Re: Zprávy/články které vás zaujaly IV.
Nemyslim si, že by to mohlo někoho nějak ohrozit, ale souhlasim s D_M, že by to stejně neřekli. Ale připomnělo mi to, že mi máma vyprávěla, že když bouchnul Černobyl, tak ji nějaká známá (už nevim, kde pracovala) doporučila, aby se mnou a se sestrou nechodila ven (jeden nebo dva dny, žádnej trvalej zákaz
). Možná měla ta dáma přehnaný obavy, ale každopádně se o tom tehdy asi nemluvilo. A nedělám si naděje, že by to dneska bylo jiný.
Ale strach nemám, neni z čeho. A u ryb se víc než nějakýho radioaktivního bordelu bojim spíš nějakejch různejch hormonů a dalších věcí (ale stejně si dám, když mám chuť).
A ten článek o ženách jsem četla taky
A myslim, že je pravda, že dřív byli lidi zdravější. Jenom se zeptejte rodičů/prarodičů, kolik jejich spolužáků mělo různý alergie a podobně. A podívejte se na dnešní děti a mládež. Jedlo se o něco zdravěji (strašná spousta lidí se dneska krmí různejma hotovejma věcma) a prostředí bylo taky o něco čistější (ve městech určitě). Jo a taky nebrali takový kvanta léků
Jenom si teda nemyslim, že by to nějak zvlášť souviselo s tim, že ženská buď stála u plotny nebo uklízela barák