Re: Bydlení aneb Meine Wohnung
Tak já teda popíšu své bydlení v Brně (doma si nechám na později, už se fakt půjdu učit
).
Sem v bytě paneláku, 2 pokoje plus kk, já sem v tom větším ještě se spolubydlou, kámoška s mladým sou v druhým trošku menším, ale mají tam zas balkon. No tak máme tu imitaci plovoučky (už sme ji stihli párkrát škrábnout
), je to fajn na údržbu (žádný vysávání koberců) ale přijde mi že se tu dost práší, pod stolem mám slušný chuchvalce prachu. Mám tu hezkou velkou postel, na které se pohodlně vyspí i dva lidi, skříňku, stůl se dvěma zásuvkama a kancelářský křeslo a zabírám asi tu půlku pokoje. Máme tu šatnu jako malou místnost, koupelna je malá a je tam vana, WC taky malý prostě klasickej panelákovej byt. V kuchyni máme teď novou linku, páč ta stará byla na odpis, ta dřevotříska či co to je úplně nabobtnala a udělaly se tam boule a taky kohoutek protíkal trochu. Konečně po roce a půl máme odkapávač
a malinkej stůl se dvěma křesílkama, takže teď už se dá jíst i v kuchyni.
Sousedy vůbec netuším jaký máme, docela často de slyšet výtah na chodbě, ale potkám se s někým maximálně dole u vchodu jednou týdně, což nám přijde docela divný
. Loni nad náma bydlel dost sexuálně aktivní pár
, ale ti už taky nejsou slyšet, naštěstí.
Jinak sme ve třetím patře....hmm, víc už mě momentálně nenapadá.