Re: Naše štůdia stále pokračují
D_M píše:
linda píše:
A umí babel věci jako český uvozovky? Mně tam nefunguje příkaz \uv.
Tak mi to tam funguje... Kupodivu... Teď si akorát řikám, že bych měl ty obrázky frknout do spešl sekce, aby to tam nebylo tak rozcrcaný... a skoro hotovo...
Já nakonec nainstalovala tu poslední verzi a tam mi to funguje taky. Ale pořád se mi nějak nezdaj ty fonty, ale řešení tohoto problému jsem odložila na neurčito... vypadá to, že budu muset slevit ze svejch požadavků
Jo, reforma vysokýho školství by byla víc než dobrá...
Ale ty uplatnění určitě najdeš, o tebe obavy nemám
Já se v tom obchodě nakonec asi na ničem nedohodnu, ten člověk, co měl odcházet, tam ještě zůstává, ale já už nemám trpělivost na něco čekat, takže budu radši hledat dál
A hlavně jsem zjistila, že by mě asi zabily ty ranní směny
No a taky ti spolupracovníci -- byli většinou sice milí, ale já si s nima nemám vůbec co říct (až na jednu mladou ženu). Nikdy bych neřekla, že by mi zrovna tohle mohlo vadit (nebyl by to sice důvod, proč bych z práce někdy odešla nebo do ní nenastoupila, ale je to prostě takový divný). A hlavně jsem si tam za tu kratičkou dobu uvědomila, že to, o čem jsem si myslela, že budu ráda, že se toho na chvíli zbavim, mi naopak začalo chybět -- mužský kolektiv
Já si snad nakonec začnu fakt hledat práci v oboru
Ale dneska jsem byla na další tý povinný schůzce na pracáku a ta pani mi jenom oznámila, že tam pro mě fakt nic nemá, takže s prací v oboru to stejně vidim špatně
Leč pořád doufám, že si práci najdu co nejdřív, ikdyž na 99% nabídek nemám odvahu odpovědět
Hlavně doufám, že si ji najdu dřív, než z toho, že ji nemám, začnu mít depresivní stavy (zatim jsem pořád poměrně dobře naladěná a v pohodě)