Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli jsou na koncerte povolene neprofi fotaky. Konkretne budu brat Panasonic GF1 + 20mm f/1.7 (vypada to jak trochu vetsi/starsi kompakt). S takovym ohniskem samozrejme nemuzu fotit kapelu, spis mi jde o atmosferu a tak ...
Tak abych jej tam nevzal a pak me nechteli pustit dovnitr :-/
úte 14. čer 2011 16:00:52
flyerkuba
Lost in Hollywood
Re: 15.6.11 - Německo, Berlin, Wuhlheide
to má výměnné objektivy? podle mě když schováš objektiv, tak ti nic neřeknou ale i tak je větší jistota si ho schovat, aby to nenašli
Má smysl chodit vůbec spát? Jo, bylo to bomba a nejvychytanější! Díky Mikešovi za super dopravu, svym způsobem díky i Foxi... Díky celýmu kolektivu z našeho busu za fajn cestu, pohodový čekání a tak... Díky Maxovi, že mě tak trochu pomohl se rozhodnout pro cestu do centra a obsazení super místa... Nějaký review asi splácám pro zajímavost, až udržim souvislý tok myšlenek... Ve zkratce: centrum Berlína parádní kulturní zážitek, čekání něco přes 1 hodinu u brány celkem v klidu, fotka s Gregem Watermannem, super místa, až na týpka co si to fakt musel dávat i na úkor ostatních, supr výhled, koncert úplnej masakr, že i Serj s Daronem se divili, resp. komentovali "výsun" jednoho týpka po tom cca 45 stupňovym hledišti směrem vzhůru ve smyslu cca: "co to sakra bylo, je to vůbec možný?" - přesně si to nepamatuju, bude to snad na nahrávce... Kotel masakr, 2 světlice... podpis od Johna...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru