Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 01. lis 2024 17:34:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 365 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 37  Další
 Hawkeyho depresivní septik 

Míváte deprese?
Deprese? Co to je? 24%  24%  [ 5 ]
Občas mám depku, jako každej. 48%  48%  [ 10 ]
Jo, docela často. 19%  19%  [ 4 ]
V jednom kuse :-( 10%  10%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 21

Hawkeyho depresivní septik 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Hawkeyho depresivní septik
Macajs píše:
Nechci ti brát iluze, ale provětrání moc nepomáhá. Jezdil jsem dvě hodiny na kole, ale z depky mi to nepomohlo...

Na depku to moc nezabere, ale když se něco nedaří (jako třeba Katce), tak obvykle pomůže, když se člověk aspoň chvíli věnuje něčemu jinýmu. Přijdeš na jiný myšlenky a někdy tě díky tomu napadnou věci, na který bys nepřišel, kdyby ses o to moc snažil...

Hawkey, to je mi moc líto, to muselo opravdu zabolet. A vy spolu teda sdílíte kancl? Tak to je určitě dobrý si to s ní vyříkat...

Macajs: taky přeju pevný nervy...

pát 29. dub 2011 21:36:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

Hawkey píše:
Ale jakmile přišla řada na ni, aby taky trochu zabojovala, tak se z jejího "milovanýho" Pavlíka stal najednou jenom kus špinavýho hadru na podlahu, zapřela mě před svým bývalým, že s někým, jako jsem já, by přece nic mít nemohla a ještě mu o mě vyžvanila věci, který se jen tak někomu prostě neříkají.

Takže to prostě beru jako zradu a neúctu ke mě a abych s ní mohl v tom kanclu vůbec vydržet, tak ji to musím i takhle říct. Bez emocí. Řvát na ni nebudu. Hlavně abych to ze sebe všechno dostal.

Tohle fakt udělala? To je ale koza hloupá s prominutím. Neznám ji, nemám asi právo soudit, ale...no co sem pochopila z minula, tak za to asi částečně může ten její bejvalej, ale i tak...no nic. Tak to jí určitě řekni, člověka to pak prostě žere, když to v sobě drží, přitom už teď o nic nejde.

Katuna: Neboj, někdy je to takový a někdy je to úplně jiný. Kdo se bojí nesmí do lesa :D . Jinak jak psal Jeremy, zkus vypustit na chvilku, buď to přejde nebo ne, ale nic tím rozhodně nepokazíš.

Macajs: Ona tě prostě začla jen tak ignorovat?

pát 29. dub 2011 21:43:34
Profil ICQ
Boom!
Boom!

Foxinbox píše:
To je ale koza hloupá s prominutím.

No já nevím... kamarád říkal, že je to kráva... :-?

:D

pát 29. dub 2011 22:42:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Macajs píše:
Nechci ti brát iluze, ale provětrání moc nepomáhá. Jezdil jsem dvě hodiny na kole, ale z depky mi to nepomohlo...
...Hoši? Už na to taky seru. Že já vás neposlech s tou holkou....

souhlasím, že o pár věcech ve mě ještě asi iluze přetrvávají, ale o tvůrčí krizi ne :) Katuna potřebuje nový impulzy, zkušenosti a hlavně přestat se urputně snažit, když nejde nic napsat... tak to prostě nejde, inspirace je vyčerpaná, musí se nabrat nová...

Co se té holčiny o které mluvíš týče... těžko radit... ale asi bych jí nepsal, když neodpovídá a odmítá telefony, tak se s tebou bavit nechce... nevím co se mezi váma stalo, ale prostě něco asi jo.. to je možná nevíš co, to už je takovej úděl chlapa, nechápat ženskou... a naopak samozřejmě taky.

pát 29. dub 2011 22:50:57
Johnny
Johnny

Hawkey: Mě právě taky pořád vrtá hlavou proč to dělá, ale, prostě...radši už nemyslet, pak je to horší...

Foxinbox: Jo, jen tak začala. Ve středu jsme jí volal, všechno bylo v pohodě, domouvali jsme se na pátek a tak...Pak ve středu večer už mi neodpověděla, ve čtvrtek odmítala hovory a v pátek jakbysmet....

Jeremy: Jo, to je to jediný co si k tomu tak můžu říct. Je to holka a nechápu jí...psát ani volat jí nebudu, po poměrně dost hovorech jsem k tomuhle závěru došel taky...

Jinak ostatním děkuju za podporu...

sob 30. dub 2011 7:54:17
Profil ICQ
Boom!
Boom!

Buď je uražená nebo před něčím strká hlavu do písku...
Proboha... to je pořád keců, že ženský dospívají dřív než chlapi a že chlapi jsou celej život v pubertě a přitom vidím, že některý ženský se chovají jako rozmazlený hloupučký děcka.

sob 30. dub 2011 9:34:09
Jet Pilot
Jet Pilot

Ženský jsou v tomhle hrozný, proto je nemám ráda.

sob 30. dub 2011 12:19:48
Administrátor
Administrátor

No, ono to nemusí bejt tim, že byla hloupá a rozmazlená, jenom prostě třeba nemá odvahu říct ti něco přímo. A tak zvolila vyhýbání se jakýmukoliv kontaktu jako nejjednodušší cestu.
Kolik jí je?

sob 30. dub 2011 13:19:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

linda píše:
No, ono to nemusí bejt tim, že byla hloupá a rozmazlená, jenom prostě třeba nemá odvahu říct ti něco přímo.

Já to nemyslel tak, že je to zrovna její případ, to jsem mluvil obecně.
Každopádně na lidi, kteří raději pořestanou komunikovat, než aby přímo řekli, kde je problém, jsem už alergickej. Sám jsem taky takovej býval, ale myslím si, že to bylo tím, že jsem byl prostě ještě děcko. U dospělých lidí bych už očekával jiný chování. Jenomže v tom jsem se hodně spletl :D

Takže otázka, kolik jí je, je skutečně namístě, protože když je člověk ještě mladý tele (což je v určitý fáze života každej, na tom není nic špatnýho), tak se to dá pochopit. Teda aspoň tak to vidím já, možná melu sračky. Čekám, že nastoupí Jeremy a začne mi oponovat :D

sob 30. dub 2011 19:32:20
Psycho
Psycho

tady nemám čemu oponovat...

sob 30. dub 2011 20:12:23
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 365 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 37  Další