Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 6:46:13

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 101  Další
 Filmy (3.0) 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Filmy (3.0)
Hm, já nad tim už podle komentářů na csfd zlomil hůl... Ale zatim je jich tam jen málo... Jako tohle téma a vůbec... to by mohlo bejt krutě dobrý, ale holt záleží, jak je to natočený... Třeba to ocení lidi, kteří maj rádi styl českejch seriálů typu Ulice a VKV a kdo ví co to dneska dávaj... Chci říct, že se obávám, že to bude kýčový a srágora... To rači kdyby to netočili... Hraje tam Roden, tak by to nemuselo bejt úplně špatný, ale nevim no... Na tohle bych zrovna klidně i zašel do kina, ale ještě počkám, jaký budou ohlasy...

pon 30. kvě 2011 20:59:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak zejtra, v rámci přípravy na státnice, zajdu na Lidice... :-D Sem teda zvědavej, jaký to bude... Mám trochu představu, snad to teda v kině bude aspoň lepší...

pát 03. čer 2011 22:33:37
Cigaro
Cigaro

Vemu to stručně. :)

Los Ojos de Julia

This movie was rated 4.0 stars out of 5

Insidious

Dá se u toho leknout, u něčeho zase spíš pousmát, ale celkově dobrý dojem.
Mírně připomíná atmosférou Paranormal Activity...

This movie was rated 3.5 stars out of 5 - This movie was rated 4.0 stars out of 5

sob 04. čer 2011 1:26:40
Johnny
Johnny

Barča píše:
Vemu to stručně. :)

Los Ojos de Julia

This movie was rated 4.0 stars out of 5

Insidious

Dá se u toho leknout, u něčeho zase spíš pousmát, ale celkově dobrý dojem.
Mírně připomíná atmosférou Paranormal Activity...

This movie was rated 3.5 stars out of 5 - This movie was rated 4.0 stars out of 5

Díky za tip :)

sob 04. čer 2011 1:29:12
Psycho
Psycho

Lidice This movie was rated 5.0 stars out of 5
Ještě sem nebyl na filmu, kde by se lidi začli zvedat a odcházet až asi v polovině titulků... Většina seděla zařezaná až do konce titulků... Přitom to nebyl až tak dobrej film... :-D Jednoduše, ten příběh je prostě masakr, když si to člověk všechno uvědomí. No a když je hodně dobrej příběh, tak je pro mě teda polovina úspěchu. Nebylo to syrově zaměřený jen na "vypálení", ale i příběh okolo. Bál sem se, že ten bude kýčovitej, ale byl hodně dobrej. Nechápu, jak tomu někdo může dát 2/5. To je vyloženě z trucu nebo co...
Zpátky do reality. Začátek s divákem tak trochu vymrdá podle mě, protože je tam jedna scéna, která se v průběhu filmu párkrát zopakuje, ale zopakuje se tak, že dopadne úplně jinak než reálně ta první scéna mohla dopadnou... Nechci spoilerovat, ale tohle byl podle mě fail. Pak bych zkritizoval ještě pár věcí, ale v podstatě to byly maličkosti.
Příběh je prostě silnej a film neni špatně udělanej, naopak ty místa, který maj bejt silný, fakt silný sou. Jedna scéna tam podle mě byla úplně geniální, možná i dvě...
Nedoporučuju číst recenze, připravil sem se tak o kouzlo scény s králíky...

Prostě, má to příběh a ten je pěknej a silnej. Zpracování kolísá mezi průměrem a dokonalostí. Takže neuděláte chybu, když na to kouknete. Možná to někdo bude vidět úplně jinak, ale mě se to prostě líbilo a působilo to na mě.

P.S. Roden klasicky 5/5, dokonalost. Budař mi krapet vadil, ale OK. Pěkně zachytili tu skopčáckou systematičnost... Šílenství...

sob 04. čer 2011 22:12:11
Johnny
Johnny

Takže tě to nezklamalo :) Na csfd se do toho filmu pěkně obouvaj

sob 04. čer 2011 23:37:03
Shimmy
Shimmy

fájne taky pujdu :)

jane: kritici ho vzali na milost, zdá se, takže se pochopitelně odevšad vynořila spousta znalců, kteří to hodlají srovnat. To je ten typ lidí, co vší silou udržuje rovnováhu světa. Objevil se jin, narveme tam kus jangu :D

sob 04. čer 2011 23:43:40
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Uvažovala jsem o tom, že bych na to zašla, ale trochu se bojim, že by mě to moc vzalo, tak to asi radši oželim.

sob 04. čer 2011 23:46:32
Psycho
Psycho

Asi bych tomu měl spíš objektivně dát 4/5, protože to provedení místy fakt problémy mělo, ale pak se to vždycky v tom důležitym zvedlo, takže nakonec sem z toho celýho měl takovej depresivní pocit, takže to prostě působilo na 5/5. Těžko říct, jak bych to vnímal doma. Je fakt, že tam ta hudba tomu docela pomáhala, ale tak nějak mi to nepřišlo kýčovitý.
Kdyby to bylo zpracovaný nějak fakt mistrně, tak si myslim, že by to hravě mělo na Oscara nebo tak, ale zas tak dokonalý to provedení prostě nebylo. Příběh je silnej a byl zachycenej a ztvárněnej správně a působivě. Holt nějaký ty béčkovský a kýčovitý prvky tam asi trochu byly, ale nějak mi to celkovej dojem nekazilo.

Je možný, že až to uvidíte, tak tomu dáte 3/5, ale míň si myslim, že určitě ne...

ned 05. čer 2011 8:26:57
Psycho
Psycho

Los Maníacos del martillo

Jako dokument je to strašná slabota, nejsilnější momenty jsou ty, kdy pouští nahrávky těch dvou dementů. Jinak tam neřeknou nic moc zajímavého, ale tak to téma je samo o sobě tak silné, že ve výsledku se dostane na ty This movie was rated 3.0 stars out of 5 .

X-Men: The Last Stand

Navzdory všem se mi to zatím líbilo nejvíc. Pořád je to strašně hloupé, ale tohle si aspoň na nic nehrálo a mělo to koule. :)

Slabší This movie was rated 4.0 stars out of 5

Akmareul boattda

Velká škoda docela zmrveného scénáře a tak vůbec ne moc dobře napsaného příběhu. Jinak audio-vizuální stránka super, herci taky paráda a maso to bylo řádné.

Slabší This movie was rated 4.0 stars out of 5

ned 12. čer 2011 19:30:20
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 101  Další