Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 22:29:08

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Johnny
Johnny

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
Macajs píše:
Předčítej jí z tohohle fóra :D =zážitek na celý život :D

:up: :lol:

pát 24. čer 2011 13:43:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

No díky za tipy :-D Bohužel z různých důvodů si z toho asi zrovna nevyberu. Rači bych zůstal u něčeho materiálního... :-D Cenová relace - rozumná... :-D Přeci jenom ještě nevydělávám, ale zas když se složíme s bráchou...
Btw. taky nesnášíte tyhle věci jako cizí narozeniny, svátky, Vánoce.... :-D Málo kdy vim co koupit...

pát 24. čer 2011 14:31:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

U mamky loni slavil úspěch obyčejnej dárkovej koš, má ráda víno, tak sme jí koupili nějaký lepší a k tomu ještě medovinu, k tomu nějaký lepší sýry (nejlíp vybrat přímo v nějakým "sýrovým krámku") a celej ten koš byl laděnej tak nějak přírodně, tak am bylo ještě nějaký ručně vyráběný mýdlo z včelího vosku, olej do koupele taky přírodní, nějakej lepší čaj, káva, koření...no prostě takový sračičky ale ne kupovaný v supermarketu, ale někde v těch různých krámcích a zdravé výživě a co já vím :D . Pokud má tvoje máti ráda sladký, tak jí můžete přikoupit nějakou kvalitní čokoládu...

pát 24. čer 2011 15:56:36
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Jo, jestli má ráda sladký, tak bych jí koupila nějaký hodně dobrý čokoládový bonbony. Třeba ty různý belgický pralinky vypadaj krásně a jsou i dobrý. V Praze těch obchodů najdeš několik, určitě by sis vybral... No a k tomu třeba nějakou drobnost...
Mě pak ještě napadla třeba nějaká masáž nebo poukaz do nějakýho salónu, ale to už jsi stejně zavrhnul :D
Ono se těžko radí, když ji vůbec neznáme :) Co má ráda? Nesbírá něco? Co třeba nějaký CD s dobrou hudbou?
A jak píše Foxi o tom ručně vyráběnym mejdle -- co třeba nějakej balíček s dobrou kosmetikou? Třeba Manufaktura dělá docela hezký věci, i když teda nevim, jaký to je... Nebo třeba Lush, to je hodně oblíbený :)

edit: jo, taky nesnášim svátky a narozeniny... ale nejvíc ty svoje, to mi vadí tak nějak celkově. U těch cizích mi vadí "jenom" to, že nevim co koupit, no... :D

pát 24. čer 2011 19:52:15
Kill Rock 'N Roll
Kill Rock 'N Roll

D_M píše:
Potřebuju vymyslet dárek pro mámu k narozeninám... Někdo nějaký nápady? :-D
Minule to byly šperky, o Vánocích parfém, mobil má taky novej... Co kua teď? Seskok padákem by se jí asi nelíbil... :-D

Toxicity ;)

"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08

pát 24. čer 2011 21:09:28
Kill Rock 'N Roll
Kill Rock 'N Roll

Vždycky jsem měl rád vzít OT diskuzi útokem - mít poslední příspěvek ve všech čtyřech podsekcích. Bitchezz *cool* *cool*

"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08

pát 24. čer 2011 21:25:32
Psycho
Psycho

Toxicity už párkrát slyšela a moc nadšení nejevila... :-?
Dárkovej koš neni špatnej nápad :-) S tou kosmetikou taky dobrý, až na to že se v tom moc nevyznám, tak bych musel zůstat u něčeho hodně obecnýho (mejdlo :-D ). Čokoládu má samozřejmě ráda, ale jako většina lidí se s ní nemůže nebo nechce přežírat, takže leda něco menšího. Hudba - to sme jí něco dávali dřív. Kdo se má v těch starejch vykopávkách vyznat? :-D To holt spíš něco stáhnu no...
Sbírá no... Spíš má ráda starožitnosti a starý věci... Tak to možná nakonec dopadne tak, že si něco vydraží na aukru... :-D Tam tyhle věci vyjdou většinou levněji než ve starožitnictvích...
Každopádně dík za rady. Ještě mám něco přes týden, abych to promyslel... :|

pát 24. čer 2011 21:49:26
Shimmy
Shimmy

D_M píše:
Btw. taky nesnášíte tyhle věci jako cizí narozeniny, svátky, Vánoce.... :-D Málo kdy vim co koupit...

Neuvěřitelně blbý zvyk :D Stačí pět lidí a máš zábavu na celý rok.
Dneska mám svátek já, zítra táta s bráchou a já mám každoročně chuť to prostě poslat dál.

edit:
Koupil bych nějakou kvalitní čokoládu, ony belgické pralinky, nebo takové věci, prostě něco, co se nežere na množství a potom ani nevadí, že je to čokoláda :)

pát 24. čer 2011 21:56:36
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Ajo, ono je dneska Johnyho... :-D Tak všechno nej! :-)
Vlastně čokoládu a oříšky kupujeme skoro každoročně... :-D Čokoládu takovou tu 70% a více... Mohl bych kouknout po něčem originálnějšim...

pát 24. čer 2011 22:07:53
Shimmy
Shimmy

Dííky :happy:
Pokud miluje malé černoušky, tak jí kup třeba Fér Trejdovou nebo se jí zeptej, co chce :)

pát 24. čer 2011 22:09:07
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 101  Další