No jo, díky, fakt to tam je
Jo, to jsem zapomněla pochválit, že to je rychlejší... taková podstatná věc.
A na to "aktualizovat" bych si asi taky jen tak nezvykla, ale na tohle používám ty gesta myší, či jak to nazvat... prostě jedno z těch rozšíření. Ale takhle to přesunout mi přijde fakt zbytečný...
Jo a ještě jednu věc moc nechápu -- když si v nějakym panelu otevřu neco.cz a pak si otevřu další panel a v něm chci opět neco.cz, tak to musim napsat celý (nemůžu jenom kliknout na tu nabídku, našeptávač, či jak to nazvat, protože to mě přepne na ten první panel... no, vysvětluju nesrozumitelně, tak nevim, jestli mě pochopíte
je to stejně zbytečnost, ale moc nechápu, proč to tam dali).
Ale zvyknu si na všechno a Firefox bude asi pořád můj favorit
sakra, já to chtěla odeslat, tak jsem klikla na "odeslat" a přepla na další panel (jsem netrpělivá
), za pár minut se sem vrátim a příspěvek neodeslán, protože D_M mezitim přispěl
Tady se nedá odeslat příspěvek
Co má Opera 10 let?
Jinak ve Firefoxu to jde taky kolečkem myši, ale já byla zvyklá na něco jinýho.
To s těma stránkama jsem u Firefoxu fakt nepochopila, ta možnost tam pochopitelně pořád je, akorát je naprosto nesmyslně defaultně vypnutá (a ani se tě to nezeptá). Při spadnutí se to ptá taky (nebo to tak aspoň vždycky bylo -- s tim, že si můžu vybrat, který panely chci otevřít, kdybych měla podezření, že jeden z nich ten pád Firefoxu způsobil). Když spadne celej systém, tak se to taky vždycky normálně načetlo...
Jednoduchej krok zpět dělám ve Firefoxu stejně, ať žijou rozšíření
Gesta myší jsou vysoce návykový
No, ve Firefoxu šlo ty tlačítka taky přesouvat, přidávat tam další, dávat pryč ty, co nechci... prostě to upravit. Teď to nejde, minimálně s tim "aktualizovat" se hnout nedá, je spojený s tim adresním řádkem...
Další příspěvek, Max to řekl asi za mě, ale už jsem líná to upravovat
A s tim vyhledáváním je to pravda, v tomhle nemá Firefox fakt konkurenci...
edit:
Tady se nedá odeslat příspěvek
Co má Opera 10 let?
-- tohle patřilo až na konec
nemáte tolik přispívat, pak mi v tom děláte zmatek