Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: OFF TOPIC V
do toho bych už znova nešla
|
pon 30. kvě 2011 22:22:46 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Co to je tady dneska za Bukkake? A samozřejmě hlavní osnovatel je Hawkey Já se musím pochválit že sem se polepšil a píšu diakritiku aspoň Ale čárky teda ty asi nezvládnu nikdy
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pon 30. kvě 2011 22:23:00 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Maxipes Fík píše: http://i.imgur.com/n12v5.jpg Všichni čtete indie, nebo co? Jo jo, opět mě to pobavilo.
|
pon 30. kvě 2011 22:26:14 |
|
|
linda
Administrátor
|
Maxipes Fík píše: Že je každá třetí žena týraná, je imho blbost. To je možná taková ta statistika, kdy se ptají, jestli vás manžel někdy flágl a to řekla každá třetí, že jo (ujedou nervy a většinou to stejně není nic hrozného), ale rozhodně není každá třetí mlácena nějak soustavněji, tomu nevěřím. A neřečím to proto, že nikoho takového neznám. Ty muslimy taky neřeším, jen mi přijde jeblé, že to mají povolené přímo v koránu. edit: K tomu flágl bych ještě přidal, že ji třeba nějak víc chytl, že z toho měla podlitiny, popř. žduchl, že sebou někde práskla. V těch statistikách je řeč o domácím násilí, který může mít spoustu podob. A to, cos popsal ty, to násilí je. Udělat mi tohle partner, tak od něj odejdu. Je jenom otázkou času, kdy mu "ujedou" nervy znova. Těch případů znám několik, obvykle to začalo jednou fackou. Znám teda i jeden opačnej případ, kdy žena tluče muže... pochopitelně nemá podlitiny ani šrámy, ale i tohle je domácí násilí. Můžou mi ujet nervy tim stylem, že na někoho zařvu, do něčeho praštim, ... ale ne do někoho, to přece neni normální. Ještě ke všemu do slabšího. Drtivý většině žen se ten chlap pak omlouvá, div u toho nebrečí a slibuje, že se to už nikdy nestane. Drtivá většina žen tomu z nějakýmu důvodu věří (nebo spíš chce věřit) a s násilníkem zůstává. Když přijdou děti, je to celý strašně složitý, ale dokud jsou ty ženský bezdětný a svobodný, jsou víc než blbý, že od těch idiotů neodejdou Pak to končí i pistolí u hlavy a výhrůžkama. A policie? Ta dotyčný řekla, že dokud jí nebo dětem nic vážnýho neudělá, tak nemůžou zakročit. Z tohodle pekla je těžká cesta ven, kéž by si to všechny ty ženy uvědomily včas...
|
pon 30. kvě 2011 22:27:37 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
já nečetl indie já četl Naše (vaše) výtvory
|
pon 30. kvě 2011 22:33:58 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak řekl bych, že jednou ujedou nervy tak 99% mužů. Mnohdy to je v "sebeobraně", kdy se na něj ženská vrhne, tak ji odstrčí (a jelikož má žena většinou málo kilo a chlap sílu, tak to skonči tak, že s ňou někam třískne), popř. jak jsem řekl, chytne ji za ruku, aby do něj nebušila a v tom afektu sevře trošku víc, až je z toho podlitina. Samozřejmě to neschvaluju, ale nevidím na tom nic zase až tak hrozného... Mně osobně se to teda nikdy nestalo, páč jsem fakt klidný člověk a ani teda nemám žádnou ženu (:)), ale jak říkám, myslím si, že 99% mužů něco podobného někdy udělalo... A to, že to vygraduje v něco horšího, je případ tak 1 procenta, si myslím.
Naposledy upravil Maxipes Fík dne pon 30. kvě 2011 22:38:45, celkově upraveno 1
|
pon 30. kvě 2011 22:36:10 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Maxipes Fík píše: http://i.imgur.com/n12v5.jpg Všichni čtete indie, nebo co? hajzl jeden, jak nás sleduje
|
pon 30. kvě 2011 22:37:42 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Johnny píše: Maxipes Fík píše: http://i.imgur.com/n12v5.jpg Všichni čtete indie, nebo co? hajzl jeden, jak nás sleduje Já ale taky koukal, jak jsou všichni v tématu Kultura No a nakonec jsem si tu indii pročetl taky, no
pon 30. kvě 2011 22:39:17 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
666 píše: Co to je tady dneska za Bukkake? A samozřejmě hlavní osnovatel je Hawkey Já se musím pochválit že sem se polepšil a píšu diakritiku aspoň Ale čárky teda ty asi nezvládnu nikdy Je z tebe diakritik! Právě jsem se podivoval nad tím, že Max dříve taky nepoužíval diakritiku.. toto fórum vyrábí civilizované lidi
|
pon 30. kvě 2011 22:41:07 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
noooo zas tak bych tomu nefandil
|
pon 30. kvě 2011 22:41:58 |
|
|