Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
Re: Devin Townsend
Deconstruction je skvost.. hlavně přímo song Deconstruction.. myslím že se Devin slušně vyřádil Za mě sice pořád lepší Addicted, ale tohle je taky skvělý
Deconstruction je skvost.. hlavně přímo song Deconstruction.. myslím že se Devin slušně vyřádil Za mě sice pořád lepší Addicted, ale tohle je taky skvělý
Vidím to podobně, no za rok to může být jinak, nejraději mám stejně pořad Infinity, ale Devin už zpátky do cvokhauzu chtít nebude.. indýd
toto je úžasné, jaktože to vidím poprvé? .. rok 95, pro jistotu má na tričku napsané DEV.
Citace:
This is a place, Devy, spelt Devy! I want me, go out to play, play to Devy! And then once there was a bear out there, a real live bear And he... Ate the kids
pon 09. dub 2012 15:59:07
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
Re: Devin Townsend
To bylo první co mi od něj kamarád pustil.. hned jsem si ho zamiloval!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru