Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Aký ste mali deň...?#2
Že bych taky někdy vyrazila? Zní to zajímavě Po dvou letech? Ty přes něj ještě vidíš? edit: tak koukám, že to láká hodně lidí já o tom taky už přemejšlela, ale vždycky si to rozmyslim
|
stř 29. čer 2011 22:56:20 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Ono je to vlastně strašně nebezpečné, protože to vypadá jakože "tohle je úplně jiná představovačka kastrolů a pánví, než všechny ty ostatní představovačky kastrolů a pánví, které vás chtějí oškubat, my jsme banda hodných lidí a dáváme vám to strašně výhodně, protože jsme dneska ještě nevykonali dobrý skutek a strašně nás to štve!" Linda: častěji než ob rok je to neekologické Samara: a vrací se babička spokojeně s hrnci, nebo bez nich, páč jestli bez nich, tak je to úplně neuvěřitelná babička
|
stř 29. čer 2011 23:07:57 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Johnny píše: a vrací se babička spokojeně s hrnci, nebo bez nich, páč jestli bez nich, tak je to úplně neuvěřitelná babička Právěže bez hrnců Občas si tedy něco koupí, ale spíš je vždycky spokojená z toho, jak se stihla pohádat s nějakým podvodníkem, nebo že odhlalila zločin. Moje babička je totiž velká drsňačka a pořád se hádá s cikánama a zločincema! Nedaleko od našeho domu je okresní soud (a samozřejmě zástup před ním je vždycky plnej romů - příbuzných obžalovaných) a babča vždycky jde prostředkem toho cikánskýho hloučku a říká si tak sama pro sebe, aby to ostatní slyšeli "A všecky bych vás srovnala ke zdi a postřílela". Vlastně nějak často bere zákon do vlastních rukou, naposledy, když nějaká romka kradla na tržnici meloun... Zdrhala za ní a podrážela ostatním cikánům nohy Ale asi jsem na ni hrdá Jéj, to jsem se rozepsala
_________________ we're all gonna die
|
stř 29. čer 2011 23:14:33 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
kúrňa, úplně žeru tvoji babičku i když já bych se s těmi prodejci nehádal, protože mě je jich trochu líto, že mají tak blbou práci (na což možná ale oni taky sází)
|
stř 29. čer 2011 23:24:27 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Já si myslím, že ti prodejci si vůbec nežijí špatně. Tedy ti, kteří umí prodávat a přijde mi, že těch je naprostá většina
_________________ we're all gonna die
|
stř 29. čer 2011 23:44:48 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Samara: Ty jo drsná babička, snad jí nikdo nedá přes hubu... Předváděcí akce? Bože to je teda mega ztráta času Doufám, žes to Johnny myslel jako recesi, jinak to nechápu... Jeden čas něco takovýho dělali jedni moji příbuzní (dealovali nějaký plastový kraviny a dělali pár předváděček). Kupodivu od toho sami od sebe po čase upustili...
|
čtv 30. čer 2011 7:32:16 |
|
|
Johnny
Shimmy
|
Já mám čas úplně na všechno i na kastróly a pánve, ale víc jak jednou za rok, to už by mě asi nebavilo, to je fakt. Byla to taková tajná recese, vsadil bych dva důchody, že to nikdo nepoznal
|
čtv 30. čer 2011 10:30:28 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Dneska jsem utahaný jak šňůra od hajzlu.... Po vydatném čtyřhodinovém spánku jsme se dali do balení s tím, že to musíme za dvě hodinky mít a nakonec se to protáhlo na nějakých pět hodin, pořád létání nahoru a dolů, potom cesta, několik zastávek u různých spolubydlících, kde jsme různé části vyskládávali a až teď jsem dojel dom a najedl se konečně. Taky nevím, jak se do toho bytu dostalo tolik krávovin.
|
čtv 30. čer 2011 15:51:16 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Max: Uh, nezávidim ti teda.. My měli včera tu rozlučku.. no a teda.. já osobně teda nemám nějak pocit, že bych si to nějak zvlášť užila. Jeden náš povedenej spolužák vychlastal flašku vodky ještě dřív, než jsme tam došli.. zeblil se tam, vytuhl a všichni z něj byli na nervy a nejradši by ho zabili. Holka, u který se to pořádalo, kvůli němu brečela, poněvadž si to bude muset vzít na triko.. No.. a když už to vypadalo, že to bude v pohodě, tak se zase vožrala moje kámoška. A protože všichni si řekli, že zapomenou na spolužáka a budou se normálně bavit, tak to zůstalo na mně. Táhli jsme jí ještě s jednim klukem v noci přes město, vypadala fakt strašně, až jsem myslela, že má snad otravu.. Nakonec se to jakž takž zvládlo a ani jí doma nezmlátili.. Takže jsem z rozlučky měla velký nic - užila jsem si prvních dvacet minut, pak jsem křísila hned dva lidi a musela jsem odejít předčasně Takže dobrý no..
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
pát 01. črc 2011 10:10:54 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Jó, u těchdle mladických akcí to tak často dopadá... Většinou se někdo ožere ještě před začátkem, pořád se tam musí něco řešit a ve výsledku si to nikdo pořádně neužije.
|
pát 01. črc 2011 10:28:55 |
|
|