Re: Co se komu v dneska zdálo
Dneska se mi zdály naprosto strhující a vzrušující sny.
První se odehrával někde v baru. Jen jsem si tak seděl na baru a něco popíjel, když si vedle mě stoupla nějaká pěkná slečna, tak jsem se na ni podíval a připadala mi nějaká povědomá, tak jsem jí řekl ahoj, ona se na mě podívala a taky řekla ahoj, já jsem na ni pořád čučel a jak jsem z ní byl jakýsi nervózní, tak mě vůbec nenapadlo, co jí říct dál (není nad to chovat se stejně ve snu jako v reálu
), tak prostě odešla.
Druhý sen začínal tak, že jsem společně s asi ještě 6 kámošema seděl na korbě nějakého náklaďáku. Asi jsme vyrazili na nějaký výlet, protože jsme měli narvané batohy, spacáky a byli jsme tak oblečení. Po chvilce ten náklaďák zastavil a řidič nám řekl, že jede doprava a my musíme jít doleva, ale že asi 500 dál je autobusová zastávka a že nám určitě pojede nějaký autobus. Tak jsme poděkovali a šli. Skutečně tam byla autobusová zastávka, tak jsme čekali. Během čekání jsme dělali plno vzrušujících věcí, jako kopání do kamínků, žužlání stébla trávy a tak podobně. Dvakrát kolem nás dokonce projel nějaký autobus, ale ani jeden nezastavil. Tak jsme dál čekali. Pak mě napadlo, že bysme se mohli podívat na jízdní řád, kdy že to vlastně jede, zjistil jsem, že za 20 minut. Tak jsme zase čekali a pak dojel a já jsem se probudil...
Zpocený jsem byl jak dveře od chléva.