Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 20:42:54

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
Už sem se ptal no, ale nikdy žádná kloudná odpověď... :-D
Btw. ještěže nemusim nic kupovat přítelkyni... :-D

pát 24. čer 2011 22:15:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Johnny: no tak všechno nejlepší :)
A ta Fair Trade čokoláda je dobrej nápad... což mi připomíná, že příští tejden má narozeniny sestra, takže asi skončim u něčeho podobnýho (ona si jiný nekupuje).

D_M: ale ty belgický pralinky jsou fakt hezkej dárek. Může jich bejt třeba jenom pár (klidně jako "doplněk" k nějakýmu většímu dárku).
Jo a tou hudbou jsem myslela spíš nějakou vážnou hudbu, nebo třeba nějaký CD od Šporcla... ale nevim, jestli má tenhle styl ráda :)
S kosmetikou by ti určitě poradila prodavačka :) A třeba zrovna ten Lush dělá vyloženě i nějaký dárkový balíčky, můžeš kouknout na jejich stránky... Ono je to takový trochu netradiční, ale to bys musel posoudit sám, jestli by se to mamince líbilo :)

pát 24. čer 2011 22:44:42
Psycho
Psycho

Jo, promyslim to dík :-) Koukal sem dokonce i na nějaký stránky, který se jakože specializujou na "dárky". Vtipný... Samý krámy... :-D Teda kromě erotickýho zboží, to vypadalo celkem zajímavě... :-D
Zážitkový agentury taky celkem nuda... Pozemek na Měsíci by jí asi nepotěšil... :-D

pát 24. čer 2011 22:54:01
Jet Pilot
Jet Pilot

Nebo jak píše linda, dárkovej koš s kosmetikou, ale jakože na koupání. Normálně vlez do nějaké velké drogerky, myslím že zrovna v Rosmanovi mívaj takový ty oleje do koupelí, už na pohled to vypadá jako z nějaké manufaktury, dílny (takový menší lahvičky), tak vzít třeba 2, k tomu ňáký mýdla, nějakou masážní houbu a co já vím, dalších tisíce píčovinek :D.
Čokoláda se dá koupit hodně kvalitní klidně tabulka minimálně za 300,-

Nebo splaš nějakou kamarádku a ta ti něco nakoupí, v tomhle se očividně tak neorientuješ :D .

pát 24. čer 2011 23:01:23
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

No některý tyhle "dárky" jsou fakt úplně k ničemu :D Něco jako pozemek na Měsící :D U erotickýho zboží nevim, tuhle kategorii vynechávám :D
I když nedávno jsem někde na seznamu viděla nějakou reklamu na něco vibrujícího, mělo to takovej tvar do "U". Já si myslela, že je to nějakej přístroj na cvičení, ale nechápala jsem, jak se na tom/s tim cvičí, tak jsem na ten odkaz ze zvědavosti klikla... a pak jsem s hrůzou zjistila, že seznam.cz tam za bílýho dne inzeruje nějaký erotický zboží :D Blíž jsem to radši nezkoumala :D

Jo a ještě něco mě napadlo: má ráda čaj? Jestli jo, třeba by ocenila nějakou hezkou čajovou soupravu, v čajovnách i na netu bejvaj některý fakt hezký :)

A jo, jak píše Foxi, můžeš si nechat poradit od nějaký kamarádky... ale když hezky požádáš prodavačku, tak ti určitě poradí taky :)

pát 24. čer 2011 23:04:32
Psycho
Psycho

No neorientuju... :-D Když mně to příde všechno jako zbytečnosti, který by mě ale vůbec nepotěšili, tak se mi to těžko schání a kupuje, když si jen těžko představim, že něco takovýho někomu udělá radost... :-D

Linda: :-D Jasně náhodou klikla... :-D Maj tam třeba i čokoládu na tělo nebo nějaký erotický hry... :-)
Čaj sem taky dával před lety... To je svátek, narozeniny, Vánoce... furt dokola... :-D

pát 24. čer 2011 23:08:54
Marmalade
Marmalade

Klíídek :D Stejně až najdeš vhodnej dárek k narozeninám, přijde svátek :haha: :)

pát 24. čer 2011 23:14:01
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Já si myslim, že většině žen dobrá kosmetika radost určitě udělá :) Já jsem teda moc vybíravá, ale když někdo ví, co koupit, tak by mě to potěšilo snad vždycky. Hlavně když je to něco, co bych si sama nekoupila, protože za sebe nechci moc utrácet :D

A já na to fakt klikla náhodou, jinak na reklamy vůbec neklikám :D A tenhle "cvičební" přístroj mě svým nezvyklým tvarem zaujal natolik, že jsem na to prostě klikla... abych zjistila, že to na cvičení fakt neni :D

Já nemyslela čaj, ale konvičku s podšálkama :)
Jo a teď mě napadlo ještě něco, co bych sama brala: takovou tu soupravu na čokoládový fondue. Nevim, jak se tomu správně říká, ale určitě víš, co mám na mysli :D

pát 24. čer 2011 23:17:41
Psycho
Psycho

http://www.fondue-sady.cz/fondue-se-svi ... 36699.html
Vypadá zajímavě :-)

pát 24. čer 2011 23:24:31
Administrátor
Administrátor

Jo, něco takovýho jsem myslela :)
A k tomu rovnou nějakou dobrou čokoládu a ovoce, aby se to mohlo vyzkoušet :)
Nikdy jsem to nezkoušela, ale pokaždý, když to vidim, tak po tom hned zatoužim :D

pát 24. čer 2011 23:28:31
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 101  Další