Díky
Já se tý ovesný kaše asi nedokážu vzdát... Strašně mi chutná. Sice si pořád říkám, že zkusim třeba zrovna ty jáhly, nebo třeba pohankovou kaši (ta je prej taky dobrá), ale nakonec si stejně zase koupim ovesný vločky. Ale snad se donutim zkusit i něco jinýho...
Pečivo jim ráno jenom tehdy, když si nestíhám udělat něco jinýho, protože jinak dávám přednost něčemu sladšímu. (Do tý kaše si totiž přidávám trochu sušenýho ovoce, případně trošku medu, ale tak maximálně třetinu lžičky -- asi i proto mi tak chutná
Neni to to nejlepší, co bych měla dělat, ale já si prostě ráda něco dobrýho dopřeju
).
Vločky namočim vždycky večer (vždycky jenom do vody).
O nějakym tom sladu jsem uvažovala, ale nakonec jsem si řekla, že by to pro mě nemělo smysl. Krom tý trochy medu do vloček nebo do tvarohu/jogurtu totiž asi fakt nic nesladim...
Sladkostem neodolám, hlavně hořký čokoládě. V tý je teda cukr, ale tak když nesnim celou naráz, tak to snad tolik nevadí. Teda aspoň já to moc neřešim
A jo, máte recht, snídaně je základ, proto musí bejt dobrá, v mym případě pokud možno sladká