do mobilu internet, kterej ale vůbec nepotřebuju a používala bych ho vlastně jenom proto, že bych ho tam měla, a měla bych ho tam jenom proto, že se to vyloženě nabízí... :D
O tý C5-03 jsem vlastně uvažovala taky, tam bych vlastně ani nic nedoplácela. Jenom nevim, jestli bych si zvykla na ten dotykovej displej, ta C6 tam má aspoň i tu klávesnici... Ale právě kvůli ní je to asi takový těžký :D
Nevim, nemůžu se rozhodnout... Máma nechápe, co řešim, prej je to jenom telefon :D Ale já jsem prostě nerozhodná i v takovejch zbytečnostech...

pát 01. črc 2011 17:08:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

To už sou telefony, který maj skoro všechny běžný a potřebný funce včetně wifi a gps... Čili na tvoje požadavky až až, takže bude záležet asi hlavně na designu a provedení no... :-) Když to má wifinu, tak občas chytneš někde free wifi v pohodě, tak ani net moc nepotřebuješ... Popř. snad operátoři nabízí jednorázový balíčky... Třeba za X desítek korun na den... :-D
Já už si zvyknul na dotykovej a výsuvnou klávesnici by se mi s sebou tahat nechtělo... Pro mě trochu zbytečný, zas tolik toho na tom nepíšu... S LG zkušenosti nemám... Jestli chceš stejný ovládání jako si měla před tim, tak vem tu Nokii jestli nechceš nějakou pořádnou změnu.. Já sem šel do dotykýče hlavně kvůli většímu display - kvůli mapám, webu a pdfkům - lepší rozlišení, je to líp vidět... Jestli to neupotřebíš... Ten dotykáč u Nokie neni tak vymakanej jako u ajfounu nebo i snad u HTC.. Jako ne že by s tim byl nějakej problém, všechno v pohodě. Jen si myslim, že ty dvě firmy používaj jinou technologii a maj to komfortnější...
C6 je tipuju novější model? Má lepší foťák...
Záleží na tobě, jen sem tu něco shrnul, ale už sem ospalej... :-)

pát 01. črc 2011 21:27:35
Psycho
Psycho

Výsuvná klávesnice je nejlepší věc, až si budu kupovat další mobil, tak jedině s tímhle, jen přes dotykáč je všechno mnohem víc zdlouhavější.

pát 01. črc 2011 21:34:24
Psycho
Psycho

Jo, když bych chtěl napsal SMS, tak musim zapnout psaní SMS a navíc navolit správnej typ klávesnice - můžu jí mít přes celej display, což je skoro to samý jako výsuvná... Ale o pár kroků to je zdlouhavější no.. Ale zas tak často SMS nepíšu. Jestli se ta výsuvná klávesnice používá i k něčemu dalšímu ohledně ovládání nevim, ale pak by jí musel mít člověk zas furt vysunutou... Nemám srovnání, dokážu bez toho v spokojeně žít..

pát 01. črc 2011 21:41:20
Marmalade
Marmalade

:crazy: zkus si ty telefony porovnat na mobilmania.cz - taky jsem tam vybírala mobil... :) Jinak mám dotykovej od HTC s Androidem a dotykáč mě neskutečně sere :D Jednu SMSku pišu pul hodiny, no :D :crazy:

pát 01. črc 2011 22:26:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

D_M: děkuju za shrnutí :)
Teď už teda váhám jenom mezi tou C6 a E52. Takže je to už spíš o rozhodování o tom, jakej typ telefonu vlastně chci. Jestli ten klasickej, nebo dotykovej s velkym displejem. Měla bych si fakt sepsat na papíry klady a zápory, přiřadit jim nějakou váhu a pak si spočítat, co je pro mě lepší... :D
A jak říká Max, mně přijde, že to s tou výsuvnou musí bejt rychlejší a pohodlnější, ale nejspíš záleží na zvyku, no... Ale teda zkoušela jsem jenom tu výsuvnou (otec má podobnej telefon), takže nemám srovnání...

A teda původně jsem zamýšlela, že bych ten telefon používala i jako přehrávač hudby, ale to bych asi musela moc často nabíjet, takže se na to nejspíš vykašlu...

Kamarádka mi tu E52 rozmlouvá, že je to starej typ (má pravdu, je to model z roku 2009 nebo ještě starší), sama si nedávno pořídila LG Optimus One (nebo tak nějak, jsem líná to hledat) a je s dotykovym nakonec asi docela spokojená... čímž přispívá k mý už tak dost velký nerozhodnosti... :D

edit: samara: Já už různý porovnání zkoušela, ale asi teda zkusim i tohle, dík :)
O HTC jsem taky přemejšlela... ale nakonec jsem se rozhodla zůstat věrná Nokii, abych si aspoň zmenšila počet telefonů, mezi kterými budu váhat :lol:

pát 01. črc 2011 22:38:12
Psycho
Psycho

Já bych šel asi do tý C6... Jestli má dotykáč a výsuvnou klávesnici, tak je to všechno co potřebuješ... :-D Pokud teda neni o moc těžší, pže bez klávesnice se obejdu. Taky sem měl po koupi v plánu používat mobil jako mp3 a občas používám. Výdrž baterky to samozřejmě zkrátí, ale dá se... To je další věc.. Ten dotykáč bude mít možná rychleji vybitý baterky než ta E52. Tohle je myslim obecně problém u smartfounů... Kdybych chtěl, tak baterku vybiju během 24 hodin. Když během dne používám tak nějak normálně gps, mp3 a wifi, tak mi vydrží tak 2-3 dny... Jinak klidně týden bez nabití, když ho moc nepoužívám...

sob 02. črc 2011 8:54:51
Psycho
Psycho

Kde si mám založit bankovní účet? :-) Dostal sem tip na nějaký e-banky, že prej lidi okrádaj o něco míň a stejně bych asi všechno dělal přes net, i když se bojim zneužití... Jen tak náhodou se ptám, jestli někdo nemá nějaký vyloženě doporučení nebo zkušenosti...

ned 03. črc 2011 21:25:21
Administrátor
Administrátor

To mi připomíná, že taky přemejšlim, že odejdu od KB... Ale jsem líná si něco hledat, takže tam nakonec asi zůstanu. Pro mě je důležitej akorát přístup k účtu přes internet (ale to maj dneska asi všechny) a pak ta karta, kterou se dá v pohodě platit na netu (za tu se obvykle asi platí)... Výběry z bankomatu mě moc nezajímaj...
No, když nad tim tak přemejšlim, je to vopruz, asi zůstanu tam, kde jsem :D Stejně mě oberou všichni...

Jo a ten telefon jsem si pořád nevybrala :D Ale nejspíš si nakonec vezmu tu E52, protože je lehčí... a nebude mě svádět k tomu, abych si pořídila do mobilu internet... Mimochodem, D_M, jakej typ vlastně máš ty? :)

ned 03. črc 2011 21:32:15
Psycho
Psycho

Nokii 5800... Mainstream :-)

ned 03. črc 2011 21:47:58
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 101  Další