Podarilo se vam nekomu ziskat podpis nebo se dostat do backstage nebo tak? Jestli jo kde jste je chytli? My jsme s kamoskou byly u ty druhy zabrany a po koncerte jsme chtely pockat na tribunach u tech dveri na backstage ale securitaci odtud vsechny vyhaneli ze zaviraj a podpisy ani fotky nebudou
Jo a nasrali me ze nebyl ani pridavek, ale jinak dobry
_________________ Life is a waterfall, We drink from the river, Then we turn around and put up our walls. Swimming through the void We hear the word, We lost ourselves, But we find it all?
SOAD přídavek snad ještě nikdy nedali. Na jejich koncertu si musí člověk prostě smířit s tím, že Sugar je poslední a přes to vlak nejede... Už asi 15 let to takhle bylo vždycky...
Johna sme chytli u takový brány... Bylo odtud vidět na tourbusy. Když jsme vyšli ze stadionu, šli jsme jako že směrem zvenku za pódium... Tohle je vlastně docela zásluha Mikeše, pže sme se o tom pár dní před koncertem bavili a on správně otipoval, že busy budou parkovat právě tam... John je milej týpek a vzpomněl si i sám od sebe na jeden jedinej koncert v ČR... Víc potom napíšu v review, jestli mě někdo nepředběhne - směle do toho...
Jinak právě zpracovávám fotky, tak snad do večera budou na FB a dám se odkaz...
čtv 16. čer 2011 15:02:05
Crash master
Johnny
Registrován: ned 04. črc 2010 11:38:09 Příspěvky: 2094 Bydliště: Holíč, Slovenská republika
Re: 15.6.11 - Německo, Berlin, Wuhlheide
D_M píše:
SOAD přídavek snad ještě nikdy nedali. Na jejich koncertu si musí člověk prostě smířit s tím, že Sugar je poslední a přes to vlak nejede...
Pokiaľ viem, tak na Lowlands pridali Soil a Bounce. Sugar mal byť posledný song, no potom sa vrátili a zahrali viac. Ale to pravdepodobne bolo len preto, že ešte bol na tie songy čas.
Ok, tak je to možný. Už si to moc nepamatuju a zrovna Lowlands sem snad celý v kuse ještě neviděl. Chtěl sem říct, že Sugar je pro SOAD taková tradice... Tou písní končí snad každý koncert a ty přídavky jestli teda nějaký někdy byly, tak asi hooodně málo kdy... Možná někdy v 98. ještě... Ale od tý doby mám pocit, že prostě Sugar a konec. Ale jak řikáš, nějaký ty vyjímky nejspíš taky budou...
Aha, to je zajimavej zvyk teda Me to prave docela prekvapilo, protoze Serj solove pridaval. No jinak s tim ze nebyla nejaka podpisova akce nebo ani moznost pockat u vrat backstage me zklamali, doufala jsem ze se mi povede neco ulovit tak jsem si aspon koupila triko no.
_________________ Life is a waterfall, We drink from the river, Then we turn around and put up our walls. Swimming through the void We hear the word, We lost ourselves, But we find it all?
čtv 16. čer 2011 15:48:17
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Re: 15.6.11 - Německo, Berlin, Wuhlheide
na Lowlands 2011 to mohlo být způsobený taky těma technickýma potížema s Daronovou kytarou... že jim pak "na omluvu" dali ještě dva songy
a tady to vypadá na pěknej koncertní zážitek super, že vám to vyšlo dobře
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru