Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 05. lis 2024 17:19:59

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 101  Další
 Zprávy/články které vás zaujaly IV. 

Čtete bulvár?
Ne, mám k tomu odpor! 50%  50%  [ 10 ]
Občas se do nějakýho takovýho plátku mrknu. 40%  40%  [ 8 ]
Čtu. A docela často. 5%  5%  [ 1 ]
Bulvár čtu, ale samozřejmě všude tvrdím, že ne :D 0%  0%  [ 0 ]
Bulvár? Co to kurňa...:-? 5%  5%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 20

Zprávy/články které vás zaujaly IV. 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Zprávy/články které vás zaujaly IV.
D_M píše:
Taky už sem to četl před časem a vzal bych to znova. Noc trifidů... Myslim, že to nebylo špatný, ale na to první to samozřejmě nemá. Psal to i jinej autor... Den trifidů bylo 5/5, Noc trifidů tak 3/5...

Pravda, o tom jsem vlastně už slyšela :) Díky za připomenutí, asi se po tom někdy poohlídnu :)

Foxi: To si určitě přečti, já to můžu opravdu vřele doporučit (jestli teda myslíš ten Den Trifidů :D).

A abych nebyla OT :D
Pošta nezvládá sčítání, lidé stojí hodiny ve frontách -- koho to překvapilo? :)
A včera u nás byla komisařka. K nám teda přišla přesně v dobu, kterou slibovala na tom lístečku :) Ale to je asi tim, že nebyla z pošty :D

čtv 17. bře 2011 21:44:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Nevim jestli sem to tu řikal... My sme čekali v sobotu 45 minut po termínu... Pak už sme holt jeli na tu oslavu k příbuznejm no... Když sme se vrátili, tak lístek... Tak věřim, že to nestíhaj... :-D Dneska to přivezli v čas... teda ještě měli asi 5 minut do konce termínu... :-D
Koukal sem na to a třeba u bytovýho nebo domovního listu, teď nevim, je 9 z 10 otázek vyplněnejch... :-D Tak co jako... :-D U toho osobního hádám, že kdyby chtěli, tak to taky předvyplněj, ale asi by to vyznělo už moc blbě...
Jednu věc nevychytali... Dneska mrholilo a dali mi to do ruky jen tak. Než sem to donesl domu od vrátek, tak se to samozřejmě místy rozmočilo... :-D
A nelíbí se mi, že mi nedali ani obálku... :-D Sem řek, že to vyplnim přes net, když to pude... :-D
No sem zvědavej na 26... Čekám přetížená serverů nebo tak něco... :-D Stejně ty formuláře do tý doby někam zahrabem a pak už je nenajdem... 8 dní čekat? Sou sami proti sobě... :-D

čtv 17. bře 2011 22:25:52
Cigaro
Cigaro

Hlavně nedali tu fixku! :( :D

čtv 17. bře 2011 22:28:47
Psycho
Psycho

No, ani fixku ani obálku... Je to k ničemu a stojí to nehorázný prachy... Jako fakt by mě zajímalo, proč to stojí 2,5 miliardy... Co na tom může bejt tak drahýho? Kdyby 100 mega, tak řeknu, že je to hodně, ale 2,5 miliardy? Zkoušel sem to ověřovat, ale ty formuláře nejsou pozlacený... Tak jako nevim... :-D

čtv 17. bře 2011 22:37:17
Administrátor
Administrátor

No tak vzhledem k organizaci to stálo asi fakt 100 mega, zbytek skončil někomu v kapse :D
Já obálku dostala, protože jsem řekla, že to chci vyplnit normálně (jako jediná z rodiny :D) a donést na poštu. Snad mi to na tý poště neztratěj, až to budu posílat, strašně by mě mrzelo, kdyby mě nemohli sečíst :D

čtv 17. bře 2011 22:41:38
Psycho
Psycho

linda píše:
strašně by mě mrzelo, kdyby mě nemohli sečíst :D

:D statistická úchylka?
kdybych věděl, že dávaj obálky, tak bych taky řekl, že to pošlu... :-D za ty prachy co v tom utopili, když neni fixka... :-D

čtv 17. bře 2011 22:44:18
Administrátor
Administrátor

Jo, fakt by mě to strašlivě moc mrzelo :D Cejtim se totiž jako člen stáda, takže toužím být sečtena. Fakt! :D
Víš, jak velký je riziko, že se ten formulář někde ztratí? :D Ale vážně. Obyčejná obálka (pochopitelně dostatečně velká a potištěná, aby byla poznat), která se hodí normálně do schránky. A jestli jim to nedojde, tak já za to nemůžu :D

čtv 17. bře 2011 22:48:01
Psycho
Psycho

Páni... Tak zvaž, jestli to nedat přes net... To máš větší jistotu... Ale to zas neni ono, že? :-D

čtv 17. bře 2011 22:58:51
Administrátor
Administrátor

Jo, to bych měla větší jistotu... škoda, že o ni nestojim :D Ale teda já už to přes net ani dát nemůžu. Ta komisařka si kamsi zapsala, jak to chceme podat. Kdybych to chtěla změnit, musela bych někoho kdesi kontaktovat :D

A taky by mě docela zajímalo, jak bude vypadat to vyplňování přes net, pochybuju, že to bude bezproblémový.

Chudák máma, bude to muset vyplnit za sebe, za otce a asi i za malou sestru :D a už vidim, jak mě bude nutit ke spolupráci, když já žádný vyplňování mít nebudu :D

čtv 17. bře 2011 23:27:37
Psycho
Psycho

Vy furt naděláte, v Japonsku tisíce mrtvých a vy si tady stěžujete, že musíte cosi vyplňovat. >:o

čtv 17. bře 2011 23:34:32
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 101  Další