Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 23:23:08

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...?#2 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?#2
Že bych taky někdy vyrazila? Zní to zajímavě :D

Po dvou letech? Ty přes něj ještě vidíš? :D

edit: tak koukám, že to láká hodně lidí :D já o tom taky už přemejšlela, ale vždycky si to rozmyslim :D

stř 29. čer 2011 22:56:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Ono je to vlastně strašně nebezpečné, protože to vypadá jakože "tohle je úplně jiná představovačka kastrolů a pánví, než všechny ty ostatní představovačky kastrolů a pánví, které vás chtějí oškubat, my jsme banda hodných lidí a dáváme vám to strašně výhodně, protože jsme dneska ještě nevykonali dobrý skutek a strašně nás to štve!"

Linda: častěji než ob rok je to neekologické :P

Samara: a vrací se babička spokojeně s hrnci, nebo bez nich, páč jestli bez nich, tak je to úplně neuvěřitelná babička :D

stř 29. čer 2011 23:07:57
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

Johnny píše:
a vrací se babička spokojeně s hrnci, nebo bez nich, páč jestli bez nich, tak je to úplně neuvěřitelná babička :D

Právěže bez hrnců :D Občas si tedy něco koupí, ale spíš je vždycky spokojená z toho, jak se stihla pohádat s nějakým podvodníkem, nebo že odhlalila zločin. Moje babička je totiž velká drsňačka a pořád se hádá s cikánama a zločincema! :D Nedaleko od našeho domu je okresní soud (a samozřejmě zástup před ním je vždycky plnej romů - příbuzných obžalovaných) a babča vždycky jde prostředkem toho cikánskýho hloučku a říká si tak sama pro sebe, aby to ostatní slyšeli "A všecky bych vás srovnala ke zdi a postřílela". Vlastně nějak často bere zákon do vlastních rukou, naposledy, když nějaká romka kradla na tržnici meloun... Zdrhala za ní a podrážela ostatním cikánům nohy :D Ale asi jsem na ni hrdá :D

Jéj, to jsem se rozepsala :D

stř 29. čer 2011 23:14:33
Profil Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

kúrňa, úplně žeru tvoji babičku i když já bych se s těmi prodejci nehádal, protože mě je jich trochu líto, že mají tak blbou práci (na což možná ale oni taky sází) :)

stř 29. čer 2011 23:24:27
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

Já si myslím, že ti prodejci si vůbec nežijí špatně. Tedy ti, kteří umí prodávat a přijde mi, že těch je naprostá většina :D

stř 29. čer 2011 23:44:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Samara: Ty jo drsná babička, snad jí nikdo nedá přes hubu... :-D

Předváděcí akce? Bože to je teda mega ztráta času :-D Doufám, žes to Johnny myslel jako recesi, jinak to nechápu... :-D Jeden čas něco takovýho dělali jedni moji příbuzní (dealovali nějaký plastový kraviny a dělali pár předváděček). Kupodivu od toho sami od sebe po čase upustili... :-D

čtv 30. čer 2011 7:32:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Já mám čas úplně na všechno i na kastróly a pánve, ale víc jak jednou za rok, to už by mě asi nebavilo, to je fakt. Byla to taková tajná recese, vsadil bych dva důchody, že to nikdo nepoznal :)

čtv 30. čer 2011 10:30:28
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Dneska jsem utahaný jak šňůra od hajzlu.... Po vydatném čtyřhodinovém spánku jsme se dali do balení s tím, že to musíme za dvě hodinky mít a nakonec se to protáhlo na nějakých pět hodin, pořád létání nahoru a dolů, potom cesta, několik zastávek u různých spolubydlících, kde jsme různé části vyskládávali a až teď jsem dojel dom a najedl se konečně. :) Taky nevím, jak se do toho bytu dostalo tolik krávovin. :-D

čtv 30. čer 2011 15:51:16
Jet Pilot
Jet Pilot

Max: Uh, nezávidim ti teda.. :)
My měli včera tu rozlučku.. no a teda.. já osobně teda nemám nějak pocit, že bych si to nějak zvlášť užila. :D Jeden náš povedenej spolužák vychlastal flašku vodky ještě dřív, než jsme tam došli.. zeblil se tam, vytuhl a všichni z něj byli na nervy a nejradši by ho zabili. Holka, u který se to pořádalo, kvůli němu brečela, poněvadž si to bude muset vzít na triko.. No.. a když už to vypadalo, že to bude v pohodě, tak se zase vožrala moje kámoška. A protože všichni si řekli, že zapomenou na spolužáka a budou se normálně bavit, tak to zůstalo na mně. :D Táhli jsme jí ještě s jednim klukem v noci přes město, vypadala fakt strašně, až jsem myslela, že má snad otravu.. Nakonec se to jakž takž zvládlo a ani jí doma nezmlátili.. :D
Takže jsem z rozlučky měla velký nic - užila jsem si prvních dvacet minut, pak jsem křísila hned dva lidi a musela jsem odejít předčasně :D Takže dobrý no.. :D

pát 01. črc 2011 10:10:54
Psycho
Psycho

Jó, u těchdle mladických akcí to tak často dopadá... Většinou se někdo ožere ještě před začátkem, pořád se tam musí něco řešit a ve výsledku si to nikdo pořádně neužije. :)

pát 01. črc 2011 10:28:55
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 101  Další