Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 12:56:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 42  Další
 PC 
Autor Zpráva
Johnny
Johnny

Příspěvek Re: PC
Tak sem pěkně nasranej...objednal sem si grafiku (Radeon HD 4650, ATI). Hodim jí do počítače, počítač běží...ale prostě jí nenainstaluju. A pokud se mi to podaří a restartuju počítač, tak se mi restartuje furt dokola...tak sem šel za jenim ajťákem ve městě a když sem mu řek co sem si koupil za grafiku tak mi hned řek že je na hovno a ať jí hned reklamuju...včera se s tim seru čtyři hodiny a nakonec zjistim že je v prdeli grafika...teď ještě vyplňovat nějaký formuláře na alze...mě jebne :-?

pát 11. bře 2011 19:03:56
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Kdybys to stih do 14 dní, tak je to pohoda ne? :-D Reklamace bude asi horší...

pát 11. bře 2011 19:14:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

Já sem si říkal jesli to pude do těch 14 dní...takže jo? :D ...mě přišla včera hele...:D

pát 11. bře 2011 19:34:53
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Jako nevim, jestli bys neměl uvést, že nefachá no... :-) To je trochu blbý... Jinak bys jí mohl vrátit bez udání důvodu, ale kdyby později přišli na to, že nefachá, aby z toho nebyl průser. Fakt nevim jak tohle chodí. Každopádně bys měl mít možnost jí vrátit. O tom žádná... Jen jestli nefachá, tak by jí oni měli asi nejdřív reklamovat, aby věděli, žes jí nerozbil ty, a proto jít třeba nevracíš..

Edit: Jako v každym případě můžeš uvést, že nefachá na tvojí sestavě... Důvodů může být vícero. Nejsem si jistej, jestli tyhle věci náhodou nepřezkušujou, když je člověk vrací... Já takhle vracel jen snad adaptér na noťas v Alzáči a jen se ptal proč, ani to nezkoušel...

pát 11. bře 2011 20:14:19
Johnny
Johnny

Sestavu na to mám dobrou, na tu to pasuje. Ale prostě s touhle grafikou prej problémy sou...

pát 11. bře 2011 21:03:51
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Jo, to já jen dával tip co bys mohl uvést, když bys to chtěl vrátit... Ale nevim no, stejnak asi budeš muset říct, že je ta grafika špatná. Já jen že je pak určitý riziko, že by to, že nefachá sváděli na špatnou manipulaci nebo tak něco...

pát 11. bře 2011 22:26:12
Johnny
Johnny

Jo, napíšu to tam určitě...vzít by to stejně měli tak i tak...každopádně až si zas budu kupovat nějakej hardware tak se nejdřív poradim s odborníkem. Když ono se to ze začátku tvářilo hezky a s Radeonkama mám dobrý zkušenosti...hm, prdlajs no...

pát 11. bře 2011 22:43:06
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Taky někdo litujete přechodu na Firefox 4? :D
Některý změny fakt nechápu, např. prohození "otevřít odkaz v novém panelu" a "otevřít odkaz v novém okně". Je to drobnost, ale když jsem byla zvyklá kliknout na to druhý v pořadí, tak mě to teď prostě štve. Ale zatim mám tuhle verzi asi dva dny (nebo jak dlouho :D), takže si snad brzo zvyknu...
Nebo tlačítko "zpět". Mohlo se to rozkliknout a vrátit o několik kroků zpět naráz -- kde je tahle možnost teď? Já si teda nejsem jistá, jestli to byla přímo vlastnost Firefoxu, nebo jestli to bylo jedno z mnoha rozšíření, který mi teď nefungujou :D
Defaultně nastavený to, že adresní řádek je pod panelama, je další věcí, kterou jsem moc nepochopila. Ale nakonec jsem si to tak nechala, abych si zvykla :D
Jsem zvyklá, že se mi při otevření prohlížeče načtou ty panely, který jsem měla otevřený při posledním zavření, ale tady se to bez varování přenastavilo a při zavírání se to ani nezeptalo, jestli ty panely chci uložit, nebo ne. Musela jsem si to pak nastavit sama (a chvilku mi trvalo, než jsem to našla :D).
Dobrá je možnost zavřít tu spodní lištu, ale já sama ji asi zrovna nevyužiju (možná někdy časem, až si ověřim, že to nebude mít vliv na rozšíření, který mě upozorňuje na novej email).

sob 26. bře 2011 22:50:07
Psycho
Psycho

Na to otevření v novém panelu už jsem si zvyknul. Tlačítko zpět - klikni pravým, na tohle jsem došel tak nějak intuitivně. :) A mám rozšíření Session saver, takže tamtoho jsem si nevšiml. :) Jediná věc, co mi dost vadí, je, že tlačítko aktualizovat je až za adresním řádkem, na to si asi nikdy nezvyknu... Ale jinak se mi to zdá o dost rychlejší a tak celkově míň robustní, řekl bych, takže to je fajn. :)

sob 26. bře 2011 23:00:32
Psycho
Psycho

Firefox je mainstream... :-D
Otevírání v nový záložce provádim kolečkem myši... V Opeře... Krokování zpět nepotřebuju, protože je tu "koš", což je skoro to samý. Automatický načítání posledně navštívených stránek má Opera už asi 10 let, ale myslim, že se to dá lehce přenastavit a když náhodou třeba i celej systém spadne, tak se pak Opera zeptá, jestli chci načíst ty poslední stránky...
Jinak je Opera celkem snadno konfigurovatelná, takže kde je umístěný jaký tlačítko se dá snadno změnit. Jednoduchý krokování zpět - klik pravym tlačítkem a táhnutí vlevo... rychlý...
Ale časem asi F4 zkusim, až to trochu odladěj... :-D

sob 26. bře 2011 23:04:34
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 42  Další