Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: HUDBA
Mám radši ještě tvrdší kapely s těmato dlouhokompozicovými skladbami (Fall of Efrafa, Light Bearer, Mouth of the Architect, Cult of Luna a další), popř. měkčí (Yndi Halda, The Pirate Ship Quintet, Lis Er Stille), ale není to zlé, jen ne úplně můj šálek čaje. A slyšel jsem teda jen tři písničky.
Ale tahle je dobrá.
pon 11. dub 2011 12:58:07
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Mě se prostě líbí, že nemají takový obvyklý metalový zvuk, což je daný těma aparátama Orange, přes který hrají a taky tím hardrockovým zpěvem
Celkem mě zaujala jedna věc v kulturní špionáži březnového Sparku, probíhal tam kdesi v USA jakýsi průzkum z něhož mimochodem vyplynulo, že průměrný americký vysokoškolák poslouchá hudbu 7 hodin denně. To mi přijde dost děsivé. Kurňa, přiznejte se! Kdo z vás poslouchá denně 7 hodin hudbu? Jasně, že každý má asi tu kapacitu nastavenou trochu jinak, ale stejně mi to připadá jako "když chci mít v uších vatu, dám si do uší vatu"
pát 15. dub 2011 22:44:12
linda
Administrátor
7 hodin denně? To mi přijde skoro neuvěřitelný... a ještě je to průměr, takže někdo nejspíš musel říct třeba 10, 12... to je šílenost... Ale to musej poslouchat pořád to samý dokola, ne?
takhle.. 2 hodiny rádio, 2 hodiny CD a 3 hodiny nějaký mp3 přehrávač.
no jo v rádiu za 2 hodiny určitě něco málo dvakrát uslyšíš, pokud to tam chodí tak jako u nás
ale 2 hodiny CD? to zní jako kvalitní záležitost, kdo u nás poslouchá 2 hodiny CD? průměrně. Nějak si nedovedu představit amíka kolem dvaceti, jak přijde domů, hodí cd do přehrávače a 2 hodiny poslouchá, to zní tak.. důchodcovsky, nenapadá mě jiný výraz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru