Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 17. lis 2024 10:22:59

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 101  Další
 OFF Topic NO.4 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: OFF Topic NO.4
:P Nemám... :|

pát 11. bře 2011 11:04:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

začni chodit třikrát týdně do posilovny linduš :) ... pravidelně jez v menších porcích a hlavně věci, ve kterých je větší procento bílkovin... mno a buď trpělivá, to je tak celý, co ti můžu poradit... v té posilovně nějaký nízký váhy, který poctivě(!) zvládneš třeba na 30 opakování v jedné sérii... a cvičit musíš aspoň hodinu... já to většinou kombinoval s rotopedem...

pát 11. bře 2011 11:53:32
Profil Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

v jedný sérii si dávej max 15 opakování.. nám řikali, že víckrát to neni dobrý.. to už je pak lepší si rovnou vzít větší zátěž

pát 11. bře 2011 12:10:31
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Větší zátěž a míň opakování je když chceš nabrat na objemu :-) A Linda chce pravej opak... Já bych se bejt tebou na posilovnu vykašlal, respektive krom toho rotopedu. Chce to spíš aerobní pohyb, běhat... Tenis, kolo, ...

pát 11. bře 2011 12:13:57
Administrátor
Administrátor

Jee, jste hodní :D
Já to stejně všechno (bohužel :D) vim. Jenom jsem si v noci posteskla, když jsem se tak dívala na fotky krásný Jillian Michaels :D
Ale teda do posilovny chodit nemůžu (to bych musela mít nějakou doma, což bych vlastně brala... aspoň rotoped, pás na běhání a boxovací pytel :D), já se mezi lidma fakt stydim. Jo, chce to nějaký kardio, já vim... a mě baví jenom spíš posilovací cviky.
A já mám právě asi problém s těma bílkovinama, pořád nějak nevim, jak jich do sebe dostat dostatečný množství. Bez nich mi žádný svaly neporostou, no :-| Maso jíst nechci, protože na něj prostě nemívám chuť... Koupim si nějakej proteinovej nápoj a budu mít klid :D

Ale tak ono platí víc opakování + menší zátěž -- na spalování a míň opakování + větší zátěž -- na budování svalů, ne?
O co šlo vám, kluci, když jste chodili do posilovny? Asi spíš o ty svaly, co? :)

pát 11. bře 2011 14:43:13
Shimmy
Shimmy

mně šlo teda spíš o získání větší výdrže (jsem totiž dost hubenej, tim pádem nemam moc šancí na to, abych vypadal jak Vin Diesel) a hlavně o ten pocit :D

pát 11. bře 2011 14:49:06
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Nevím, já to nemám z teorie, mám to z praxe... tak si klidně dej dvacet opakování Linduš... jinak když chceš nabrat objem, tak je dobrých tak 8 opakování v sérii s velkou váhou... a na posilovnu bych se nevykašlal, pokud chceš zhubnout a ještě trošku vypracovat postavu, tak to jen kolo nezvládne...

btw, pokud chceš cvičit doma, tak si kup prostě čínku (v obchodě si vyzkoušej kolikrát ju zvedneš, abys věděla jakou si koupit váhu) ...no a jinak bílkoviny... tak tvaroh je dobrej, soja... co já vim :) zeptej se Hanzovýho bratrance nebo co to je :lol: ...

a jinak já chodil do posilovny poprvé v 16, to sem chtěl svaly... pak v 18, to sem chtěl zhubnout, a pak tak nějak kombinovaně... každopádně je příjemný, když vidíš, že i když si dáváš nízký váhy a víc opakování, tak po pár měsících sem zvládl i 20kg jednoručku na 5 opakování...

pát 11. bře 2011 14:52:48
Administrátor
Administrátor

mike: tak jsem si toho diesela vygooglila... ale fuj, tak bys přece nechtěl vypadat :D

Jo, tvaroh i sóju (teda hlavně tofu) jím, ale asi dost málo, musim to zvýšit.
Činky plánuju, ale maximálně tak 2,5kg, víc by bylo moc. Ale to až budu mít peníze :D
Jen tak mimochodem, je to překlep, nebo u vás říkáte "čínky"? :D

A jo, je to dobrej pocit, když vidíš, že zvládáš věci, který jsi na začátku cvičení nezvládal :) Jenom doufám, že u toho tentokrát vydržim, abych za několik měsíců zase nezačínala od začátku :D
A s tou posilovnou -- jako teď na to stejně nemám, než začnu mít pravidelnej příjem, tak o tom ani neuvažuju. Ale ona potřeba neni, když se člověk snaží doma (vim to moc dobře z vlastní zkušenosti, i od kamarádek a dalších lidí), ale je fakt, že se zase obvykle hůře donutíš. Když se chodí cvičit třeba ve dvou, tak je to lepší (v tom donucení se), to je pravda, no...

pát 11. bře 2011 17:21:22
Psycho
Psycho

Takhle se hubne. :)

pát 11. bře 2011 17:42:53
Psycho
Psycho

"I'm gonna hump you sweetly" :D sem si hned vzpoměl na tenacious d :lol: jojo, taky dobrej způsob jak zhubnout...

každopádně souhlasím, linduš, že stačí 2,5 kg, možná i 2kg... a ano opravdu říkám čínka, nevím co ti na tom neštymuje :lol:
no a hlavně nezapomeň radikálně omezit sladkosti a zvýšit příjem tekutin, převážně neslazených minerálek nebo klasické vody z kohoutku :)

pát 11. bře 2011 20:46:03
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1008 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 101  Další