Re: Aký ste mali deň...?#2
Super, prošla sem v noci asi půlku Brna pěšky
. Večer mi psal kámoš, že má blbou náladu, jestli bych nešla někam pít, tak sem se zvedla, jela na Maliňák, u nonstop okýnka sme si koupili pití (hned se s náma dal do řeči nějakej bezďák, co stál opodál
) a šli sme sednout na Dominikánský nám. na lavičky. Tam sme vedli "filozofický debaty" jak jde celej svět do záhuby, asi po hodině a půl sme se zvedli že zajedem ke mě na byt pro kámošku (nechtěla s náma jít, že se učila na zkoušku, tak sme ji chtěli překvapit
). Tak sme přijeli a kámoška že tu má teda slivku na bytě, ale holou ji nechce, ale že v Tescu na krpoli mají nonstop, jestli bysme jí neskočili pro džus. Tak sme šli pěšky, zrovna nám ujel rozjezd. Tesco celý prázdný, to bylo docela psycho, jak v nějakým postapokalyptickým filmu
, vzali sme džus a ještě sme se stavili u alkoholu, že něco vezmem (kámoš pil večer víno a já sem měla jedno pivo a pak sem ucucávala ze zbytku ferneta a už nám to moc nejelo). Zatím napsala kámoška, že se omlouvá ale že už skoro spí, tak sme teda vrátili džus a vzali sme jakýsi Squash Cannabis a vaječnej likér. Ten Cannabis byl tak hnusnej, chutnalo to jak pochcaná tráva, sem se hecla a upila necelý 2 deci a ještě sem to musela zapíjet vodou, prostě nekupujte to nikdy
, má to sice hezkou flašku, ale je to hnus. Tak sme šli po městě zas a nadávali na Cannabis
, kámoš pak že půjdem k němu přespat, ať nejdu sama domů v noci, tak sme šli...pěšky. Nevím proč nás nenapadlo počkat si někde na zastávce na rozjezd, šlapali sme zas přes půl hodiny, než sme k němu došli. Před dvěma hodinama sem dorazila domů a bolí mě nohy, kámoše bolí kotník ikdyž včera chodil v gladech a nikde nespadl, nezakopl
. Opillí sme taky nebyli, když sme v noci došli k němu tak už sem stihla úplně vystřízlivět. No tak sem se prošla no, poznala Brno
...