Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 23:50:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Další
 MS v ledním hokeji 2011 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: MS v ledním hokeji 2011
A hlavně, kurva, pravopis. :-D

pon 02. kvě 2011 23:39:42
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

No budu fandit proti Česku. A co? Víš proč pač se mi líbí jedno stále se češi nepoučili z chyb. On ví jak Rusáci hrajou kdo je dobrej atd. Ví vše. Ale nehlídají si to. Vždy mi to přišlo tak, že chtějí za každou cenu dát gol a pak dělají chyby.Tady máš důvod proč jim fandim. A já to to považuji pouze za sport a za nic jinýho! Myslím, že nejsem povinen jim fandit ať už to jsou naši.

pon 02. kvě 2011 23:40:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

D_M píše:
linda: Musim se toho kluka zastat... Myslíš si, že normální člověk ze ZŠ by něco takovýho splnil? Si myslim, že nemusí znát obrozenecký autory na to, aby mohl říct, že je hrdej na kulturu, protože se mu třeba líbí Smetana, Orloj, moravský kroje nebo cokoliv... :-D To by pak nemohla říct víc než polovina lidí... To moc hrotíš :-)

B3RAN: Fandění anglický nebo český lize je něco jinýho.
Však jo, tvoje věc. Fandi si komu chceš. Jenže když fandíš Rusákům na úkor ČR, tak je prostě fakt, že v tomhle případě k patriotismu zrovna nehlásíš... :-)
Jo, jak řiká Max...

Kde je přímo v Patriotismu psáno co smím a co nesmím? Píše se pouze: Hrdost na její úspěchy a kulturu, touhu uchovat její charakter a základ kultury a identifikaci s jinými členy národa. S patriotismem se spojuje nacionalismus a tam zas stojí: Částečně navazuje na patriotismus, čili vlastenectví vztažené spíše k územnímu či politickému celku nežli k národu.

pon 02. kvě 2011 23:42:02
Psycho
Psycho

To rozhodně povinnen nejsi, ale pak je divné, že jsi členem takové strany... A ten tvůj důvod je velmi divný. :-D Dyť jsme je loni porazili ve finále. :)

pon 02. kvě 2011 23:43:21
Psycho
Psycho

Jo no, sme u toho. Fandíš někomu jinýmu prostě z trucu no... Šak můžeš no... :-)

pon 02. kvě 2011 23:43:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Maxipes Fík píše:

Jo, přesně tak.

B3RANe, až přijdou vládnout tvoji kolegové ze strany a budou prosazovat tohle: "prosazujeme formou zákona zavedení a stanovení pravidel pro používání češtiny jako státního jazyka České republiky", tak budeš muset přestat s tou leností, jinak dopadneš špatně :) Prznit český jazyk jenom proto, že jsi líný aplikovat jeho základní pravidla -- za to tě kolegové z DSSS nepochválí, to národu moc příkladem nejdeš :D
Teda jestli těmi "pravidly" nemyslí to, že se vybodneme na gramatiku :) (mě by od nich nepřekvapilo asi nic :D).

pon 02. kvě 2011 23:48:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Maxipes Fík píše:
To rozhodně povinnen nejsi, ale pak je divné, že jsi členem takové strany... A ten tvůj důvod je velmi divný. :-D Dyť jsme je loni porazili ve finále. :)

Pro mě je to sport. A když já to beru jinak tak s tim nic neuděláš :D Porazili ale poučí se? NE! :D Zase jo dobře chápu když už je pak finále tak jsou všichni vyčerpáni. Už toho má každej dost a jde to na tom vidět

pon 02. kvě 2011 23:51:37
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

linda píše:
Maxipes Fík píše:

Jo, přesně tak.

B3RANe, až přijdou vládnout tvoji kolegové ze strany a budou prosazovat tohle: "prosazujeme formou zákona zavedení a stanovení pravidel pro používání češtiny jako státního jazyka České republiky", tak budeš muset přestat s tou leností, jinak dopadneš špatně :) Prznit český jazyk jenom proto, že jsi líný aplikovat jeho základní pravidla -- za to tě kolegové z DSSS nepochválí, to národu moc příkladem nejdeš :D
Teda jestli těmi "pravidly" nemyslí to, že se vybodneme na gramatiku :) (mě by od nich nepřekvapilo asi nic :D).

Tak mě vykopnou ze strany no bože svět se nezhroutí :D

pon 02. kvě 2011 23:52:15
Psycho
Psycho

Já s tím nic neudělám, ani nechci, spíš je to k zamyšlení pro tebe... :) Ono je to podobné, jako kdybych se hrdě hlásil k abstinentům a přitom bych žral rumové pralinky (Šak co, pro mě jsou to bonbóny...).
A pořád nechápu, co tím myslíš, kdy se jako nepoučili, kdy si je nehlídali, dyť letos s něma ještě nehráli (Euro hockey tour nepočítám, tam jsou béčkové výběry) a loni je ve finále porazili.

pon 02. kvě 2011 23:59:30
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Maxipes Fík píše:
Já s tím nic neudělám, ani nechci, spíš je to k zamyšlení pro tebe... :) Ono je to podobné, jako kdybych se hrdě hlásil k abstinentům a přitom bych žral rumové pralinky (Šak co, pro mě jsou to bonbóny...).
A pořád nechápu, co tím myslíš, kdy se jako nepoučili, kdy si je nehlídali, dyť letos s něma ještě nehráli (Euro hockey tour nepočítám, tam jsou béčkové výběry) a loni je ve finále porazili.

Neřešme to to tu můžem být dlouho :D Vím, že s nima teď ještě nehráli proto sem psal až bude hrát Česko - Rusko.

úte 03. kvě 2011 0:05:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Další