Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 17. lis 2024 12:36:36

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
No jo, ale tak ty měříš dva metry, ne? :D

ned 13. bře 2011 13:28:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

né... jen 197 :D

ned 13. bře 2011 14:27:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

tož to jó, ale bratranec měří kolem 180 a že i to už je na cyklistu celkem slušná výška, oni jsou to jinak všechno takoví hajzlíci mrňaví kolem kolem 60 kilo váhy, zavěsí se za tebe do háku a prorážíš jim akorát vzduch smradům zakrslým :D ale když se dostaneme do spurtu tak vypínají nohy z pedálů, ani nemají tu drzost to zkoušet :D
Vždycky jsou ale výjimky, Bolt je taky takový velký klacek, a nemá postavu pro sprint, blabla :)

ned 13. bře 2011 15:37:30
Profil ICQ
Psycho
Psycho

a dá se tam nějak šmelit v takové ciklistice? :D nebo je to bedlivě hlídaný? třeba že bys mu hodil dřívko do špic a tak? :lol:

ned 13. bře 2011 17:11:18
Johnny
Johnny

Páči sa vám môj nový avatar:?:

ned 13. bře 2011 18:13:02
Psycho
Psycho

Znám ho z dřívějška, takže ho mám trochu okoukanej takže ti neřeknu :-) Ale malůvka je to povedená..

ned 13. bře 2011 18:26:13
Administrátor
Administrátor

Hanz píše:
tož to jó, ale bratranec měří kolem 180 a že i to už je na cyklistu celkem slušná výška, oni jsou to jinak všechno takoví hajzlíci mrňaví kolem kolem 60 kilo váhy, zavěsí se za tebe do háku a prorážíš jim akorát vzduch smradům zakrslým :D ale když se dostaneme do spurtu tak vypínají nohy z pedálů, ani nemají tu drzost to zkoušet :D
Vždycky jsou ale výjimky, Bolt je taky takový velký klacek, a nemá postavu pro sprint, blabla :)

Prej smradi zakrslí :D Já jsem taky malá :D
Ale teda jestli toho takhle využívají, tak je to od nich hnusný, to jo.. :D

http://www.nechcisecist.cz/ -- no, sice to k ničemu není, ale aspoň někde můžu vyjádřit svou nechuť se sečíst :D
Dneska jsem potkala bejvalý spolužáky a shodli jsme se na tom, že to od státu nehorázná drzost.
Jinak v jedný diskusi někdo navrhuje použít k vyplnění třeba binární kód, že nikde neni napsaný, jak to má bejt vlastně vyplněný :D
Ono je v těch formulářích prej předtištěný jméno nebo rodný číslo, je to pravda? Už ten krám máte někdo doma? :D

ned 13. bře 2011 19:34:00
Johnny
Johnny

Doma to máme od čtvrtka, ale ještě jsem se na to ani nepodíval :) ...

ned 13. bře 2011 19:51:49
Profil ICQ
Shimmy
Shimmy

Jeremy: no to ne, asi by bylo těžké se trefit.. :D ale jinak jsou myslím obecně tyhle masové individuální sporty poměrně nesportovní, využije se všechno, co se dá a největší masakr jsou takové ty dětské a mládežnické kategorie, když jsem byl ještě hodně malý chlapec, jedni příčinliví rodiče mého konkurenta mě v temném místě v lese shodili z kola :D nebo třeba je dobré vědět, že když při startu čekáš, až na zavolání "Start/Teď", tak tě smete vlna lidí, co šlapou už na "Pozooor".. co se dospělých týče, takoví ti hobíci, co jezdí pro radost jsou v pohodě a tak třičtvriny eliťáků taky. Nejhorší jsou oni různí sporttestrama obalení borci s oholenýma nohama a výbavou za sto tisíc, co si jedou pro zlepšení loňského 57. místa na letošní 50. a jsou schopni tě přitom smést na občerstvovačce z kola :D

linda: já se na ty formuláře podíval, protože jsem na tyhle věci magor... ale stejnak se to asi bude vyplňovat až pak přes net, no ni?.. zatím to nemá cenu řešit. Ale nó jedné věci jsem si všiml , že tam jsou ty odpovědi tak nějak už předpřipravené, na tom domovním a bytovním listu, nebo jak se to jmenuje, je na boku u spousty těch "správných" odpovědi křížek jako nápověda nebo co, tak si říkám, proč si to teda nakonec nevyplní sami, když to už stejně všechno ví. :D

linda píše:
Prej smradi zakrslí :D Já jsem taky malá :D

nic osobního Lindo, jen takové hloupé závistivé prskání :D

Crashmaster: mě se páčí

pon 14. bře 2011 1:23:39
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Teda jak to tak čtu, tak jsem ráda, že nejezdím na kole a podobný věci mi opravdu nehrozej :D

A no a oni by to vyplnit stejně mohli, vždyť ty údaje mají někde k dispozici. Zrovna ráno jsem slyšela v rádiu, že v republice žije o 26 tisíc (nebo kolik to bylo) víc lidí než loni. Údajů maj prostě celou hromadu, ale někdo si asi potřeboval nahrabat, tak se udělalo sčítání lidu :)

Já to neberu osobně, mě to vlastně spíš pobavilo :D

pon 14. bře 2011 11:17:18
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 101  Další