Autor |
Zpráva |
Valiavand
Sad Statue
|
Re: OFF-TOPIC
Vyhulda: Signatury neber, buď svůj a originální, nemůžu se dočkat, až si na svého Strata liháčem namaluju nějaké krásné "Arlen" Thunderbird je hezká basa, škoda že je basa, jinak by byla vedle SGčka druhá kytara, co se mi líbí Takhle je to první basa Je ale fakt, že basa je lehčí, co se hraní týče - nejedeš žádný vejšky, takže chyby ti skoro nikdo neprokoukne, zas kdybych měl jít do kapely, tak jako basák, aspoň bych neměl takovou trému a mohl bych dělat kraviny, třeba jako Shavo A hraješ prstama nebo trsátkem? Liter: nespěchej Jak dlouho hraješ na akustiku?
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
sob 12. črc 2008 21:43:41 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
asi tak 4 měsíce na jambo, na španělku bych si ani netrouch při délce mých prstů
|
sob 12. črc 2008 22:00:09 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
4 měsíce? A baví tě to? Tak to kup elektriku s basou bych možná chvilku počkal, ale je to na tobě, můžeš být obojí, kytarista i basák
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
|
sob 12. črc 2008 22:10:59 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
baví mě to ale na elektriku + kombo nejdřiv musím vidělat
|
sob 12. črc 2008 22:41:47 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Hraju jedine prstama . Ale ta K5 se me proste libi, nejenom proto ze toje Fildy signatura, ale proste libi a vubec Ibanezky maj misto v mem srdci A kytary podobne Thunderbirdu sem videl. Sic je to hrani mozna lechci nez na kytaru, ale basa ti tam vsecko drzi vit.
sob 12. črc 2008 23:07:51 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Liter: Tak vydělávej, není nic lepšího, než když v ruce držíš kejtru, na kterou jsi si sám vydělal, znám z vlastní zkušenosti Vyhulek: je pěkná, v tom máš recht Prstama? Tak to je dobře, prsty jsou lepší jak trsátko, líp to zní To, že je hraní na basu lehčí jsem nemyslel jako nějakou urážku, nemá tě to nijak degradovat, náhodou basáci jsou ve skupině vždycky ti nejvíc na pohodu lidi, můj strejda hraje basu v jedný zábavovce, a vždycky, když se tu ukáže, je středem pozornosti Až se zase objeví pár tisícovek u mě v ruce, tak si basu koupím taky, kolik tě stál tvůj Stagg?
|
ned 13. črc 2008 9:11:48 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Jo dit ja sem to taky nebral jako nejakou degradaci. Me se odjakziva libili basaci, skoro kazdej basak je takova osobnost sama osobe. Treba Flea - RHCHP, Shavo, Fieldy nebo Trujillo. Vzdycky me to base tahlo . Stala me 3500 z http://www.hudebnibazar.cz, jinak tak kolem 5000. A taky vlastnorucne sem si na ni vydelal
ned 13. črc 2008 11:02:20 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Přesně basáci jsou ti šoumeni, bych mohl mluvit, Krist Novoselic, Shavo, nebo třeba budoucí basák, kámoš Zombák 3500 říkáš? No, každým dnem by se ze mě měl stát hrající milionář, že bych si krom efektů přiobjednal pěknou basu? Pak už jen bicí a donutit k tomu pár kámošů, a budeme druhý SOAD (tzn. mlátit a valit co nejvíc, ale přesto se snažit o melodii ). Btw Vyhulku, na jakou kytaru jinak hraješ? A typická otázka, Fender bo Gibson?
|
ned 13. črc 2008 11:48:26 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
|
Ja sem taky budouci soumen. A tetka se u nas tvaruje takova fomrace, ale oni se este musej naucit na neco hrat a chybi nam bicman, teda mame bocmana ale bez bicich . Mno a to jestli Gibson bo Fender to myslis jak? Jestli myslis tak jak ja tak Gibson
ned 13. črc 2008 12:00:46 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Kámoš co má v úmyslu hrát na basu, má přezdívku Bratr v momentální anarchii, překlad nechám na tobě U nás se taky tvaruje formace ve stylu "Jo, za dva roky, až budu výdělečně činnej, tak si ty bicí koupím" Fen x Gib je věčný "boj", prostě která firma ti je bližší, Gibsona jsem čekal podle Thunderbirdky, já radši Fendry Není to ale tak 100%, od Fenderu se mi nelíbí Telecaster a od Gibsonu se mi líbi SGčko
|
ned 13. črc 2008 12:44:55 |
|
|