Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 10:48:33

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...?#2 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?#2
linda píše:
Takže kdyby se ti nepovedla diplomka, tak můžeš vyrazit do ulic Prahy... :D

Uf, teď sem si oddychnul. Je dobrý mít vždycky nějakou možnost, dobrou alternativu před sebou... :-D

sob 26. bře 2011 9:41:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Katuna píše:
To tenhle vypadal vážně jako chudák. :D
..ale nic proti Jeremymu, v tom ta podobnost nebyla :lol:

No jo no, tak sem občas k zahlédnutí v diskusi s bezdomovcem :D ale dycky je lepší pozvat ho na pivo, než jen tak vytáhnout dvacku a vrazit mu ji do ruky...teda pokud je to jeden z našich oblíbenců... Jára, nebo ta babička bez nohy se psem, která krásně zpívá... :D ale Jára je super... vždycky poradí kde v Brně sehnat nejvíc lysohlávek, pokecáme, dáme pivko, dokonce mě nabídne cigáro... :) pokud to má bezďák fakt v hlavě v pořádku, tak je to v pohodě :)

sob 26. bře 2011 11:11:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak sem si byl dneska vyzvednou zadání diplomky...
Načež sem zamířil na svůj první pracovní pohovor... Asi 1,5 hodiny mě proklepávali... 5 lidí na mě útočilo... :-D Děcka, buďte rádi, že se ještě můžete v klidu flákat na škole... :-D Tak nevim, nevypadalo to špatně... V jednu chvíli mi dokonce ten hlavní personalista řekl něco jako, že se nějak určitě domluvíme... Teď bych jim měl poslat bakuli (shit, na škole nám řikali, že jí nikdy nikdo nebude číst... :-D ) a něco z diplomky... kód... kterej tak trochu prasim, protože sem spoléhal na to, že tomu vedoucí až tolik nerozumí a jinak, že to taky nebude nikdo číst, hlavně že to funguje... :-D
Jen to má celý takový dva malý zádrhely - ještě dodělat školu a pak to nějak zkombinovat s volnem v létě, oni by samozřejmě chtěli, aby člověk nastoupil co nejdřív, ale já bych měl rád aspoň 2 týdny po státnicích voraz...
No a pak sem byl pro vyreklamovaný pouzdro na mobil, o kterym sem tu kdysi psal - jak mi rupla ta patentka. Tak to uznali a dali mi nový :-) Navíc je na tom super to, že tohle konečně fakt sedí na ten mobil. To minulý byl prostě nějakej šmejd... Teď jen zas nerozjebat patentku... :-D

čtv 31. bře 2011 16:17:53
Administrátor
Administrátor

To je super, tak ať ti to vyjde! :) Já si na tebe zrovna dneska vzpomněla (přišel mi nějakej mail ze školy, kterej mi tě připomněl; nevim, kdy mi ten mail zrušej, snad brzo :D), jak jsi na tom s tou prací. A koukám, že jsi na tom zatim dobře :)

A ten pohovor bych teda asi fakt nevzládla, nejspíš nikdy na žádnej nepůjdu, tohle je fakt nad moje síly :D

čtv 31. bře 2011 18:27:08
Psycho
Psycho

No, však já z toho taky nebyl dvakrát nadšenej... :-D Ale co mi konec konců zbejvá? :-D
Uvidíme, jak se to všechno nakonec vyvrbí no... Diplomku mám co se týče programu dopsanou, až na jednu věc a design, ale to je snad otázka pár dní. Pak to nasadit a otestovat tam a dopsat ten text, což si myslim, že bych měl za týden intenzivnější práce hravě stihnout. Zbývá nějakejch 5-6 týdnů... Ještě je otázka co mi na to, až se to nasadí řekne vedoucí... Když sem mu to naposledy ukazoval, tak to bylo v cajku. Jen aby na tom nenašel chyby, až si s tim bude moct někde sám pořádně hrát... :-D

čtv 31. bře 2011 18:33:38
Administrátor
Administrátor

Nenajde, přece se s tim nebude moc obtěžovat, ne? :D

čtv 31. bře 2011 18:36:44
Psycho
Psycho

Jako jestli to chce fakt používat, tak asi hledat bude :-) Ale zase spolehám, že to neni prevít a i když by tam něco našel, tak mě nepotopí. Přeci jenom sem doposud dělal co sem mu na očích viděl a co víc by chtěl. Když se mu něco nebude zdát, změnim to, dodělám, ale až v červenci nejdřív... :-D

čtv 31. bře 2011 20:46:23
Administrátor
Administrátor

No počkej, on to chce fakt používat? Tak to si to asi projde, no :D
Ale jestli to neni debil, tak nemá důvod potápět studenta, kterej se celou dobu snažil :)

čtv 31. bře 2011 22:14:48
Jet Pilot
Jet Pilot

Hm, tak máme novou televizi. Dneska jí máma přitáhla domů. Místo tý malý starý, která k podivení všech fungovala celých dvacet let až do včerejška, máme náký nový LCDčko. Stejně se na televizi nedívám, takže je mi to jedno.. :D

pát 01. dub 2011 19:06:05
Boom!
Boom!

Katuna píše:
Hm, tak máme novou televizi. Dneska jí máma přitáhla domů. Místo tý malý starý, která k podivení všech fungovala celých dvacet let až do včerejška

Tak ty starý televize vydržely hodně :)
Jo jo, starý poctivý Tesly třeba... :)

pát 01. dub 2011 19:34:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 101  Další