Autor |
Zpráva |
_jane_
Johnny
Registrován: úte 11. lis 2008 13:00:20 Příspěvky: 2230 Bydliště: Most
|
Re: Jídlo a co teď jíte: Episode II
Foxinbox píše: Já měla čínskou nudlovku, do toho hozenej trojúhelník sýra a kousek chleba k tomu . Sýr do čínský polívky? Ty chceš konkurovat Lindě?
|
sob 04. čer 2011 14:18:19 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
_jane_ píše: Foxinbox píše: Já měla čínskou nudlovku, do toho hozenej trojúhelník sýra a kousek chleba k tomu . Sýr do čínský polívky? Ty chceš konkurovat Lindě? Nee, jen sem se snažila trošku vyjet ze stereotypu ...
sob 04. čer 2011 14:24:28 |
|
|
phoenix.
Lost in Hollywood
Registrován: ned 24. kvě 2009 19:26:17 Příspěvky: 894 Bydliště: Třebíč
|
takový oranžový těstoviny
_________________ http://www.last.fm/user/phoenixek
|
sob 04. čer 2011 14:26:26 |
|
|
_jane_
Johnny
|
Foxinbox píše: _jane_ píše: Foxinbox píše: Já měla čínskou nudlovku, do toho hozenej trojúhelník sýra a kousek chleba k tomu . Sýr do čínský polívky? Ty chceš konkurovat Lindě? Nee, jen sem se snažila trošku vyjet ze stereotypu ... A bylo to dobrý? Mám to ozkoušet?
|
sob 04. čer 2011 14:38:58 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Já tam teda dávám sýr vždycky.0 A někdy taky vejce. Vy to jíte bez sýra? Kurňa vždyť to nemá žádnou chu%t..
|
sob 04. čer 2011 19:32:27 |
|
|
linda
Administrátor
|
_jane_ píše: Foxinbox píše: Já měla čínskou nudlovku, do toho hozenej trojúhelník sýra a kousek chleba k tomu . Sýr do čínský polívky? Ty chceš konkurovat Lindě? Jsem vám pro smích, co? Já měla k obědu bulgur s tempehem a rukolou. A k tomu ještě zeleninovej salát A byla u nás babička a přinesla povidlový koláčky, už jsem dva spořádala, mňam
|
sob 04. čer 2011 20:43:04 |
|
|
_jane_
Johnny
|
linda píše: _jane_ píše: Foxinbox píše: Já měla čínskou nudlovku, do toho hozenej trojúhelník sýra a kousek chleba k tomu . Sýr do čínský polívky? Ty chceš konkurovat Lindě? Jsem vám pro smích, co? Já měla k obědu bulgur s tempehem a rukolou. A k tomu ještě zeleninovej salát A byla u nás babička a přinesla povidlový koláčky, už jsem dva spořádala, mňam A to je zase co? Lindo, vážně, co to jíš? A do čínský polívky se vážně dává sýr? To fakt vyzkouším A vajíčko v jaký formě?
|
sob 04. čer 2011 20:51:21 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
jane: Vajco si uvař natvrdo a pak ho tam jen přihoď. Taky bych si ho dala, kdybych měla nějaký k dispozici, v ledničce mi už bohužel zbyl jen nějaký sýr . Jinak prostě tu nudlovku si můžeš utilizovat podle vlastní chuti , aby to nebyly furt jen holý nudle. Já si na to občas nastrouhám třeba tvrdý sýr, nakrájím šunkovej salám na kostičky, nebo párek...prostě takový ty zbytky v ledničce, hodíš to k nudlým a ono se to pak tváří jako poctivé teplé jídlo . A dobrý je to taky.
sob 04. čer 2011 20:58:45 |
|
|
_jane_
Johnny
|
Foxinbox píše: jane: Vajco si uvař natvrdo a pak ho tam jen přihoď. Taky bych si ho dala, kdybych měla nějaký k dispozici, v ledničce mi už bohužel zbyl jen nějaký sýr . Jinak prostě tu nudlovku si můžeš utilizovat podle vlastní chuti , aby to nebyly furt jen holý nudle. Já si na to občas nastrouhám třeba tvrdý sýr, nakrájím šunkovej salám na kostičky, nebo párek...prostě takový ty zbytky v ledničce, hodíš to k nudlým a ono se to pak tváří jako poctivé teplé jídlo . A dobrý je to taky. To zní jako Ramen v české podobě Díky za tip, vyzkouším to Běda jestli se po tom po***
|
sob 04. čer 2011 21:00:33 |
|
|
linda
Administrátor
|
_jane_: Bulgur je ze pšenice, je to fakt dobrý, vřele doporučuju Tempeh se vyrábí je sóji, je taky dobrej, taky doporučuju Ten jsem měla dneska poprvé, vařily jsme se sestrou a tak jsme trochu experimentovaly, naštěstí to dopadlo docela dobře, i babička si dala A rukolu asi znáš, to je prostě listová zelenina, má takovou trochu neobvyklou chuť. A jím prostě to, co mi fakt chutná
|
sob 04. čer 2011 21:01:52 |
|
|