Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 9:47:03

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 101  Další
 OFF TOPIC V 
Autor Zpráva
Johnny
Johnny

Příspěvek Re: OFF TOPIC V
Papája píše:
_jane_ píše:
Nechci být odnož Barči :(

Máš pravdu. Miláčka teda pohřbíme :D
Souhlas, Koťáko moje? :)

Do Want :)

pon 30. kvě 2011 20:02:55
Administrátor
Administrátor

Maxipes Fík píše:
http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/c/193779/Navod-jak-bit-zeny-bez-modrin-a-zlomenin.html

// Isláme, => :palka:

chtěla jsem zareagovat a taky něco přihodit, ale ve schránce (kupodivu) nic nemám, tak to píšu sem :D
takže jenom k tomu článku -- ani to nebudu číst, tyhle věci mi jenom zvedaj tlak... ale ono neni třeba chodit se tohle učit k těm, o kterých je ten článek. V naší zemi je domácímu násilí vystavena zhruba každá třetí žena, jejich partneři vědí i bez návodu, jak je mlátit tak, aby to nebylo tak moc, aby s tím policie mohla cokoliv udělat. Navíc, v těch muslimskejch zemích to častokrát funguje tak, že když ten manžel tý ženě ublíží, tak si to s ním může vyřídit i její rodina (bratři a podobně).

Citace:
České muslimky ale bití popírají. Důvody jsou hned dva: 1) v komunitě muslimek by dočkala jen zášti a odsouzení, podporu by hledala jen marně, protože 2) panuje názor, že pokud muslim bije ženu, nemůže za to on, ale ona. Muslimská komunita to totiž považuje pouze za důkaz její neposlušnosti a potvrzení toho, že je špatná muslimka.

Ten autor z tý český komunity asi nikoho nezná :) Pár lidí znám, obvykle jsou to ženy, Češky. Žádná z nich s podobnou věcí nesouhlasí. Naopak zastávaj třeba názor, že správnej muslim doma pomáhá, takže jejich manželé jim častokrát pomáhají o dost víc než průměrnej Čech.

No, nechám toho. Nevim, proč čtu články nějakejch nevzdělanců, i když je jenom prolítnu :D
Nemám ráda, když si někdo vybere nějakýho fanatickýho kreténa a na základě toho odsoudí celý náboženství. Protože kreténi se najdou i mezi těma, co se hlásej ke křesťanství, a jiní blbci pak zase odsuzujou celý křesťanství, i když se s těma fanatikama většina z nás v žádnym případě neztotožňuje :roll:
no, to byl jenom takovej výlev, ani na mě nereagujte :D

pon 30. kvě 2011 20:52:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak když je to, aby neposlušné ženské mlátili, napsáno přímo v Koráně, tak není o čem... :)

pon 30. kvě 2011 21:00:20
Administrátor
Administrátor

Já nevim, já to nečetla, abych byla upřímná. A nemám to v nejbližších letech ani v plánu. Ale řekla bych, že to bude asi vytrhnutý z kontextu, protože jinak nevim, co by na tom ty konvertitky viděly...

Strašně mi ale vadí, že se z tohodle dělá problém, kterej je mezi muslimskou komunitou, přitom je to problém CELÝ společnosti. Týká se to každý třetí Češky, sakra. Ne nějakejch muslimek někde kdesi, ale žen, který každej den potkáváme na ulici. Nevim, proč se někdo nepohoršuje i nad timhle. Tohle téma je totiž skoro tabu, mluví se o tom jenom v souvislosti s nějakou jinou zemí nebo vyznáním.
Jediný, co policie zmlácený ženě řekne, je to, že dokud jí manžel nezpůsobí vážnější zranění, tak se s tim nic dělat nedá.
No, nemá smysl se rozčilovat, tohle se asi jen tak nezmění... To by musela bejt nějaká vůle mezi politikama a ta tam viditelně neni. Jak je vidět i na směšně nízkejch trestech za znásilnění.
Ale už se nebudu rozčilovat, nikam to nevede :D

pon 30. kvě 2011 21:11:29
Boom!
Boom!

linda píše:
Strašně mi ale vadí, že se z tohodle dělá problém, kterej je mezi muslimskou komunitou, přitom je to problém CELÝ společnosti. Týká se to každý třetí Češky, sakra.

:shock:
Každé třetí Češky? To snad ne...

pon 30. kvě 2011 21:15:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Stojí tam tohle: Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.

A asi se z tohodle dělá problém, protože to tam mají povolené. :) Že je každá třetí žena týraná, je imho blbost. To je možná taková ta statistika, kdy se ptají, jestli vás manžel někdy flágl a to řekla každá třetí, že jo (ujedou nervy a většinou to stejně není nic hrozného), ale rozhodně není každá třetí mlácena nějak soustavněji, tomu nevěřím. A neřečím to proto, že nikoho takového neznám. :) Ty muslimy taky neřeším, jen mi přijde jeblé, že to mají povolené přímo v koránu. :)

edit: K tomu flágl bych ještě přidal, že ji třeba nějak víc chytl, že z toho měla podlitiny, popř. žduchl, že sebou někde práskla. :)

pon 30. kvě 2011 21:19:21
Boom!
Boom!

Maxipes Fík píše:
edit: K tomu flágl bych ještě přidal, že ji třeba nějak víc chytl, že z toho měla podlitiny, popř. žduchl, že sebou někde práskla. :)

:D
Pardon, nepříjde mi směšný, když nějakej sráč ubližuje ženský, naopak. Ale jak tam Max hodil smajlíka za to "že sebou někde práskla"... :D No, to se těžko vysvětluje, přišlo mi to prostě vtipný :D
A jinak teda souhlas, taky nevěřím, že by každá třetí Češka byla mlácená. A ani tomu nechci věřit...

pon 30. kvě 2011 21:40:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Hehe, koukám, že někdo prodává 2 vstupenky na SOAD v Berlíně dohromady za 7000,- :-D
http://aukro.cz/system-of-a-down-berlin ... 66989.html
Vtip je v tom, že sou na aukru i další lísty a za normální cenu (a stejně je nikdo nechce)...

pon 30. kvě 2011 22:02:35
Psycho
Psycho

http://i.imgur.com/n12v5.jpg

Všichni čtete indie, nebo co? :-D

pon 30. kvě 2011 22:17:41
Ego Brain
Ego Brain

:haha:

pon 30. kvě 2011 22:22:07
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 101  Další