Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Basy, lochy, vězení,..
B3RAN píše: Nezapomínej, že jsem členem DSSS takže mam jiné názory a mohli by jsme se o tom bavit hodiny a hodiny O tom, že jsi členem DSSS? Docela by mě ty "jiné názory" zajímaly Hawkey: no, taky koukám Ale to je tim, že jsem nečetla představovačku, B3RAN má DSSS mezi svými zájmy B3RAN píše: Netvrdim, že když jsem členem DSSS tak jsem IN ale stojím na čí straně na Vaší chci aby to co je špatný se změnilo. Tak tohle mě dostalo, promiň Ještě, že tu je DSSS, aby stáli na naší straně Asi jsi to tak nemyslel, ale vyznělo to stylem "vy vlastně nevíte, co je dobrý, takže my za to budeme bojovat a děláme to pro vás!" Nikdo ti tu právo na názor nebere, ne? Mě by ale docela zajímalo, proč by jsi byl pro trest smrti. Ten tvůj úvodní příspěvek nic nevysvětluje, dvojí "možná" nikoho nezajímá. Máš nějaký studie, který podpoří to, co jsi uvodil tím "možná"? Kopíruju to, abys to nemusel hledat. B3RAN píše: Možná kdyby byl trest smrti tak by se ne úplně ale zmenšila kriminalita tedy vraždy a ostatní brutální činnosti. Možná by se ostatní lekli a uvědomili si co dělají a co je posléze čeká. A když jsme u těch brutálních činů -- jaký tresty bys dal těm pachatelům toho žhářskýho útoku ve Vítkově (či kde to bylo)? Ptám se jenom tak, abych si udělala představu o tom, co je pro tebe přiměřenej trest za brutální čin
|
pon 02. kvě 2011 22:28:03 |
|
|
linda
Administrátor
|
Maxipes Fík píše: Oka, tak tady jeden můj názor: Piš, kurva, čárky, kdo to pak má číst... Jo, B3RANe, to si vezmi k srdci. Ta tvoje neúcta k mateřskému jazyku, projevující se ignorací jeho pravidel, by se tvým kolegům nemusela líbit (nejsou-li na tom stejně)
|
pon 02. kvě 2011 22:30:14 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
Registrován: pon 08. pro 2008 13:07:17 Příspěvky: 587 Bydliště: Kladno
|
Jiné názory? To je těžký. Takhle nelíbí se hodně lidem, že náš stát dělá to co dělá. Každej nadává, ale nic neudělá. Chápu bojí se a bojí se oprávněně!! Na Česko a to co se tu děje mam své názory. To možná je tam proto, že to nikdo neví. Možná by to pomohlo, možná ne. Žháři? Nevím je to těžké. Nevím čemu mam věřit. Ale určitě bych jim dal těch 20 - 25 let. Ta Natálka má už zničený život.
_________________ My trade Site: http://soad-trade.webnode.cz/
|
pon 02. kvě 2011 22:42:56 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Dal bych ji taky 20 klidně ale potom bych dal tomu cigošovi co znásilnil , skoro zabil a zbil 15ti letýho kluka minimálně doživotí. A dal bych ho do ňákýho krimu plnýho nácků.
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pon 02. kvě 2011 22:47:34 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
666 píše: Dal bych ji taky 20 klidně ale potom bych dal tomu cigošovi co znásilnil , skoro zabil a zbil 15ti letýho kluka minimálně doživotí. A dal bych ho do ňákýho krimu plnýho nácků. To už záleží na soudci, jak to zváží. Tady je právě kámen úrazu! Někdo něco udělá a dostane gardu, jinej udělá něco víc a trest je směšný
|
pon 02. kvě 2011 22:52:42 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Hovno o soudci je to o tom systému našem zkurveným. Tenhle dvojí metr mně dycky tak nehorázně nasere když někde něco takovýho čtu.
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
pon 02. kvě 2011 22:54:29 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
Ano o systému je to také o tom především!
|
pon 02. kvě 2011 22:55:27 |
|
|
linda
Administrátor
|
B3RAN píše: 666 píše: Dal bych ji taky 20 klidně ale potom bych dal tomu cigošovi co znásilnil , skoro zabil a zbil 15ti letýho kluka minimálně doživotí. A dal bych ho do ňákýho krimu plnýho nácků. To už záleží na soudci, jak to zváží. Tady je právě kámen úrazu! Někdo něco udělá a dostane gardu, jinej udělá něco víc a trest je směšný Takže by to nemělo záležet na soudci, nebo co? Teď jsem to moc nepochopila. Neodpověděl jsi mi ale na to, proč bys byl pro trest smrti. Prostě jen tak, nebo k tomu máš nějaký důvody? Nebo by to byl experiment, když to "možná" pomůže? B3RAN píše: Každej nadává, ale nic neudělá. Chápu bojí se a bojí se oprávněně!! A to se, podle mě, pleteš. Lidé se nebojí, lidé jsou prostě povětšinou líná a pohodlná stvoření To je hlavním důvodem toho, že většina s tím, co se jí nelíbí, nikdy nic neudělá
|
pon 02. kvě 2011 23:09:01 |
|
|
B3RAN
Lost in Hollywood
|
Proč bych pro něj byl? Protože někteří by si ho zasloužili! Ale také se bojí Protože dneska člověk něco řekne a hned je špatný. Udělají z něho něco co vůbec není
|
pon 02. kvě 2011 23:12:01 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
B3RAN píše: Protože dneska člověk něco řekne a hned je špatný. Udělají z něho něco co vůbec není Uvést příklad prosím...
|
pon 02. kvě 2011 23:14:31 |
|
|