Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Basy, lochy, vězení,..
No, D_M ti vysvětluje, co obnáší dodržovat zákony (a kterak je Vandas nedodržuje) a ty na to zareaguješ čímsi o tom, že vaše strana požaduje rovnost Bože můj! Já už na to nemám Za jaké výroky přesně? Co řekl? Kde to řekl? Můžeš ho citovat? Nebo to aspoň přetlumočit? Můžeš mi najít aspoň nějakej článek? A jaká byla výše trestu? Nebo jaký byl trest? Co bylo trestem? Já už to srozumitelněji napsat nedokážu. Jak se projevilo to, že byl potrestán? To to píšu opravdu tak nesrozumitelně? Z čeho nic neměl? Z trestu? Z trestu obvykle nic nemáme, pokud teda nemáme nějakou úchylku a tresty nám nepřipadají příjemné A víš co? Ty by ses do tý politiky hodil Otázka položena x-krát, odpověď stále žádná
|
úte 03. kvě 2011 0:09:11 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
Registrován: pon 08. pro 2008 13:07:17 Příspěvky: 587 Bydliště: Kladno
|
Já jsem taky línej to totiž hledat Ne tady máš třeba jeden odkaz: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/predak- ... minku.html Ta otázka byla položená na todle: Tady jde o základní fakt, který tahle strana prostě vůbec nechápe. a kousek dál
_________________ My trade Site: http://soad-trade.webnode.cz/
|
úte 03. kvě 2011 0:12:29 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
Se podívej na oficiální stránku tam je vše http://www.dsss.cz/
|
úte 03. kvě 2011 0:15:05 |
|
|
linda
Administrátor
|
Dík, ráno se na to podívám (a případně se k tomu vyjádřím ), teď jdu spát...
|
úte 03. kvě 2011 0:19:51 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Tady sem našel teda ještě článek o tom, že byl Vandas fakt odsouzen, nejen souzen... http://www.denikreferendum.cz/clanek/36 ... y-a-pokutyČímž tedy myslim uzavíráme tohle téma: B3RAN píše: D_M píše: B3RAN píše: Protože dneska člověk něco řekne a hned je špatný. Udělají z něho něco co vůbec není Uvést příklad prosím... Tak třeba DSSS. O tom jste slyšeli určitě, že je to neonacistická strana. Ale není todle udělali média a každej se toho hned chytl!! A DSSS taky říká svůj názor jenom respektive p. Vandas a je za to souzen. A přitom má právo se svobodně projevit, aniž by byl za něj trestán a stejně je trestán! Lidi se bojí něco říct. Vandas byl tedy odsouzen za podněcování k nenávisti, což je trestný. Jednoznačně porušil zákon, a tak se nikdo nemůže divit, že tu stranu chtějí rozpustit, a pod. Proč tomu tak je sem vysvětlil tady: D_M píše: Pak se ovšem nikdo nemůže divit. Neonacisti vynikali právě tímto, proto je háží do stejnýho pytle. Tady jde o základní fakt, který tahle strana prostě vůbec nechápe. Žijete v demokratický zemi -> musíte dodržovat její zákony. Zákonem je, že nesmíte podněcovat k nenávisti vůči skupině osob. Máš právo mluvit svobodně, ale musíš dodržovat zákony. On svým projevem podněcoval k nenávisti, čímž porušil zákony. Jasný jak facka.... Je to jako, když můžeš mít sex (jako svoboda projevu), ale nesmíš mít sex s osobami mladšími 15 (nebo 18? ) let (nesmíš podněcovat projevem k násilí)... Myslim si, že tohle sme jasně a logicky vyřešili. Doufám Berane, že sis z toho něco odnesl. Líbí se mi, že tady s náma o tom mluvíš, diskutuješ. O tom to je. Pokud máš nějakej názor, měl bys o tom mluvit s jinejma lidma. Když to neuděláš, nikam to nepovede. Jedině k zatrpklosti, zlosti nebo násilí. Diskusí můžeš tu druhou stranu přesvědčit. Nebo naopak se poučit z toho co řiká druhá strana a změnit svůj názor. Třeba bys nás o tom tvym tvrzení, že je Vandas nevinnej, a že DSSS je křivděno, přesvědčil. Jestli to chceš udělat, musíš si asi někde něco pořádnýho přečíst a agrumentovat. My sme ti tu myslim celkem logicky vysvětlili, proč se na DSSS pohlíží tak, jak se na ní pohlíží... Že prostě porušují platný zákony, a tudíž by měli být zrušeni.
|
úte 03. kvě 2011 9:17:12 |
|
|
linda
Administrátor
|
No, D_M to napsal za mě. Pan Vandas a jeho příznivci se budou muset smířit s tím, že i pro mě platí zákony týhle země. A podívala jsem se na jeho stránky. První článek, na kterej jsem narazila, byl kratičkej, ale přesto v něm byla pravopisná chyba. Neříká se někoho "protěžovat", ale "protežovat". Patří ignorace správného užívání mateřského jazyka mezi koníčky lidí z DSSS? Obvykle lidi na chyby neupozorňuju, ale v těchto případech to beru jako dobře míněnou radu Pana Vandase jsem na to v komentářích upozornila taky, snad si to vezme k srdci. Jak píše D_M, je hezké, B3RANe, že máš své názory, ale jak píše -- měl bys mít nejdřív nějaký znalosti, abys mohl argumentovat. Hlavně jako člen tý strany, když se tím ještě tak chlubíš
|
úte 03. kvě 2011 10:13:39 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
B3ran: prosímtě, nesnaž se tady obhajovat ty neonacistický prasata co si hrajou na "svobodu projevu", ať tě brzo nepošlu do prdele ano, svoboda projevu je krásná věc, ale když někdo organizuje nácky a pochody, který jasně směřují do historie k hitlerovi, tak mě netvrď, že je všechno v pořádku. Svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jinýho a tady ty hovada to jasně překračují.
|
úte 03. kvě 2011 10:16:27 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
Jeremy píše: B3ran: prosímtě, nesnaž se tady obhajovat ty neonacistický prasata co si hrajou na "svobodu projevu", ať tě brzo nepošlu do prdele ano, svoboda projevu je krásná věc, ale když někdo organizuje nácky a pochody, který jasně směřují do historie k hitlerovi, tak mě netvrď, že je všechno v pořádku. Svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jinýho a tady ty hovada to jasně překračují. Tak mě tam pošli! Je to tvoje věc
|
úte 03. kvě 2011 11:49:36 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
V naději, že si jednou dáš pár facek sám, až uvidíš cos to tady vlastně obhajoval za lidi, to neudělám.
|
úte 03. kvě 2011 12:09:17 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Jeremy píše: V naději, že si jednou dáš pár facek sám, až uvidíš cos to tady vlastně obhajoval za lidi, to neudělám. B3RAN: Jinak nic proti tobě, ale přečetla sem si poslední 2 stránky a tys tu fakt nebyl lindě a D_Movi schopnej uvést konkrétní příklady a odpovědět na to co se tě ptali, takže v tvých postojích a názorech ani nemám nějak moc jasno. Mohla tu být zajímavá debata, ale to by musela být oboustraná . Edit: Teď sem si všimla, že se pokračuje v Off Topicu, moje chyba .
úte 03. kvě 2011 12:59:13 |
|
|