Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 12:34:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 42  Další
 PC 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: PC
Tohle všechno, až na tu konfigurovatelnost (ale věřím, že na to je nějaké rozšíření) a tamto krokování (což já bych ale nejspíš prakticky nevyužil), má samozřejmě i Firefox. :) Navíc má nejlepší vyhledávání dříve navštívených stránek, což je pro mě základ. >_<

sob 26. bře 2011 23:11:59
Psycho
Psycho

Jo no... Ale Opera to má už 10 let a Firefox to teprv vloni okopčil... :-D

sob 26. bře 2011 23:26:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

No jo, díky, fakt to tam je :)
Jo, to jsem zapomněla pochválit, že to je rychlejší... taková podstatná věc.
A na to "aktualizovat" bych si asi taky jen tak nezvykla, ale na tohle používám ty gesta myší, či jak to nazvat... prostě jedno z těch rozšíření. Ale takhle to přesunout mi přijde fakt zbytečný...

Jo a ještě jednu věc moc nechápu -- když si v nějakym panelu otevřu neco.cz a pak si otevřu další panel a v něm chci opět neco.cz, tak to musim napsat celý (nemůžu jenom kliknout na tu nabídku, našeptávač, či jak to nazvat, protože to mě přepne na ten první panel... no, vysvětluju nesrozumitelně, tak nevim, jestli mě pochopíte :D je to stejně zbytečnost, ale moc nechápu, proč to tam dali).

Ale zvyknu si na všechno a Firefox bude asi pořád můj favorit :D

sakra, já to chtěla odeslat, tak jsem klikla na "odeslat" a přepla na další panel (jsem netrpělivá :D), za pár minut se sem vrátim a příspěvek neodeslán, protože D_M mezitim přispěl :D

Tady se nedá odeslat příspěvek :D
Co má Opera 10 let?

Jinak ve Firefoxu to jde taky kolečkem myši, ale já byla zvyklá na něco jinýho.
To s těma stránkama jsem u Firefoxu fakt nepochopila, ta možnost tam pochopitelně pořád je, akorát je naprosto nesmyslně defaultně vypnutá (a ani se tě to nezeptá). Při spadnutí se to ptá taky (nebo to tak aspoň vždycky bylo -- s tim, že si můžu vybrat, který panely chci otevřít, kdybych měla podezření, že jeden z nich ten pád Firefoxu způsobil). Když spadne celej systém, tak se to taky vždycky normálně načetlo...

Jednoduchej krok zpět dělám ve Firefoxu stejně, ať žijou rozšíření :D Gesta myší jsou vysoce návykový :D

No, ve Firefoxu šlo ty tlačítka taky přesouvat, přidávat tam další, dávat pryč ty, co nechci... prostě to upravit. Teď to nejde, minimálně s tim "aktualizovat" se hnout nedá, je spojený s tim adresním řádkem...

Další příspěvek, Max to řekl asi za mě, ale už jsem líná to upravovat :D A s tim vyhledáváním je to pravda, v tomhle nemá Firefox fakt konkurenci...

edit:
Tady se nedá odeslat příspěvek :D
Co má Opera 10 let?
-- tohle patřilo až na konec :D nemáte tolik přispívat, pak mi v tom děláte zmatek :D

sob 26. bře 2011 23:27:55
Psycho
Psycho

No všechny ty cool funkce, který poslední rok-dva Firefox vytahuje jsou v Opeře už dost dlouho jen je prostě neuměla prodat. :-D Krom toho vyhledávání a pluginů no, to se zas snaží okopčit Opera... :-D Ale tak to většinou bylo no. Opera ráda zkoušela a testovala úplně nový přístupy a funkce. Něco se holt neuchytilo a něco jo... Teď teda Opera dělá hlavně do mobilního prohlížeče, kde zatim nemá konkurenci...

sob 26. bře 2011 23:40:16
Administrátor
Administrátor

Jo, všichni od sebe kopírujou, no :D
To vyhledávání je na Firefoxu fakt jedna z nejlepších věcí, až to Opera jednou konečně zkopčí a ty si zvykneš, pochopíš :D

sob 26. bře 2011 23:42:58
Psycho
Psycho

Jaké cool funkce? Až na to vylepšení vyhledávání tam všechno, o čem jsme se tady bavili, je od dob, co ten Firefox používám (nebo se mi to teda aspoň zdá).
A ještě jedno rozšíření ve Firefoxu miluju - mám dole lištičku, kterou ovládám Winamp, je to nenápadné, ale velmi velmi užitečné. :) Člověk má zaplou muziku, otevře něco na youtube, tak jednoduše dole klikne na pauzu, nemusí přepínat na winamp, tam dát pauzu a zase přepínat zpátky na ten youtube. :)

sob 26. bře 2011 23:45:44
Administrátor
Administrátor

To jsem mívala kdysi taky, to bylo dobrý (nebo nějaký hodně podobný). Teď používám AIMP2, mám ho pořád "na vrchu" -- takovej úzkej průhlednej proužek a vyhovuje mi to ještě víc.

Opera měla fakt některý věci dřív... jestli se nepletu, tak i vůbec tu možnost více panelů v jednom okně.

sob 26. bře 2011 23:50:13
Psycho
Psycho

To s tim Winampem je spíš problém OS a myslim, že zrovna W7 to řeší... Teda u toho microsoftího přehrávače určitě. Tam stačí zajet na ikonu a můžeš to hned stopnout no... Takže nepotřebuješ zatěžovat prohlížeč celkem zbytečnou aplikací. Výkonnostně mi to přijde jako kravina, ale když to funguje... :-)
Jo jo, Opera je průkopník, ale marketingově na FF holt už dávno nemá...Ale zatim holt chytá spíš svý šance v mobilech no.

sob 26. bře 2011 23:55:21
Psycho
Psycho

Jo, dřív to měla, ale se mi zdá, že Firefox tam tohle všechno má už teda strašně dlouho.
Pořád na vrchu bych mohl mít i Winamp, ale když bych chtěl operovat v playlistu (což dělám docela často), tak bych to musel z toho vrchu vždycky shodit. Ale nevím, jestli to máš taky takhle.

sob 26. bře 2011 23:56:50
Psycho
Psycho

Ok, když ti to vyhovuje v pohodě... Mně to jen přijde jako zajímavý zvěrstvo spouštět přehrávač v prohlížeči. Co se týče efektivity a tak. Ale když jde o účel. Každopádně má FF asi ty pluginy dost vychytaný no...

ned 27. bře 2011 0:00:58
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 42  Další